Pegasus Yayınları Paralama Defteri

164,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,43 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
335,68 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Paralama Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya listelerinde çoksatanlar arasında yerini alan, can sıkıntısına birebir Paralama Defteri, Türk yaratıcılarla buluşuyor! Paralama Defteri, "tahrip edici" ve "huzur bozucu" talimatlarla en iyi hatalarınızı ve pislik yaratma yeteneğinizi hunharca gözler önüne sermenizi sağlayacak bir resimli kitap. Keri Smith'in yaratıcı ve muzip illüstrasyonları defter sahiplerini, yaratmak için cesurca yıkmaya yönlendiriyor. Yaratım sürecini gerçek anlamda tecrübe etmek için sayfaları delmek, fotoğraflar eklemek, o fotoğrafları çirkinleştirmek, sabah kahvesiyle resim yapmak, vahşice karalamak, günlüğü sürüklemek ve daha niceleri bu defterde serbest! Smith'in kendine has duyarlılığı sayesinde yepyeni bir yaratıcılık tarzıyla tanışacak ve bomboş, beyaz sayfaların neden olduğu korkudan sıyrılmak için değişik yöntemler keşfederek kendinizi bu sanatsal sürece kaptıracaksınız… "Hangi sayfasından başlayıp hangisinde bitirirseniz bitirin bu defterde yapacak ilginç bir şeyler daima bulabilirsiniz. Paralama Defteri, yaratıcılığın keşfi." -Buffalo News- Keri Smith, Kanadalı bir kavramsal sanatçı ve aralarında Paralama Defteri, Bu Bir Kitap Değil ve Bırak Dağınık Kalsın'ın bulunduğu çoksatan kitaplar ile dijital uygulamaların yazarıdır. Dünyanın birçok yerindeki okullarda, geleneksel olmayan öğrenme metotlarından biri olarak müfredatlarda kullanılan "yaparak öğrenme" yaklaşımını benimseyen Keri, Umberto Eco'nun "açık yapıt" diye tanımladığı, okuyucu/kullanıcı/izleyici tarafından tamamlanan işlere odaklanmaktadır. Keri'in Pocket Scavanger uygulaması, 2014 Dijital Kitap Ödülleri'nde En İyi Edebiyat Dışı Uygulama ödülünü kazanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Keri Smith
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Paralama Defteri - Keri Smith

Gün içerisindeki boş vakitlerinizi değerlendirmenin pek çok farklı yolu vardır. Özellikle sahip olunan hobilerin gerçekleştirilmesi boş vakitlerin değerlendirilmesi açısından eğlenceli bir fikirdir. Bu boş vakitlerinizde yeni hobilere de sahip olabilirsiniz. Hem resim yapmayı hem de kitap okumayı birleştiren Pegasus Yayınları paralama defteri, yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü ön plana çıkarmanız için özenle hazırlanır. Farklı hobi ve ilgi alanlarına sahip kişileri ortak bir noktada buluşturan bu defter, her yaştan kişiye hitap eder. Aileniz ya da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenize de imkan tanıyan bu resimli defter, aynı zamanda özel günlerinde sevdiklerinize verebileceğiniz bir hediyelik üründür. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu kitap, yeni bir hobi edinmeniz için fırsat tanır.

  • Yaratıcılığı baz alan bir hobi kitabı
  • Birinci sınıf kağıt kalitesi
  • Eğlenceli bir aktivite türü

Pegasus Paralama Defteri Benzersiz Özellikleri

Pegasus Paralama Defteri Benzersiz Özellikleri

Paralama defteri, Keri Smith tarafından kaleme alınan resimli bir kitaptır. Kitap, klasik roman anlayışı ile değil boş zamanlarınızda eğlenceli vakit geçirmenizi sağlaması amacıyla çeşitli görev ve talimatlardan oluşur. Talimatlar, kitap içerisindeki görseller ile ilgili olabileceği gibi yazılar ile ilgili de olabilir. Yazar, bu talimatlar ile hem yaratıcılığınızın gelişmesini hem de yeni bir hobi edinmenizi amaçlar. Resimler, boyama, karalama, kesme, yapıştırma gibi eylemleriniz doğrultusunda farklı nitelikler kazanır. Farklı resim teknikleri deneyerek çarpıcı illüstrasyonlar ortaya çıkarabileceğiniz gibi resim yeteneklerinizi de geliştirebilirsiniz. Keri Smith tarafından hazırlanan resim ve talimatların her biri birbirinden bağımsızdır. Bu sayede istediğiniz sayfadan yaratıcılığınızı konuşturmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz resimler arasındaki bağlantıyı kendi hayal gücünüzle sağlayabilirsiniz. Karton kapaklı bu kitap 224 sayfadan oluşur. Kapağın eni 13.5 cm, boyu 21 cm’dir.

Pegasus Yayınları Paralama Defteri Kullanım Avantajları

Pegasus Yayınları Paralama Defteri Kullanım Avantajları

Kanadalı yazar Keri Smith, genellikle edebiyat ve hobi kitapları kategorilerinde yer alan eserler kaleme alır. Bununla birlikte Keri Smith, illüstrasyon ve kavramsal sanat dallarındaki eşsiz eserleri ile de ön plana çıkar. Yazar, kavramsal sanat, kusur ve süreksizlik ilkeleri çerçevesinde yaratıcılığın gelişmesini ve farklı bakış açılarının sanata yön vermesini hedefler. Kavramsal sanat ilkesine eserlerinde sıklıkla yer veren Smith, bu eseri ile de okuyucularının yaratıcılığını ve hayal güçlerini ön plana çıkarmayı hedefler. Smith aynı zamanda geleneksel ve klasik öğrenme metotlarını yıkarak dünyanın her yerindeki çocuklara eğitimler verir. Yazar, yaprak öğrenme olarak da adlandırılan bir eğitim metodunu benimseyerek bunu eserlerine yansıtır. Pegasus Yayınları paralama defteri yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de boş zamanlarınızı yaratıcılığınızı ön planda tutacağınız eğlenceli bir aktivite ile değerlendirebilirsiniz.

Pegasus Paralama Defteri Avantajlı Fiyatları

Pegasus Paralama Defteri Avantajlı Fiyatları

Pegasus Yayınları paralama defteri fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Keri Smith tarafından kaleme alınan bu kitap, boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize imkan tanır. Defter içerisinde yer alan resim tamamlama talimatları ve görevleri hayal gücünüzün genişlemesine de yardımcı olur. Ürün, sunduğu eşsiz özellikler sayesinde her yaştan okuyucuya eserin bir parçası olması için imkan tanır. Her yaştan insanın kolaylıkla ve büyük bir keyifle tamamlayabileceği bu resimli defter, kavramsal sanat dalı ile bağ kurmanıza da yol açar. Aynı zamanda yaprak öğrenme metodu alanında da yeni fikirlere ulaşarak hayata karşı farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Hem hayal gücünüzün gelişmesine hem de sevdikleriniz ile birlikte eğlenceli vakit geçirmenize imkan tanıyan bu esere Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.