Pegasus Yayınları Hush Hush Serisi Kutulu Set (4 Kitap Ciltli)

1.165,08 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.328,35 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Hush Hush Serisi Kutulu Set (4 Kitap Ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hush Hush Serisi Kutulu Set (4 Kitap Ciltli)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Becca Fitzpatrick
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Hush Hush Serisi Kutulu Set (4 Kitap Ciltli)

Roman okumak birçok insan için farklı diyarlara yolculuk yapmak demektir. Üstelik okuduğunuz roman fantastik bir içeriğe sahipse hayal gücünüz dahilinde ulaşabileceğiniz farklı birçok nokta vardır. Pegasus yayınları Hush Hush serisi kutulu set (4 kitap ciltli) ile siz de hayal dünyanızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Seri New York Times Bestseller listesinde ilk sıralarda yer alır. Serideki kitaplar içeriği ile okurlarına sunmuş olduğu fantastik dünya sayesinde insanların gerçeklik algısını farklı bir boyuta taşır. Bunun yanında ürün fantastik dünya içerisinde imkansız gibi görünen bir aşkın nasıl filizlendiğini okurlarına sunmaya çalışır. Kitap sağlam kurgusu ve başarılı yazım tekniğinin yanında kaliteli malzemelerden imal edilir. Buna bağlı olarak da seri kitaplığınızda yerini alır. Sürükleyici fantastik bir roman için bu seriyi satın alabilirsiniz.

  • Sürükleyici içerik
  • Kaliteli malzeme
  • Ekonomik fiyat

Sürükleyici İçeriği ile Hush Hush Serisi Kutulu Set

Sürükleyici İçeriği ile Hush Hush Serisi Kutulu Set

İnsanlar roman satın alırken kendi zevkleri dahilinde seçim yaparlar. Kimi okurlar gerçek hayat hikayeleri tarzında romanları tercih ederken kimi okurlar doğaüstü ya da insan zihninin sınırlarını zorlayan romanları tercih eder. Hush Hush serisi okurlarına fantastik türde roman deneyimi vadeder. Kitabın baş kahramanı olan Nora, üniversite hayali kuran genç ve güzel bir kızdır. Birgün Nora’nın yolu gizemli sınıf arkadaşı Patch ile kesişir. Seri bu ikili arasında yaşanan çekimin arkadaşlıktan aşka dönüşme sürecini okuyuculara anlatır. Buraya kadar basit bir aşk romanı gibi gözüken bu kitap Patch karakterinin günahkar bir melek olduğunun ortaya çıkması ile boyut değiştirir. Kitap okurlarına fantastik bir aşk hikayesini farklı bir bakış açısı ile sunar. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak bu seri için ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Yapısı ile Pegasus Yayınları Hush Hush Serisi

Kaliteli Yapısı ile Pegasus Yayınları Hush Hush Serisi

Bir romanın içeriğinin zengin ve sürükleyici olması okurların ilgisini çeken önemli bir noktadır. Romanın içeriği kadar kapak tasarımı, yazı ve kağıt kalitesi de okurlar tarafından önemsenen diğer unsurlardır. Pegasus yayınları bu seride kitapseverlerin beklentilerini karşılayacak nitelikteki kaliteyi müşterilerine sunar. Bu seri sırasıyla; Fısıltı, Çığlık, Sessizlik ve Final olmak üzere toplam dört kitaptan oluşur. Pegasus yayınları Hush Hush serisi kutulu set (4 kitap ciltli) yorumları incelendiğinde kitapseverlerin ürünün içeriği kadar dış yüzeyini de beğendikleri görülür. Her bir kitaptaki baskı oldukça kalitelidir. Bunun yanında kitapların içerisindeki kağıtlar birinci sınıf hamurdan üretilir. Yazı kalitesi ile müşterilerden tam not almayı başaran bu seri kalın ve sert kapağı ile okurlarına uzun süreli bir kullanım vadeder. Kaliteli malzemelerden imal edilen bir kitap serisi için ürünü inceleyebilirsiniz.

Ekonomik Yapısı ile Pegasus Kutulu Hush Hush Serisi

Ekonomik Yapısı ile Pegasus Kutulu Hush Hush Serisi

Kitap okumak birçok insan için büyük bir tutkudur. Fantastik kitap okumak ise sevenlerine ayrı bir tat verir. Bu türün önemli temsilcilerinden biri Becca Fitzpatrick isimli yazardır. Bu yazarın üretmiş olduğu kitaplar okuyucuyu sarsan ve derinden etkileyen bir yapıya sahiptir. Okuyucu yorumları incelendiğinde romanın çok geniş bir kitle tarafından sevilerek tavsiye edildiği görülür. Kitabı ilginç ve popüler kılan günahkar melek ile bir insanın hayal gücünü zorlayan aşkıdır. Heyecanın bir dakika dinmediği bu seride okurlar kitapları baştan sona büyük bir beğeni ile takip eder. Pegasus yayınları Hush Hush serisi kutulu set (4 kitap ciltli) fiyatı incelendiğinde ise ürünün uygun bir aralıkta olduğu görülür. Dört kitaptan oluşan bu seri bütçe dostudur. Sürükleyici bir seriye avantajlı fiyatlarla erişmek isterseniz ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.