Paugge Ultra Sertifikalı Hdmı 2.1 Kablo - 2 Metre

439,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paugge Ultra Sertifikalı Hdmı 2.1 Kablo - 2 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTEPE TEKNOLOJİ VE TİC A.Ş Satıcı Ünvanı: ENTEPE TEKNOLOJİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336057877600024 Vergi Kimlik Numarası: 3360578776
    Bu ürün ENTEPE TEKNOLOJİ VE TİC A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cable Length: 2m, Braided, ULTRA Certified and Gold Plated Connectors
  • Hdmi 2.1, 48Gbps Bandwith and DSC 1.2 Compression enables 8K 120Hz, 8K 60Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz & up to 10K resolution
  • Dynamic HDR, HDR, Dolby Vision, eARC, Dolby Atmos, ALLM, QFT, QMS, VRR, HDCP 2.2, DTS:X
  • ?Backward compatible with earlier versions of HDMI (Hdmi 2.0b, 2.0a, 2.0, 1.4) and can be used with existing HDMI devices.
Geri Bildirim Ver

Paugge Ultra Sertifikalı HDMI 2.1 Kablo - 2 metre 7NA8KPRO

Kablolar, mekanlarınızda birbirinden kullanışlı dijital sistemler kurabilmenizi sağlayan önemli ürünlerdir. Bu ürünler cihazların birbirine doğrudan bağlanabilmesini ve veri transferi yapılabilmesini kolaylaştırır. Bir cihazdan başka bir cihaza ses ve görüntü aktarmaya yarayan kablolar, televizyon ve bilgisayar başta olmak üzere birçok alette kullanılabilir. HDMI kabloları yüksek çözünürlükte görüntü aktarımı için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Paugge Ultra sertifikalı 2 metre HDMI 2.1 kablo modeli, yüksek kalitesi ve performansı sayesinde transfer esnasında kalite kaybı yaşanmasının önüne geçer. HDMI kabloların sinyal kalitesi büyük önem arz eder. İyi özelliklere sahip olan bir kablo ile kusursuz görüntü, ses ve veri aktarımı yapabilirsiniz. Paugge 2.1 kablo HDMI 2.0b, 2.0a, 2.0, 1.4 özellik sunan cihazların tümünü destekler.

  • İdeal uzunluk
  • Hızlı transfer
  • Yüksek performans

Paugge Ultra Sertifikalı HDMI Kablo Özellikleri

Paugge Ultra Sertifikalı HDMI Kablo Özellikleri

Gelişen teknolojinin ilerlemesi ile birlikte yaygın şekilde kullanılan HDMI kabloların çeşitliliği sayesinde müşterilere pratik çözümler sunulur. Basit ve güvenli kullanımı ile her müşterinin çeşitli cihazlarını kolaylıkla birbirine bağlamasına olanak tanınır. HDMI teknolojisi sayesinde siz de kişisel bilgisayarınızı ultra HD televizyonunuza bağlayarak yüksek kaliteli dizi ve filmler izleyebilir, evinizin ses sistemi kalitesi ile müzik dinleyebilir, TV ekranında video oyunları oynayabilirsiniz. Paugge HDMI modeli yüksek kalitesi ile size güvenli kullanım vadeder. Darbelere, ezilmelere ve sıvı temasına karşı dirençli olan ürün sizi olası kullanım hatalarına ve kazalarına karşı koruyabilir. Ürünün kaliteli malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. 2 metre uzunluğu sayesinde kullanırken rahat olabilirsiniz. Paugge ultra sertifikalı HDMI 2.1 kablo 8K, 4K, 2K ve full HD’de mükemmel görüntü için ideal alternatiflerden biridir.

Paugge Ultra Sertifikalı 2 Metre HDMI 2.1 Kablo Yorumları

Paugge Ultra Sertifikalı 2 Metre HDMI 2.1 Kablo Yorumları

Paugge ultra sertifikalı 2 metre HDMI 2.1 kablo yorumları ürünün performansını kanıtlar niteliktedir. Yorumlar, ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol göstericidir. Ürün sayesinde, cihazlarınızdaki görüntüyü ve sesi maksimum performansla istediğiniz yere aktarabilirsiniz. İdeal uzunluğu ile kablonuzu uzatma gibi durumlarla uğraşmaktan kurtulabilirsiniz. Bu model dayanıklı malzemesiyle uzun ömürlü kullanımınız için uygundur. HDMI Ultra sertifikasına sahip gerçek HDMI 2.1 kablo olarak tanımlanan 2 metre Paugge 7NA8K05PRO HDMI 2.1 kablo 48 Gbps Bandwidth genişliği ile hızlı olduğunu kanıtlar. Örgülü yapısı ürüne ekstra sağlamlık katar. Model, oyunlarınızda yumuşak ve keskin hareket etmenize olanak sağlar. Evinizde ya da ofisinizde kullanımınız için uygundur. Evinizde yüksek görüntü kalitesiyle sinema geceleri düzenleyebilir ve ürün sayesinde kaliteli medyalar izleyerek keyfinizi katlayabilirsiniz.

Paugge Ultra Sertifikalı 2 Metre HDMI 2.1 Kablo Fiyatı

Paugge Ultra Sertifikalı 2 Metre HDMI 2.1 Kablo Fiyatı

HDMI kablo fiyatları kabloların kalitesi ve hızına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Her bütçeye sahip müşteri için HDMI kablo seçenekleri mevcuttur. Ürün satın almadan önce, cihazlarınızın bağlantı noktalarını ve teknolojisini inceleyerek avantajlı ürünler tercih etmeniz, istediğiniz performansa ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Birinci sınıf iletim kabloları ile tasarlanan model, örgü formundaki kaplamasıyla uzun ömürlü kullanım vadeder. Bu ürünle farklı alanlarda değişik amaçlarla kullanım sağlayabilirsiniz. Paugge Ultra sertifikalı 2 metre HDMI 2.1 kablo fiyatı ürünün özellikleri ve kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Yeni nesil teknolojisi ve gelişmiş özellikleri ürünü üstün kılar. 120-60 Hz hızıyla 8K ve 4K görüntü sağlayan ürünün teknolojisi 10K çözünürlüğe kadar destek verir. Paugge Ultra sertifikalı 2 metre HDMI 2.1 kabloya Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.