Pegasus Yayınları Psikiyatrist- Wulf Dorn

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Psikiyatrist- Wulf Dorn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Psikiyatrist

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Wulf Dorn
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Psikiyatrist - Wulf Dorn | Pegasus Yayınları

Gerilim romanlarının yeni yıldızı Wulf Dorn, Psikiyatrist kitabında okuyucuyu zihnin karanlıklarına doğru heyecanlı bir yolculuğa davet eder. Paranoya, korku ve şiddet dolu olay örgüsü gerilim romanı seven kişiler için eşsiz bir hazinedir. Bu gerilim romanın öne çıkan çok özelliği vardır. Edebiyat çevrelerinde ve genel okuyucu kitlesi tarafından Psikiyatrist yazar yorumları oldukça etkileyicidir. İlk sayfadan son sayfaya kadar heyecanı canlı tutan Kitabın büyülü yanı okuyucuyu sürekli değişen bir hikayede sürüklemesidir. Genç psikiyatr Ellen Roth, şiddet mağduru kadın hastasının gizemli şekilde ortadan kaybolmasıyla tehlikeli bir oyunun ortasında kalır. Psikiyatrist kitap oku tavsiyelerinde sıklıkla yer alan olumlu ifadeler, diğer okuyucuları da teşvik eder.

  • Okuru içine alan özgün ve sürükleyici yapısı
  • Merak uyandıran ve gizemi canlı tutan hikayesi
  • Toplumsal arka planıyla okuru düşündüren teması

Sürpriz Sonuyla Okurları Şaşırtan Psikiyatrist Kitap Konusu

Sürpriz Sonuyla Okurları Şaşırtan Psikiyatrist Kitap Konusu

Psikiyatrist kitap konusu özgündür. Eserde kimseye inanılmaması, kendine bile güvenilmemesi, her zaman gerçeğin aranması gerektiği ifade edilir. Böylece gerçeğin kişiyi bulacağına dikkat çekilir. Psikiyatrist Wulf Dorn kitapları arasında öne çıkar ve olay örgüsü ilerler. Gizemli kadın hasta, genç psikiyatra devamlı kara maskeli bir adamdan bahseder. Genç doktor, 3 gün boyunda hastasıyla iletişim kurmaya onu anlamaya çalışır. 4. gün ise kadın aniden ortadan kaybolur. Ellen Ruth, kadının varlığını ispatlamak ve ona yardım etmek için araştırmalara başlar. Bu başlangıç okuru inanılmaz olaylara sürükler. Konusu ve anlatım biçimi okuru hikayeye dahil edecek şekilde tasarlanan Psikiyatrist kitap içeriği boyunca heyecanı yüksek seviyede tutar. Siz de ruhun derinliklerine yolculuk etmek ve şeytani bir labirentte kahramanla birlikte çıkışı aramak istiyorsanız bu başarılı psikolojik gerilim romanını okuyabilirsiniz.

Korku Gerilim Türünün Çağdaş Yorumu: Psikiyatrist Romanı

Korku Gerilim Türünün Çağdaş Yorumu: Psikiyatrist Romanı

Günümüzde sevilen dizi ve filmler, özellikle psikolojik gerilim romanlarından uyarlamadır. Bu roman türünün cazibesi ise gizemli zihinsel oyunlara dayanır. Anlatım biçimi ve konusu bakımından Psikiyatrist roman türleri arasında yer alır. Psikolojik gerilimin güzel bir örneğidir. Çağdaş yorum özgünlüğü ise toplumsal bir arka planı olmasına dayanır. Okuru keyifli bir yolculuğa çıkarken toplumsal bir sorunun da altını çizer. Korku gerilim türünde farklı hikaye biçimleri kurguda açığa çıkar. Psikiyatrist kitap yazarı Dorn’un başarısının en önemli nedenlerinden biri ise kurgudaki gizemi ustalıkla yaratmış olmasıdır. İlk sayfadan itibaren okur kurgudaki gizeme kapılır ve kahramanla birlikte korku dolu bir labirentten çıkmaya çalışır. Doğaüstü olmayan psikolojik korkuyu yaşatır. Okur olayların perde arkasını kitabın sonuna kadar merak eder. Kitap, korku ve dehşet duygularıyla okurda ritmik bir heyecan yaratır.

Psikiyatrist Kitap Yazarı Hakkında Yapılan Yorumlar

Psikiyatrist Kitap Yazarı Hakkında Yapılan Yorumlar

Yazarın, psikolojik korku gerilim ustası Stephen King’in kurgu gücüne yakın olduğu dile getirilir. Psikiyatrist kitap yorumu olarak dikkat çeken ifadelerde zihinsel kurgunun gücünden bahsedilir. Psikolojik gerilimi her an yaşatan kurgu, son sayfaya kadar okuyucuyu sürükler. Sürükleyici gerilim dizilerini seviyorsanız bu kitabı da sevebilirsiniz. Bir şeyleri çözmeye çalışmak sizi de kurguya dahil eder. Böylece kahramanla birlikte gizemli, heyecanlı ve ürpertici bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Hiçbir şeyden emin olmadan gerçeği bulmaya çalışabilirsiniz. Kitap boyunca merak ettiğiniz her şey, son sayfalarda karşınıza çıktığında büyük bir sürprizle de karşılaşabilirsiniz. Hakkında müthiş yorumlar yapılan Pegasus Yayınları Psikiyatrist ilk kez 2009 yılında basılır. 416 sayfalık romanı bir solukta bitirebilir, kısa süreliğine kurgu dünyasında yaşayabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıklarından yararlanarak sürükleyici ve sürpriz sonlu gerilim romanını indirimli fiyatla sipariş edebilirsiniz.