1
Sınav Hazırlık Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Pegem Akademi Yayıncılık Pegem 2024 Kpss Ales Dgs Paragraf Ezberbozan Soru Bankası Pegem Akademi Yayınları

218 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
250 TL'ye 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,95 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pegem Akademi Yayıncılık Pegem 2024 Kpss Ales Dgs Paragraf Ezberbozan Soru Bankası Pegem Akademi Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜKSEL STORE Satıcı Ünvanı: YÜKSEL KIRTASİYE VE BÜRO MAKİNALARI ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007447900015 Vergi Kimlik Numarası: 9950074479
    Bu ürün YÜKSEL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pegem 2024 KPSS ALES DGS Paragraf Ezberbozan Soru Bankası Pegem Akademi Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi DGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegem 2022 KPSS Ales DGS Ezberbozan Paragraf Soru Bankası

KPSS sınavları pek çok öğrenci için hayati bir önem taşımaktadır. KPSS Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası Pegem yayınları tarafından bu sınava hazırlanan herkes için özel olarak düzenlendi. Bu sınavlara hazırlık aşamasında birçok öğrenci için en önemli kriter KPSS kitaplarıdır. Pegem akademinin sunduğu bu kitap soru bankası şeklinde hazırlanmıştır. Kitap sadece bilinen standart soru tiplerinden oluşmuyor. Birbirinden farklı birçok soru tipine yer verilmiştir. Bu soru tipleri sayesinde alıştırma pratiklerinize daha da güçlü bir hale gelebilir. Pek çok öğrenci için bu soru bankası kitabı yol gösterici bir rehber haline gelmiş ve tercih edilmektedir. Sınava hazırlanırken elinizin altında bu denli bir rehber bulunması sınava hazırlık sürecinizi daha sağlıklı hale getirebilir. Büyük olmayan yapısıyla çantanızda küçük bir yer kaplar ve kullanım kolaylığı sağlar. Dilerseniz Pegem akademi KPSS 2022 Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

  • Paragraf Soru Bankası
  • Ales-KPSS-Dgs Müfredatına Uyumlu
  • Özenle Seçilmiş 1730

KPSS Ales DGS Ezberbozan Paragraf Soru Bankası Özellikleri

Sınavlara hazırlık aşamasında soru bankası kitapları öğrenciler için büyük pratik kullanım kolaylığı sağlar. 1730 sorudan oluşan Pegem paragraf ezberbozan soru bankası kitabı öğrenciler tarafından büyük beğeni toplar. Soru bankasında pratik bilgilere yer verilmesi büyük avantaj sağlamaktadır. Yazar Fatih Mehmet Kuş tarafından hazırlanmıştır. En önemli özelliği KPSS Ales ve DGS müfredatına özel olarak hazırlanmıştır. Bu kitap ile Türkçeyi anlama – yorumla gibi yetenekleriniz gelişerek, bir üst seviyeye çıkacaktır. Yoğunlaştırılmış özgün sorulara sahip olması sayesinde pratikleriniz daha da güçlenerek, başarı grafiğinizin yükselmesine katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda hem okula hem de sınavlara destek olur. Zor sınav dönemlerinizi kolaylaştıran bir soru bankası türüdür. Birbirinden farklı test kitapları arasından seçim yapmak için farklı özellikleri bulunan Pegem Akademinin 20222 basım yılı olan KPSS hazırlık soru bankası kitabını değerlendirebilirsiniz.

Kullanışlı KPSS Ales DGS Ezberbozan Paragraf Soru Bankası

KPSS, Ales ve Dgs gibi sınavlara hazırlanırken birçok öğrencinin en temel ihtiyacı soru bankası kitap seçenekleridir. Pegem akademi KPSS 2022 Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası olması sayesinde kullanışlı özelliğe sahiptir. Yoğun soru sayısı sayesinde sınavlardaki test çözme grafiğiniz hızlanarak artış gösterecektir. Çıkmış sorulara da yer verilen soru bankasında soruların deneyimlenmesi sınava hazırlık aşamasında soru tiplerine aşina olunmasını sağlamaktadır. Ezber bozan bir yapı ile hazırlanan kitap sayesinde verimli bir şekilde kullanmak için yöntemlerde sunmaktadır. Soru çözümleri kitabın en son kısmında yer alır. Sınav sonrası hızlıca kendinizi değerlendirebilirsiniz. Bir sonraki test denemeleriniz için size yol haritası sunacaktır. İnce kapağa sahip olan soru bankasında 48 adet teste yer verilmiştir. Ayrıca 488 sayfadan oluşmaktadır. Türkçe dersi için özel olarak hazırlanan soru bankasında farklı sorulara yer verilmiştir. Pegem akademi KPSS 2022 Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası kampanya zamanlarında avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

Avantajlı KPSS Ales DGS Ezberbozan Paragraf Soru Bankası Fiyatları

Türkçe dersine ait tek bir kitap halinde bulabileceğiniz KPSS Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası Pegem yayınları kitabının fiyatları sunduğu özellikler ve faydaları göz önüne alınarak belirlenir. Pegem akademi KPSS 2022 Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası yorum ve değerlendirmeleri arasında ürünün dikkat çeken çok fazla ve sıra dışı testlere yer verildiği ve kaliteli içeriğiyle ilgili deneyimler ön plana çıkıyor. Pegem akademi KPSS 2022 Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası içeriği pek çok öğrenci tarafından olumlu yorumlar yapılmış, sevilen bir kitaptır. Kullanımı kolaylaştırması adına bilgilere yer verilirken, ileri düzey seviye öğrencileri için gelişmiş ve uzun metinlere de yer verilmektedir. Kitap bu özelliği sayesinde ön plana çıkmaktadır. Ürünü satın almadan önce kullanıcı görüşlerini inceleyebilirsiniz. Pratikleriniz ve sınav notlarınız bu soru bankası kitabı sayesinde daha iyi bir seviyeye yükselecek. Soru bankası kitabının olmasının yanı sıra farklı soru metinleri sayesinde, kelime dağarcığınız yükselecek ve iletişiminiz gelişecek. Pegem akademi KPSS 2022 Ales DGS ezberbozan paragraf soru bankası indirim dönemlerini takip ederek ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.