PAUL POLO Brave Afrodizyak Etkili Edp 100 Ml Erkek Parfüm

999,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PAUL POLO Brave Afrodizyak Etkili Edp 100 Ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paul Polo Satıcı Ünvanı: HASAN TAHSİN AKYÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2813345347000011 Vergi Kimlik Numarası: 0460013204
    Bu ürün Paul Polo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reddedilemez, karşı konulamaz ve vazgeçilemez olmak isteyen erkekler için özel olarak üretilmiştir. Güzel kokmanın ötesinde, karşı cinsi etkilemeye yardımcı olan, mutlu sonuç odaklı erkek parfümüdür. ÜST NOTA: Şeftali, Ahududu ORTA NOTA: Zambak, Güneş Çiçeği, Frenk Üzümü, Ud İLK NOTA: Kehribar, Sandal Ağacı, Vanilya, Misk Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiş olan afrodizyak’ın kalıcılığı uzun süre etkisini gösterir. Ürün özel kutusunda ile gönderilmekte olup, paketin ilk defa sizin tarafınızdan açılacağını ve orijinal olduğunu garantileyen barkod ve jelatine sahiptir. "PAUL POLO BRAVE APHRODISIAC" parfümü kesinlikle denemelisiniz. Paul Polo Aphrodisiac 100 ml erkek parfümü özel yapısıile dikkat çeken bir kozmetik ürünüdür. Parfüm erkekler için tasarlanmıştır.Ürün siyah renkli kare bir ambalaja sahiptir. Bu ambalaj ürünün uzun süregüvenle muhafaza edilmesini sağlar. Parfümün ambalajı işlevselliğin yanı sıradekoratif özelliklere de sahiptir. Ürün şişesi sahip olduğu şık tasarım ile dekullanıcıların beğenisini toplar. Siyah üzerine altın sarısı tonlarında baskıişlemine sahip olan şişe tasarımı, parfümü çok daha dikkat çekici kılar. Şıkgörünümü ve etkileyici kokusu ile bu ürün iyi bir hediye seçeneği olabilir.Aynı zamanda bu özgün şişe tasarımı ürünün kullanıldığı alanın dekorasyonuna dakatkı sağlar. Parfüm 100 ml içeriğe sahiptir. Bu sayede uzun süre kullanımı damümkündür. · Etkileyici koku. · Yüksek kalıcılık ve silaj etkili içerik. · Özel kutulu ambalaj.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
Geri Bildirim Ver