Peak Bisiklet Analog Ibreli Kilometre Mekanik Ibre Km Hız Göstergesi

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
990 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Peak Bisiklet Analog Ibreli Kilometre Mekanik Ibre Km Hız Göstergesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tur bisiklet Satıcı Ünvanı: TAYFUN İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720399149
    Bu ürün Tur bisiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bisiklet Analog İbreli kilometre Toplam kilometre Sıfırlamalı kilometre Su geçirmez Paket içeriği: Kilometre, kablosu ve teker bağlantı aparatı Not: Disk fren ile uyumlu değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Peak İbrelikilometre578 Bisiklet Analog İbreli Mekanik Kilometre Hız Göstergesi

Peak bisiklet analog ibreli mekanik km hız göstergesi, bisikletlerde hız ve mesafe ölçmek için kullanılır. Mekanik ölçüm yapan bu cihaz, su geçirmez özelliği sayesinde yağmurlu havalarda kullanıma da uygundur. Ürün kutusunun içerisinde hız göstergesi, bağlantı kablosu ve teker bağlantı aparatı bulunur. Oldukça sağlam olan bu ürünün montajı da çok basittir. Kendiniz de yapabilirsiniz bir bisiklet tamircisinden de yardım alabilirsiniz. Amacına uygun şekilde kullanabileceğiniz ürün sayesinde hızınızı ve kat ettiğiniz mesafeyi ölçebilirsiniz. Kullanımı da oldukça keyifli olan bu ürün sayesinde sürüş mesafenizi görebilmeniz ve hızınızı kontrol edebilmeniz sürüş deneyiminizi daha güzel hâle getirir.

  • İbreli ve analog bir üründür.
  • Su geçirmez özelliktedir.
  • Hız göstergesi ve km sayacı mevcuttur.

Peak Bisiklet Analog İbreli km Hız Göstergesi Özellikleri Nelerdir?

Peak Bisiklet Analog İbreli km Hız Göstergesi Özellikleri Nelerdir?

Peak analog ibreli kilometre mekanik ibre bisiklet km hız göstergesi, bisiklet sürerken kat ettiğiniz mesafeyi ve gitme hızınızı gösterir. Bu da daha keyifli bir sürüş deneyimi sunar. Yazın sıcak havalarda kullanabileceğiniz gibi sonbahar ya da kış aylarında da bu ürünü kullanarak bisiklet sürebilirsiniz. Peak analog ibreli mekanik km bisiklet hız göstergesi, su geçirmez özelliğe sahiptir. Bu özelliği ise yağışlı havalarda da ürünü kullanabilmenize imkân tanır. Ürünün cam kapağının olması ise hassas ibrenin zarar görmemesi açısından faydalıdır. Hız arttıkça renk skalasının yeşilden kırmızıya doğru ilerlemesi de güzel bir detaydır. Ürünün kablosunun bisikletin diğer kablolarıyla benzer formda olması, kablonun göze çarpmaması için uygun bir seçim olur. Bu sayede ürün, ekstra görüntü kirliliğine sebep olmaz. Bisiklete de retro bir hava katarak hoş bir görünüm sunar.

Peak Bisiklet Mekanik km Hız Göstergesi Monte Edilmesi Kolay mıdır?

Peak Bisiklet Mekanik km Hız Göstergesi Monte Edilmesi Kolay mıdır?

Peak bisiklet analog ibreli mekanik km hız göstergesi montajı oldukça kolaydır. Ürünü siz ya da bisiklet tamiri yapan biri bisiklete kolaylıkla monte edebilir. İlk olarak bağlantı kablosunun uzun olan ucunu teker bağlantı aparatına takarak montaja başlayabilirsiniz. Kablonun diğer ucunu ise hız göstergesine takmanız gerekir. Somunu da sıkarak ürünü iyice sağlamlaştırdıktan sonra hız göstergesinin vidasını tornavida yardımıyla açarak bisiklet gidonuna takabilirsiniz. Dilediğiniz konuma getirdikten sonra yine tornavida yardımıyla vidasını iyice sıkarak gidona yerleştirebilirsiniz. Hız göstergesini sabitledikten sonra 14-15 anahtarla ön lastiği söküp teker bağlantı aparatını janta takabilirsiniz. Ardından tekeri tekrar yerine oturtarak somunu iyice sıkabilirsiniz. Bunu da yaptıktan sonra hız göstergesi montajını tamamlamış olursunuz. Peak analog ibreli mekanik bisiklet km hız göstergesi yorumlarını okuyarak ürünü önceden satın alan kişilerin memnuniyet durumlarını öğrenebilirsiniz.

Peak Bisiklet Mekanik Hız Göstergesi Hangi Tür Bisikletlere Uygundur?

Peak bisiklet analog ibreli mekanik km hız göstergesi, disk fren sistemi olan bisikletlerle uyumlu değildir. Bunun haricîndeki bisikletlere ürünü kolaylıkla takıp kullanabilirsiniz. Teker bağlantı aparatı bisikletinizin tekeriyle uyumluysa ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sayede bisiklet sürüş deneyiminiz daha güzel bir hâl alır. Ne kadar yol gittiğinizi ve kaç km/h hıza ulaştığınızı kontrol ederek daha somut veriler elde edebilirsiniz. Bu sayede bisiklet sürüşünüzü analiz etmeniz de mümkün olur. Bir sonraki sürüşünüzü buna göre zorlaştırabilirsiniz. Spor olarak bisiklet süren kişilerin performanslarını ve yaktıkları kalori miktarını bulabilmeleri için iyi bir cihazdır. Sporcular için de kendilerini geliştirmelerine yönelik önemli veriler sunan işlevsel bir üründür. Sizler de Peak analog ibreli mekanik bisiklet km hız göstergesi fiyatına Trendyol web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulama üzerinden de kolay ve güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz.