1
Oto Gaz Teli kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı ( Ilk Önce Soru Cevap Üzerinden Araç Marka,model,motor Ve Yıl Bilgisi Bildiriniz)

10.950 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı ( Ilk Önce Soru Cevap Üzerinden Araç Marka,model,motor Ve Yıl Bilgisi Bildiriniz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitalen Global Teknoloji AŞ Satıcı Ünvanı: VİTALEN GLOBAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925113897200001 Vergi Kimlik Numarası: 9251138972
    Bu ürün Vitalen Global Teknoloji AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı

Bazı kullanıcılar tarafından pedal Commander ve Chiptuning kavramları karıştırılabilir. İkisi birbirinden tamamen farklı özellikler taşıyan kavramlardır. Chiptuning, araç üzerinde bulunan ve beyin olarak adlandırılan sistem yöneticisinde değişiklik yapmaktadır. Pedal Commander gaz tepkime cihazı özellikleri ise aracın elektronik sistem beynine etki etmeyen ilave bir mekanizma olmasıdır.

 
  • Gaz hızlandırma özelliği
  • Elektronik
  • Eğimli yollarda etkili performans

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı Özellikleri

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı Özellikleri

Bu cihazın temel çalışma prensibi, gaz pedalına dokunulduğunda hızlı tepkime yapmasıdır. Bunun sağlanabilmesi için araçlarda elektrikli gaz pedalı olarak bilinen sistemin olması gerekmektedir. Eski model, gaz teli ile çalışan pedallarda kullanılmamaktadır. Özellikle motor hacmi küçük araçlarda gaz ve hız tepkimeleri ağır kalmaktadır. Bu durum seyahat sırasında sürekli olarak performans kaybetmenize sebep olur. Oysa ki Pedal Commander gaz tepkime cihazı takılmış olan araçların böyle bir derdi bulunmamaktadır. Ne klima açıldığında ne de rampa çıkarken pedala uygulanan basınç değişikliğine gerek bulunmaz. Özellikle ağır yük ile hareket etmeniz durumunda pedal ve kelebek arasındaki tepkime hızı artmaktadır. Pedal Commander aslında bir gaz hızlandırıcısı olarak da görülebilir. Motor ve elektronik beyne müdahale etmediği için aracınızın üretim standartlarını korumaktadır. Bu sayede yeni araçların garanti kapsamından çıkarılmasını engellemiş olur.

 

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı Kullanımı

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı Kullanımı

Cihazın kullanımı ve montajı oldukça kolay denebilir. Kısa bir süre içerisinde montajı yapılan ürün, dilediğiniz zaman devre dışı bırakılabilmektedir. Aracınızın teknik donanımına müdahale etmeyen bu pedal sistemiyle, ilk hareket ivmesi artırılmaktadır. Cihazı taktırıp kullananların memnun oldukları görülmektedir. Farklı motor hacmine sahip araçlar için farklı programlamalar avantaja dönüşmektedir. Araç sahipleri tarafından gaz kelebek cihazı olarak da adlandırılan cihazın, ekonomik sürüş desteği sağladığı bilinmektedir. Yakıt tasarrufuna destek olduğunu da yorumlar arasında görmek mümkündür. Farklı çalışma modları bulunan bu cihazın marka ve modele uygun programlanması avantajı da sunulur. Özellikle 2000 ve sonrasında üretilen araçların birçoğunda elektronik gaz pedal düzeneği bulunmaktadır. Daha eski modellerde de rastlanılan bu sistem, elektronik olarak gaz tepkimesi gerçekleştirir. Gaz pedalına dokunulduğunda önce bu devre hisseder ve gaz kelebeği denilen valfi çalıştırmaktadır. Geçen süreye tepkime hızı adı verilmektedir. Gaz pedal Commander sayesinde bu süre kısalır ve aracınız daha çabuk pedal tepkimesi vermesi sağlanır.

 

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı Fiyatı ve Yorumları

Pedal Commander Gaz Tepkime Cihazı Fiyatı ve Yorumları

Teknolojik otomotiv ürünlerinin fiyatları yaptıkları işlere göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden fiyatlar belirlenirken maliyet girdileri ve işlev kıyaslaması ile yapılmaktadır. Pedal Commander aracınıza güç katan bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Kullanım sırasında gaz tepkimesini hızlandıran bu cihaz sayesinde motor hacmi küçük olan araçlarda canlanma meydana gelir. Araç sahiplerinin yaptığı Pedal Commander gaz tepkime cihazı yorumları ve değerlendirmeleri inceleyerek ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından tercih sebebi olmasının bir nedeni ise araç model, motor ve şanzıman özelliklerine göre programlanıyor olmasıdır. Pedal Commander gaz tepkime cihazı fiyatı, markanın özel stratejisi ile belirlenir. Kullanıcıların ekonomik olarak elde edebilecekleri bir ürün olmasına özen gösterilir. Aracı olan herkesin teknolojik ürün desteklerinden yararlanması önemli bir adım olarak görülmektedir. Bu ürüne aracınızın ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.