Pawmas Silika Lavantalı Kedi Kumu 3.4 Lt

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pawmas Silika Lavantalı Kedi Kumu 3.4 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAWMAS Lavender SILICA CAT LITTER Kristal Kedi Kumu Geliştirilmiş özel methoduyla Pawmas Kristal Kedi Kumu sıvıyı birkaç saniyede tamamen emerek içine hapseder, bakteri oluşumu ve koku oluşumunu engeller. Ekonomiktir, yetişkin bir kedi için ortalama 1 ay süreyle değiştirilmeden rahatlıkla kullanılabilir. Toksik değildir, kediniz yanlışlıkla taneleri yutsa bile tamamen zararsızdır. Yüksek kuruma özelliği sayesinde, kediniz her zaman temiz ve mutlu hisseder. Kristal taneleri , sıvıyı birkaç saniyede hızla emer. Koku, kristal tanelerinde hapsolur, sıvı buharlaşır. Böylece kuru ve hijyenik bir ortam sağlanır, bakteri oluşumu engellenir. KULLANMA TALİMATI · Paketin tamamını 4-5 cm yüksekliğinde olacak şekilde kedinizin kum kabına boşaltın. · Kediniz yeni kuma yabancılık çekerse, başlangıçta eski kumundan yüzeye ekleyerek alışmasına yardımcı olabilirsiniz. · Her gün kirli parçaları atın ve kalan kumu bir kürek yardımıyla karıştırın. · Kum kutusunu yemek yenen yerden ve hamile kadınlardan uzak ve kuru bir yerde bulundurunuz. · Kullanılmış kedi kumuyla her türlü temas sonrasında elleriniz mutlaka sabunla yıkayınız. · Kum kabını ayda bir (birden fazla kedi aynı kum kabını kullanıyorsa bu süre azalabilir) boşaltıp yıkayarak temizlenir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kristal/Silika Kumlar
  • Koku Tipi Lavanta Kokulu
Geri Bildirim Ver