Pegasus Yayınları Harika Haftalar (CİLTSİZ)

449,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Harika Haftalar (CİLTSİZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HARİKA HAFTALAR Bebeğinizin ilk 20 ayındaki en önemli gelişim haftalarını destekleme ve bu 10 zorlu evreyi büyülü sıçramalara dönüştürme rehberi • 1.5 milyon kopyadan fazla satıldı! • Dünya çapında #1 bestseller çocuk gelişim kitabı Bebeğinizin Gelişen Zekâsı: Ne harika Bir Dünya! Harika Haftalar boyunca yaşayacaklarınız... • İlk 20 ay içinde tüm bebeklerin on büyük gelişim sıçraması gerçekleştirdiği tarihleri keşfedeceksiniz • Dünyaya bebeğinizin bakış açısından bakacaksınız • Her bir sıçramayı nasıl destekleyeceğinizi öğreneceksiniz • Bebeğinizin huysuz, ilgi isteyen, ağlamaklı anlarında ona yardımcı olacaksınız • Her bir anahtar haftada en iyi oyun ve oyuncakların ne olduğunu bileceksiniz • Davranışları anlamlandırmak için takvim, tablo ve kontrol çizelgesi kullanacaksınız • Bebeğinizin davranışları için haftalık rehbere sahip olacaksınız “Bu kitap dünyayı çocukların gözünden görmenize yardımcı olacak. (…) Ebeveyn olsanız da olmasanız da burada anlatılanlardan yararlanmak için hiçbir zaman çok erken ya da çok geç değil.” – Prof. Dr. Philip J. Runkel, Oregon Üniversitesi Kitap Adı: HARİKA HAFTALAR - Ciltsiz Yazar: DR. HETTY VAN DE RIJT & DR. FRANS PLOOIJ Türü: Çocuk Gelişimi Sayfa Tasarım: Andrei Andras Çeviri: Ekin Duru Özgün Adı: The Wonder Weeks Sayfa: 467 Sayfa Ebat: 16,5x24 (1. Hamur - Ciltsiz Karton Kapak )

Ürün Özellikleri

  • Yazar Hetty Van De Rijt
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Harika Haftalar (CİLTSİZ)

Bebekler gelişimleri boyunca çevrelerini ve ebeveynlerini izlerler. Çevrelerinden öğrendikleri ve duydukları ile kişilikleri oluşmaya başlar. Bu nedenle ilk zamanlardan itibaren bebeğinizin gelişimi konusunda eğitim ve bilgi almanız onun gelişimi için oldukça önemlidir. Bebeğinizle ilk kurduğunuz iletişim, göz teması ve davranışlarınız onun ilk gelişimi için atılmış ilk temel adımlardır. Pegasus Yayınları Harika Haftalar (ciltsiz), bebeklerin gelişimi ile ilgili yazılmış ebeveynlerin yararlanabileceği kitaplardan biridir. Kitap içerisinde bebeklerin davranışları ile ilgili temel bilgiler ve ebeveynlerin nasıl davranması gerektiği ile ilgili bilgiler yer alır. Bebeklerin ilk 20 ayındaki gelişimi hakkında önemli bilgiler içerir. Haftalık olarak bebeğinizin davranışlarını inceleyip anlamlandırmanızı sağlar. Dünyaya onların gözünden bakarak onları anlamanıza yardımcı olur. Haftalık davranış rehberine sahip olarak zor durumları kolayca atlatabilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Çok satan bebek kişisel gelişim kitabı
  • Ebeveynler için hazırlanmış bilgiler

