Pegasus Yayınları Bir Keşişin Temiz Ev Ve Zihin Rehberi

134,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Bir Keşişin Temiz Ev Ve Zihin Rehberi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Evinizi de bedeniniz gibi düşünün. Onu her gün temizlemeye özen gösterin.” Temiz yaşa. Sakin kal. Mutlu ol. Japonya’da temizlik ile aydınlanma birbirinden ayrı düşünülemez. Zen Budist keşiş Shoukei Matsumoto, sabah yaptığımız ilk işten yemek hazırlamaya, kullandığımız eşyalara saygı duymaktan ekip çalışmasına kadar pek çok alandaki günlük alışkanlıklarımızda yapacağımız basit değişikliklerin, hem evlerimizi daha huzurlu ve temiz yaşam alanları haline getireceğini hem de bize enerji ve mutluluk verip tatmin duygusu yaşatacağını anlatıyor. Bir Keşişin Temiz Ev ve Zihin Rehberi’nde yalnızca evimizi değil, ruhumuzu da temizleyecek meditasyon etkisi yaratan temizlik tüyoları bulacaksınız. “Sıra dışı bir kişisel gelişim kitabı… Sırf bu kitabı okumanın, Matsumoto’nun basit önerilerine kulak vermenin ve elle çizilmiş Japon stili terlik ya da süpürge resimlerinin sadeliğine hayran kalmanın bile şaşırtıcı bir şekilde sakinleştirici bir yanı var.” - Jane Fryer, Daily Mail “Japonya’nın çoksatanlarından bu güzel kitap, pratik temizlik tüyoları içermesinin yanı sıra, son derece hümanist bir tutumla mekânlara ve eşyalara da saygı duymayı gerektirdiği için, modern toplumun müsrifliği ile taban tabana zıt olan Budist yaşam anlayışı konusunda da harika fikirler sunuyor.” - PD Smith, Guardian Kitap Adı: Bir Keşişin Temiz Ev ve Zihin Rehberi Yazar: Shoukei Matsumoto Özgün Adı: A Monk’s Guide to a Clean House and Mind Çeviri: Sevinç Seyla Tezcan Tür: Zen Felsefesi / Kişisel Gelişim / Budizm / Motivasyon / Ruhsal Gelişim / Spiritüel / Farkındalık / Ev İdaresi Sayfa: 144 Dil: Türkçe Basım: Ocak 2021 Boyut: 12 x 18 Baskı Tipi: Karton Kapak SHOUKEI MATSUMOTO, Tokyo’daki Komyoji Tapınağı’na mensup bir Budist keşiştir. Kendisi 2003 yılında tapınağa adım attığından beri her güne temizlik yaparak başlıyor. Temizlik, Japon Budizmi’nde zihni geliştirmenin bir yolu olarak görülüyor. Japonya’da ve Avrupa’da çoksatan haline gelen bu kitabında Shoukei, Budist keşişlerin temizlik uygulamalarını anlatarak her anı basit bir şekilde ve farkındalıkla yaşamamız konusunda bize yardımcı olmayı amaçlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Shoukei Matsumoto
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver