Vienev Tava Ve Tencere Kapağı Düzenleyici

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
199,90 TL

Ürün Bilgileri

Vienev Tava Ve Tencere Kapağı Düzenleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IRONART Satıcı Ünvanı: IRON ART METAL BOYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0466181288700001 Vergi Kimlik Numarası: 4661812887
    Bu ürün IRONART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici
  • Tencere kapağı ve tavalarınızın dağınıklığını ortadan kaldırır.
  • Düzenleyici tavalarınızı daha düzenli ve sıralı yerleştirmenizi sağlar.
  • Tencere kapakları ve tavalarınızın birbirine değerek çizilmelerini engeller.
  • Sınırlı olan dolap alanlarını daha verimli kullanabilmenizi sağlar. Dolap içlerinde yer açar ve alanı ferahlatır.
  • Karmakarışık, iç içe girmiş ve birbirini çizen tava derdi olmaz.
  • Kapaklık, Tava ve kapakları düzenler ve daha kolay kullanım imkanı sunar.
  • Bulaşık sonrası kurutmalık olarak da tercih edilebilir.
  • Tezgah üstünde veya dolap içinde kullanılabilir.
  • Ürün Ölçüleri: 300 x 150 x 130 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici

Vienev tava ve tencere kapağı düzenleyici, tencere kapaklarınızı düzenlemek ve düzgün bir şekilde saklamak için tasarlanır. Tavaların mutfağınızda çok fazla yer kaplamasıyla ilgili sorunlarınızı çözer. Gerekli dolap veya çekmece alanlarını geri kazandırır. Verimli bir formül üreterek raflarınızı genişletir. 300 mm genişliğinde ve 150 mm uzunluğundadır. Derinliği ise 130 mm’dir. Mutfağınızın karmaşık gözükmesinin önüne geçer. Tertipli bir alana kavuşmanıza aracılık eder. Tavalarınızı sırayla ve uygun biçimde dizmenizi sağlar. Tencere kapaklarının ve tavaların birbirlerine sürtünerek çizilmelerini engeller. Ayrıca kirlileri bulaşık makinesinde yıkadıktan sonra tava ve tencelerinizi oda sıcaklığında ürün sayesinde kurutabilirsiniz. Tezgahınızın üstünde veya çekmecelerin içinde modele yer verilebilir. Gereçleri düzenleyiciye sabitleyerek dolaplarınızı düzenli tutmanız mümkündür. Kapaklarınızı bu ürün sayesinde temiz tutabilirsiniz.

  • Düzenleyici yapı
  • Şık ayarlama
  • Dikey depolama

Akıllı Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici Özellikleri

Akıllı Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici Özellikleri

Tencere tava kapağı düzenleyici içerdiği 6 dikey basamakla mutfak tabaklarınız için 5 adet saklama alanı yaratır. Geometrik tasarımı ve modern kaplamasıyla mutfak sisteminize stil katar. Yerlerden tasarruf etmenize olanak tanır. Herhangi bir rafta veya tezgahta saklanabilir. Temel tasarımı, çoğu mutfak dolabı için uygundur. Kapakları bir sistem içinde dikey olarak düzenlemede etkili bir iş çıkarır. Dış köşelerinin altında, tencere eklerken ve çıkarırken kaymasını önleyen ayaklar bulunur. Kaydırmaz ayakları, tezgah yüzeylerinde kaymayı ve çizilmeyi önler. Kurulum gerektirmediğinden kullanımı son derece basittir. Tezgah üstlerinizi verimli hale getirir. Sizin için şık ve düzenli bir mutfak görünümü sağlar. Birçok tava ve tencereyi sabit tutacak kadar büyüktür. Kişiselleştirilmiş depolama ihtiyaçlarınızı karşılar. Tavalarınızın birbirlerini çizmemesi için koruma sağlar. Mutfakta elinizi kolaylaştıran ürünü gönül rahatlığıyla denemeye başlayabilirsiniz.

Cazip Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici Avantajları

Cazip Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici Avantajları

Tava ve tencere kapağı düzenleyici, mutfaklarda yerden tasarruf etmek için değerlendirilir. Mutfaktaki dağınıklığı azaltarak evinizin iyi durumda kalmasını sağlar. Beş bölmesiyle gereçlerinizi uygun şekilde sabitler. Mutfağınızın geri kalanı adına depolama alanı yaratır. Karmaşıklıkları ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Tencere setinizi düzenli ve kolay erişilebilir tutar. Mutfağınızda dolap alanını üst düzeye çıkarmak için ideal tercihtir. Herhangi bir alet veya kurulum gerektirmez. Kilerdeki veya mutfak tezgahındaki dolapların çoğuna sığabilir. Tencere, tava ve çeşitli pişirme kapları için ideal tasarımdır. Şık görünümü, mutfağınıza katkıda bulunabilir. Mutfak kullanımı için gerekli bir aksesuardır. Nemli bez veya temizleyici ile kirlerden pratik bir şekilde arındırılır. Kapakları dik ve görünür şekilde tutar. Vienev tava ve tencere kapağı düzenleyici yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz.

Uygun Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici Fiyatı

Uygun Vienev Tava ve Tencere Kapağı Düzenleyici Fiyatı

Vienev tava ve tencere kapağı düzenleyici fiyatı tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bütçeniz için elverişli bir üründür. Depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilir. Montaj veya kurulum gerektirmez. Diğer mutfak eşyalarınızla kombinleyerek temiz ve düzenli bir ortam elde edebilirsiniz. Tüm tencere, tava ve kapaklarınızı kolayca sıralayabilir. Çoğu dolaba uyan ve kolay erişim için kapakları dikey olarak saklamanıza olanak tanıyan bir modeldir. Küçük bir yapıya ve mevcut mutfak dekorunuzu kolayca tamamlayan niteliklere sahiptir. Kapaklarınız için uygun miktarda alan sağlar. Tencerelerinizi muhafaza ettiği kadar iyi durumda kalmalarına da yardımcı olur. Tavalarınızı dikey olarak tutan beş bölmesi vardır. Çeşitli mutfak eşyalarını tertip etmek için üretilir. Kompakt ve çok yönlü depolama çözümü sunar. Göze hoş gelmeyen çiziklerden tencerelerinizi koruyan bu ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.