Kaliteli Pegasus Yayınları Harika Haftalar (Ciltsiz) İçeriği

Kaliteli Pegasus Yayınları Harika Haftalar (Ciltsiz) İçeriği

Haftalık olarak hazırlanan kitap, bebeğinizin davranışları hakkında bir rehber sahibi olmanızı sağlar. Onların huysuz ve ağlamaklı anlarında nasıl davranmanız gerektiği konusunda size yardımcı olur. Çocuğunuzun bir buçuk yaşına kadar olan süreçte size yardımcı olur ve hem ebeveynlerin hem de çocukların gelişimine büyük katkıda bulunur. Dünyayı çocukların gözünden bakmanızı sağlayarak onları anlamanızı kolaylaştıran rehber niteliğinde bir kitaptır. Pegasus Yayınları Harika Haftalar (ciltsiz) kullananlar, çocuklarının gelişimine olumlu yönde katkı sağlayarak sağlıklı birey yetiştirmeye ilk adımı atmış olur. Kitap içerisinde davranışları anlamlandırmak için tablo ve çizelgeler yer alır. Bu tabloları kendi isteğinize göre doldurarak zor durumda kaldığınızda yararlanabilirsiniz. Tecrübesiz ebeveynler için yardım kaynağı olan ürün, zor zamanlarda hayat kurtarıcı olabilir. İçerisinde yazarın gözlemleri ve uygulanabilir önerileri bulunan kitap, ebeveyn ve bebeklerin gelişimi için oldukça yararlı bir içeriğe sahiptir.

Pegasus Yayınları Harika Haftalar (Ciltsiz) Yorumları

Pegasus Yayınları Harika Haftalar (Ciltsiz) Yorumları

Anne adaylarının gelişimi için oldukça faydalı olan kitap, yeni doğan bebeklerin bir buçuk yaşına kadar olan süreçlerinin takip edilmesi ve anlamlandırılması için önemli bir kaynaktır. Yazarın uygulanabilir önerileri sayesinde annelerin bu süreci zorlanmadan atlatmalarını sağlar. Ürün, haftalık bilgiler şeklinde hazırlanan bir içeriğe sahiptir. Her bir anahtar haftada uygun olan oyun ve oyuncakların bilgisi yer alır. Bebeğinizin gelişimi için oldukça faydalı bilgilere yer verilen kitabı, ebeveyn olmasanız da satın alabilirsiniz. Pegasus Yayınları Harika Haftalar (ciltsiz) yorumları ve kullanıcı deneyimleri bilgilendirmek amaçlı sizinle paylaşılır. İnceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bebeğinizin huysuz ve ilgi isteyen anlarında ona nasıl davranmanız gerektiği hakkında size yardımcı olur. Bebeğinizin ve sizin bu süreçte yanınızda olacak bu kitapta, başka annelerin bebekleri için aldıkları notlar yer alır.

Ekonomik Pegasus Yayınları Harika Haftalar (Ciltsiz) Fiyatı

Ekonomik Pegasus Yayınları Harika Haftalar (Ciltsiz) Fiyatı

Uzmanlar tarafından özenle hazırlanan kitap, çeşitli testlerden geçerek sizlere doğru bilgi verecek şekilde hazırlanır. Pedagoglar tarafından onaylanan içeriği ile çocukların yanı sıra sizin gelişiminizi destekler. Çocuklarınızın hafta hafta davranışlarını inceleyerek nasıl karşılık vermeniz gerektiği hakkında birçok bilgiye yer verilir. Kaliteli materyaller kullanılarak tasarlanan ürün, 467 sayfadan oluşur. Renkli kapak tasarımı ile akıcı ve sade bir dile sahiptir. Ebeveynlerin uygulama yaparak deneyimleyeceği birçok bilgi yer alır. Pegasus Yayınları Harika Haftalar (ciltsiz) fiyatı kitabın içeriğine ve materyaline göre belirlenir. Hem ekonomik hem de bilgilendirici olan bu ürün sayesinde çocuğunuzun gelişimi için önemli katkıda bulunabilirsiniz. Pegasus Yayınları Harika Haftalar (ciltsiz) satın alarak, bebeğinizin gelişimini gün gün takip ederek onu anlayabilir ve gelişimini destekleyebilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve satın alarak çocuğunuzun gelişimini destekleyebilirsiniz.