Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe Serisi Kutulu Özel Set (5 Kitap) - Victoria Aveyard

2.008,08 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.358 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.570,75 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe Serisi Kutulu Özel Set (5 Kitap) - Victoria Aveyard

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kızıl Kraliçe Serisi Kutulu Özel Set (5 Kitap) - Victoria Aveyard

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Victoria Aveyard
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Victoria Aveyard Kutulu Özel Kızıl Kraliçe Serisi 5 Kitaptan Oluşan Set Trendyol'da!

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel set oldukça sürükleyicidir. Fantastik ve bilim kurgu türündeki romanlar Victoria Aveyard tarafından kaleme alınmıştır. Bu kitaplarda iktidarın ve romantizmin çarpışmasına tanıklık etmek mümkündür. Aynı zamanda her kitapta ırk eşitsizliği, çevre kirliliği ve siyasi yozlaşmaya yer verilir. Bunlara ek olarak refah adaletsizliğinin dağılımına ve savaşlara şahit olabilirsiniz. Yazar, istikrarsız bir dünya için güçlü bir başkahraman yaratmıştır. Kanın rengine göre sınıflandırılan bireylerin mücadelesinin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Doğaüstü yeteneklere sahip Gümüşler ve köle gibi çalıştırılan Kızılların çarpışmasını heyecanlı bir şekilde okuyabilirsiniz. Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel set, okurlardan geçer not alır.

  • Setin içinde 5 tane roman vardır.
  • Çevirmenler: Belgin Selen Haktanır ve Onur Kınacı Birler
  • Eserlerin orijinal dili İngilizcedir.

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe Serisi Kutulu Setin İçeriği Nasıl?

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe Serisi Kutulu Setin İçeriği Nasıl?

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel set birden fazla kitap içerir. 5 eserden oluşan ürün İngilizceden Türkçeye çevrilmiştir. Set, Belgin Selen Haktanır ve Onur Kınacı Birler tarafından uyarlanır. Serinin ilk eseri Kızıl Kraliçe'de başkahramanın hikâyesi başlar. 17 yaşındaki Mare Barrow bir Gümüş sarayında çalışır. Saraydaki çarpık düzenden dolayı hikâyedeki olaylar zamanla gelişir. Cam Kılıç adlı ikinci eserde Mare özel yetenekleri olduğunu keşfeder, Gümüşler ve Kızıllardan bir ordu kurmaya başlar. Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel setin üçüncü eseri Kralın Kafesi'nde, Mare tutsak düşmüştür ve gücünü kaybetmiştir. Bir yandan da isyan hareketleri devam eder. Zalim Krallık ve Savaş Fırtınası, Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu 5 kitap setinin son iki kitabıdır. Bu eserlerde Kızılların özgürlük savaşına tanık olabilirsiniz.

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe Serisi Kutulu Seti Kimler Alır?

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel setini bilim kurgu eserleri seven bireyler tercih edebilir. Güç, savaş ve adalet gibi kavramların bir arada olduğu bu sette insanların mücadelesine tanık olabilirsiniz. Bunun yanı sıra fantastik öykü okumak isteyen kişiler de bu ürünü seçebilir. Eserde yer alan Gümüş halkı olağanüstü güçlere sahiptir. Bireyler büyü güçlerini kullanarak Kızıllara hükmettiği için isyan çıkar. Büyülü ve Tanrısal güçlere sahip karakterlerin mücadelesini öğrenmek isteyen kişiler kitapları okuyabilir. Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel seti genç ve yetişkinler alabilir. Seri şeklinde devamlılık arz eden eserleri okumak isteyenler bu ürünü tercih edebilir. Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu 5 kitaplı özel seti soluksuz bir şekilde okuyabilirsiniz. Hatta bu ürünü sevdiklerinize hediye edip onları mutlu edebilirsiniz.

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe Serisinin Eleştirileri Nasıldır?

Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel set oldukça iyi eleştiriler almıştır. Farklı dergilerde ve gazetelerde her kitap için yazılar yazılmıştır. Eleştirmen notlarında setin hayal gücünüzü tetiklediğinden bahsedilir. Yazarın yarattığı evrenin muhteşemliğine vurgu yapılır. Eserlerin; adaletsizlik, güç, yozlaşma ve eşitsizlik gibi kavramları, kurgu bir evrende oldukça iyi yansıttığı belirtilir. Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel sette yer alan eserlerin üslubunun akıcı ve hızlı olduğu dile getirilir. Romanların tehlikeli, heyecan verici ve keskin şaşırtmacalarla dolu olduğu vurgulanır. Son derece ilgi çekici ve nefes kesici olan roman serisinin her kitabı okurları tatmin eder. Eserde yer alan duyguların oldukça gerçekçi ve karakterlerin son derece etkileyici olduğunu eleştirilerden anlamak mümkündür. Aksiyon dolu bu romanları keyifle okuyabilirsiniz. Yaşanan olaylarda ve kahramanlarda kendinizden bir parça bulmak mümkün olur. Ürünün olay örgüsü hakkında yapılan Pegasus Yayınları Kızıl Kraliçe serisi kutulu özel set yorumlarını platformda bulabilirsiniz. Fantastik roman setini Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.