3
Mobilya Ayağı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

pazaromi Beyaz Eşya Altlığı Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Koruyucu Stoper 4 Adet

58,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

pazaromi Beyaz Eşya Altlığı Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Koruyucu Stoper 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLUSOMİ Satıcı Ünvanı: İKONYA GLOBAL MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470138700100001 Vergi Kimlik Numarası: 4701387001
    Bu ürün PLUSOMİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır Makinesi Titreşim Engelleyici Kaydırmaz Vantuzlu 4 Lü Stoper Ürün Açıklaması 1. Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper Çamaşır makinesi için anti-titreşim pedi, gürültü emici, kaymaz, titreşim önleyici özel olarak tasarlanmıştır. 2Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper . Çamaşır makinesinde titreşim nedeniyle çamaşır makinesinin kaymasını etkili bir şekilde önleyebilir. 3Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper . Çamaşır makineleri ve katların bakım maliyetini azaltın. 4Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper . Çamaşır makinesini 4 cm yükseltir ve altının kolay temizlemene bilmesine yardımcı olur. 5Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper . Masa ve sandalyelere uygulayın, Kanepe, çamaşır makinesi, yatak, çay masası vb. kullanım alanı vardır. Ürün Boyutları: Yükseklik: 4 cm Alt Çapı : 10 cm Paket İçeriği: Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper :1 Adet Çamaşır Makinesi Titreşim Engelleyici Kaydırmaz Vantuzlu 4 Lü Stoper

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Paket İçeriği 4'lü
  • Tip Beyaz Eşya Ayağı
Geri Bildirim Ver

Pazaromi PRA-3916969-0492 4 Adet Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Kaydırmaz Vantuzlu Stoper Set

Çamaşır makinesi, her insanın hayatını kolaylaştıran cihazlardan biridir. Ancak bu ürünün yoğun kullanımı, sarsılma ve titreme gibi problemleri de beraberinde getirebilir. Zeminle alakalı da gerçekleşebilen bu problemler, yüksek gürültü yayılmasına yol açarak çevreyi rahatsız edebilir. Pazaromi kaydırmaz vantuzlu stoper set 4 adet, gürültü ve performans düşüklüğünü ortadan kaldırmaya yönelik çözümler sunar. Anti titreşim pedi olarak da bilinen ürün, kaliteli malzemelerden üretilir. Çamaşır makinesinin tüm yükünü taşıyarak sarsılma ve titreme gibi problemleri minimuma indirir. Çamaşır makinesinin sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Pazaromi 4 adet kaydırmaz vantuzlu stoper setini tercih ederek makinenin kaymasını da engelleyebilirsiniz. Çamaşır makinesini çok daha; rahat, sessiz ve konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • 4 adet titreşim önleyici taban
  • Plastik materyal
  • Temizliği kolaylaştıran özellik

Pazaromi Titreşim Önleyici Vantuzlu Stoper Özellikleri

Pazaromi Titreşim Önleyici Vantuzlu Stoper Özellikleri

Pazaromi 4 adet kaydırmaz vantuzlu stoper seti, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Sarsılan ya da titreyen pek çok eşya için uygundur. Özel olarak geliştirilen titreşim önleme imkânı, cihazın zarar görmesini engeller. Vantuzlu kaydırmaz stoper, titreşimin oluşturduğu yüksek sesi de minimuma indirir. Evlerdeki gürültü kirliliğini ortadan kaldırarak konfor sağlar. Sert bir yapıya sahip olan vantuzlu stoper, çamaşır makinesinin kaymasını da önler. Yükü tüm ayaklara eşit bir şekilde dağıtarak makinenin çalışma performansını artırır. Sağlıklı bir şekilde çalışan makinenin kullanım ömrü de artmış olur. Pazaromi 4 adet kaydırmaz vantuzlu stoper seti, kullanışlı yapısı sayesinde beyaz eşya giderlerini azaltır. Oldukça basit bir çözümle makinedeki parçaların sağlığını koruyabilirsiniz. Ürünü güvenle kullanabilir, cihazların sarsılma ve titreme seslerini azaltabilirsiniz.

Pazaromi Titreşim Önler Vantuz Stoper Dayanıklı mı?

Pazaromi Titreşim Önler Vantuz Stoper Dayanıklı mı?

Pazaromi kaydırmaz vantuzlu stoper, 1. kalite dayanıklı malzemelerden elde edilir. Ürünün taban kısmında ise vantuzlu bir madde kullanılır. Bu madde, stoperin yere sabitlenmesine yardımcı olur. Yere sabitlenen ayaklar, makinenin kaymasını engeller. Pazaromi kaydırmaz vantuzlu stoper seti, kullanıldığı andan itibaren cihazın sarsılmasını ve titremesini önler. Paket içerisinde 4 adet stoper bulunur. Ürünleri dört ayağa sahip pek çok eşyada da kullanabilirsiniz. Bulaşık makinesi, baza, TV ünitesi, masa ya da sandalye ayaklarına stoperi yerleştirebilirsiniz. Vantuzlu ayaklar sayesinde zeminin çizilmesi de engelleyebilirsiniz. Kullanıldığı eşyayı 4 cm kadar yükselten stoper, temizlik konusunda ergonomik çözümler sunar. Sıkça kirlenen; koltuk, baza ya da çamaşır makinesi altını kolayca temizleme imkânı verir. Pazaromi 4 adet kaydırmaz vantuzlu stoper seti, farklı amaçlara hizmet eden yapısıyla pratik çözümler sunar.

Pazaromi Titreşim Önleyici Vantuzlu Stoper Kaliteli mi?

Pazaromi Titreşim Önleyici Vantuzlu Stoper Kaliteli mi?

Pazaromi 4 adet kaydırmaz vantuzlu stoper seti, tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerden biridir. Özel olarak geliştirilen stoper, 1. kalite plastikten elde edilir. Yatak, baza ve çamaşır makinesi gibi ağır eşyaları taşıyabilecek kadar güçlü şekilde tasarlanır. Zemin ve makineler arasında güvenli bir izolasyon sağlayarak titreşim ve gürültüyü ortadan kaldırır. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla her eşya için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Pazaromi 4 adet kaydırmaz vantuzlu stoper seti, dış etkenlere karşı direnç gösterir. Set içerisindeki ürünler; çarpma, kırılma ve çizilme gibi risklere karşı dayanıklıdır. Uzun süreli kullanım imkânı sunan stoper seti, makinenin de sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olur. Titreşim önleyici yapısıyla elektronik cihazlardaki teknik parçaların zarar görmesini önler. Gürültü emici özelliğe sahip stoper seti, çok daha sessiz ve huzurlu günler geçirmenizi sağlar. Pazaromi kaydırmaz vantuzlu stoper set 4 adet yorum ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.