Paticat Bebek Pudralı Kokulu Doğal Kalın Kedi Kumu 10 Lt X2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Paticat Bebek Pudralı Kokulu Doğal Kalın Kedi Kumu 10 Lt X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petimce Satıcı Ünvanı: KC SANAL MAĞAZA İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541082233800001 Vergi Kimlik Numarası: 5410822338
    Bu ürün Petimce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PatiCat Bebek Pudralı Kokulu Doğal kalin Taneli Kedi Kumu 10 Lt x2 ADET Yüksek sıvı em me kapasitesinden dolayı hızlı topaklaşma sağlar. Sıvı temasında hızla gerçekleşen emilim sayesinde sıvının kedi kumu kabının dibine inmesini önler ve böylelikle kolay kabın temiz kalmasını sağlar. Oluşan topraklar sağlamdır. Bu topraklar küçük bir kürek yardımıyla kaptan kolaylıkla alınabilir. Temizlenmenin pratik olması ile de bakteri oluşumu engellenmiş olur. Kabı 5 cm yüksekliğinde kum ile doldurunuz. Daha uzun ömürlü olması için topakların her gün kaptan alınması ve eksilen kumun tamamlanması önerilir. Ürün tamamen kullanıldığında hijyen koşulları ortadan kalkar. Kabı ılık su ve sabunla temizleyiniz. Ardından ellerinizi yıkayınız.Tuvalete atmayınız. Yerel kanunlara uygun çöplere boşaltınız. KEDİ KUMUNDA KULLANILAN BENTONİTİN KUMDA GÖSTERDİĞİ ÖZELİKLER 1)Yüksek sıvı em me kapasitesinden dolayı hızlı topaklaşma sağlar. 2)Sıvı temasında hızla gerçekleşen emilim sayesinde sıvının kedi kumu kabının dibine inmesini önler ve böylelikle kolay kabın temiz kalmasını sağlar. 3)Oluşan topraklar sağlamdır. Bu topraklar küçük bir kürek yardımıyla kaptan kolaylıkla alınabilir. 4)Toprakların kolaylıkla alınması ve kirli kum temiz kumdan kolaylıkla ayrılır. 5)Temizlenmenin pratik olması ile de bakteri oluşumu engellenmiş olur. 6)Sıvı temasıyla anında topraklaşma oluşturur oluşan topak sağlamdır kedinizin patisinde yapışma yapmaz 7)Sıvıyı emdiği kadar kokuyu da emer ve böylelikle ortak yaşam alanında kötü kökü sıkıntısı ortadan kalkar. 8)Doğal yapısında bulunan minerallerin yüksek emilim kapasitelerinden dolayı hiçbir kimyasal katkı maddesi gerektirmez. 9)%100 Doğal olarak kullanma hazırlanır. 10)Topraklaşma oluşumu sayesinde uzun süreli kullanım sağlar dolayısıyla diğer topraklaşmayan kedi kumlarına kıyasla daha ekonomiktir

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver