8
Tıp kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma Ve Otizm Için Egzersizler

224,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,86 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma Ve Otizm Için Egzersizler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pegasus Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Stanley Rosenberg
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma ve Otizm İçin Egzersizler

Kitaplar, bilgi edinmek başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulan ürünlerdendir. Kelime dağarcığını genişletmek, değişik hikayeler okuyarak keyifli vakit geçirmek için sıklıkla kitap okunur. Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma ve Otizm İçin Egzersizler kitabı içerisindeki faydalı bilgiler ile büyük beğeni toplar. İçerisinde bulunan vaka örnekleri ve egzersizler sizi her anlamda memnun eder. Birçok konuda iyileştirici bilgiler barındıran bu kitap, kullanılan yalın dil sayesinde sıkılmadan okuyabilme avantajı sağlar. Tamamen gerçek olaylardan bahsederek kendi yaşadıklarınıza benzer hikayeler okuma fırsatı sunar. Yaşam ve düşünce tarzınızı değiştirmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Beyin ve sinir sistemlerinin çalışma prensibi ile ilgili bilgi sahibi olmak için bu kitabı satın alabilirsiniz.

  • Yalın ve akıcı anlatım
  • Psikolojik ve fiziksel sağlık bilgileri
  • İyileştirici egzersiz örnekleri

Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek Kitabı Özellikleri

Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek Kitabı Özellikleri

Stanley Rosenberg bu kitabında insan vücudunda bulunan sinirlerin fiziksel ve psikolojik sağlığındaki rolünü anlatır. Depresyon, anksiyete, travma gibi psikolojik olarak yaşanan olayları düzeltmeye yardımcı olacak egzersizleri okuyucu ile buluşturarak büyük beğeni toplar. Panik atak, OKB, bipolar gibi rahatsızlıkların bu egzersizler ile iyileşebileceğini anlatarak insanları motive eder. Kraniosakral terapist olan Rosenberg, bu kitabında 20 yılı aşkın süre boyunca yaşadığı ve gözlemlediği vakalardan bahseder. Böylece kendi hayatınıza yakın bulduğunuz vakalar ile umudunuzu yitirmemenizi sağlar. Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma ve Otizm İçin Egzersizler kullananlar, iyi bir şekilde iletişim kurmak, psikolojik sorunları beyin sinirleri sayesinde iyileştirmek için bu kitabı tercih ederler. İyileşmeye yardımcı olan egzersizleri yaparak ataklarınızı azaltabilirsiniz. Psikolojik olarak iyileşmeye çalışırken kitaptaki vakaları okuyarak motive olabilir, cesaretinizi toplayabilirsiniz.

Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek Kitabı Avantajları

Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek Kitabı Avantajları

Kitap okuyarak keyifli vakit geçirirken doğru bilgiler ve motive edici egzersizler öğrenmek isteyebilirsiniz. Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek kitabı sayesinde birçok psikolojik rahatsızlığa iyi gelecek bilgiler edinebilirsiniz. Yazar Rosenberg, terapistlik hayatı boyunca deneyimlediği vakalardan bahsederek iyileşme süreçlerine şahit olmanızı sağlar. Böylece kendi iyileşme sürecinize inancınızı artırarak yola devam edebilme fırsatı sunar. Kitabı okudukça duygusal durumunuzun değişmesini sağlar. Kafa rahatlığı ve potansiyelinizi engelleyen olayların düzelmesine yardımcı olarak gün içinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Vagus sinirinin şifa gücünden bahsederek yaşamınızı iyileştirmenize yardımcı olacak davranışları benimsemenize yardımcı olur. Kitabı satın almadan önce Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma ve Otizm İçin Egzersizler yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece kitabın kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek Kitabı Fiyatları

Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek Kitabı Fiyatları

Pegasus Yayınları Vagus Sinirinin Şifa Gücünü Keşfetmek: Anksiyete, Depresyon, Travma ve Otizm İçin Egzersizler fiyatları belirlenirken ürünün tüm iyileştirici bilgileri göz önüne alınır. Gerçek doktor tavsiyeleri ve egzersizleri sunan bu kitap sizi her anlamda memnun eder. Vagus sinirinin şifalı yönünü öğrenmenizi sağlayarak bipolar, panik atak, depresyon gibi psikolojik rahatsızlıkları yenmenize yardımcı olur. DEHB ve otizm gibi birçok sorunu nasıl ele almanız gerektiğini öğrenmenizi sağlar. İçerisindeki egzersizleri uygulayarak vagus sinirini yönetmeye ve psikolojik olarak iyileşmeye başlayabilirsiniz. Psikolojiye ilgi duyuyorsanız gerçek vakaların anlatıldığı bu kitap sayesinde vagus siniri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz. Kafanızdaki olumsuz duyguları ortadan kaldırarak yerine olumlu ve hayatı iyi bir şekilde yaşayabileceğiniz hisler getirebilirsiniz. Kaliteli tasarıma sahip bu bilgi dolu kitabı Trendyol ayrıcalığıyla temin edebilirsiniz.