PATİBÖR Scooby-doo Sweat

60 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PATİBÖR Scooby-doo Sweat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pia Roof Satıcı Ünvanı: DESTİNİ TEKSTİL MOBİLYA İN.TU.PA.DER. ZÜ.KU.NAK.GI.ÜR.DA.TÜ.MAL.EL.ELEK.EŞ.Tİ.VE PA.İTH.İHR.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2930421787
    Bu ürün Pia Roof tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 Pamuk,Örme Kumaş
  • Kedi ve köpeğinizin sırt uzunluğunu ve göğüs ölçüsünü alarak aşağıda ki ölçü tablomuzdan bedenini belirleyebilirsiniz. Soru ve bilgi almak için mağazamıza mesaj ile ulaşabilirsiniz
  • ÖLÇÜ TABLOSU
  • S-Sırt 26cm göğüs 36cm(1,5-2 kg için)
  • M-Sırt 31cm göğüs 42cm(2-3,5 kg için)
  • L-Sırt 36cm göğüs 46cm(3,5-4,5kg için)
  • XL-Sırt 41cm göğüs 52cm (5-7 kg için)
  • XXL-Sırt 45cm göğüs 56cm (7-12kg için)

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

PATİBÖR Scooby-Doo Sweat

PATİBÖR Scooby-Doo sweat tasarımı, kumaşı ve kullanım sürecinde sağladığı avantajlarla ön plana çıkan bir üründür. Müşterilerin özellikle de soğuk havalarda köpeklerini korkmadan dışarıya çıkarmalarına yardımcı olur. Havaların soğumasıyla birlikte çoğu zaman hastalık endişesiyle evcil hayvanların evde durmaları uygun bulunur. Ancak dışarıya çıkmamak köpeklerin hem psikolojik hem de fiziksel olarak olumsuz etkilenmelerine neden olur. Scooby Doo sweatshirt tam bu noktada devreye girer. İhtiyaç duyulan sıcaklık desteğini sağlar. Müşterilere hastalık endişesi taşımadan köpeklerine temiz hava aldırma fırsatı tanır. Ürünün farklı beden seçeneklerinin bulunması önemli bir avantajdır. Bu sayede küçük köpeklerin dahi soğuktan korunmasına olanak sağlar. Modelin üretiminde %100 pamuk kumaş tercih edilir. Siz de tasarlanan bu sweatshirt sayesinde soğuk havalarda herhangi bir endişe yaşamadan köpeğinizi özgürce gezdirebilirsiniz.

  • Doğal kumaş
  • Kaliteli üretim
  • Kullanışlı tasarım

Memnuniyet Odaklı PATİBÖR Scooby-Doo Sweat Yorumları

Memnuniyet Odaklı PATİBÖR Scooby-Doo Sweat Yorumları

Sarı zemin üzerine sevimli Scooby-Doo baskısının yapıldığı tasarım müşterilerin beğenisini toplar. Özel dizaynı sayesinde köpeğin bedeni ile tam uyum sağlayarak hareket özgürlüğünü kısıtlamaz. Yumuşak dokusu ve nefes alan kumaşıyla rahat bir kullanım deneyimi sunar. Pamuk yüzey köpeği sıcak tutarken terleme ve tüy dökme gibi problemlere neden olmaz. Ürünün ideal kalınlıkta olması ev içi kullanım imkanı da sunar. Modelin boyun kısmının tasarımına ayrıca dikkat edilir. Üretim sürecinde gösterilen özen neticesinde tasma ile kullanımda bir sıkıntı yaşanmaz. Modelin kollu olması önemli tercih sebeplerinden biridir. Bu sayede kısa tüylere sahip ve üşümeye yatkın köpeklerin vücutlarının etkili bir şekilde korunması sağlanır. PATİBÖR Scooby-Doo sweat yorumları kullanım sürecinde sağlanan avantajlardan kaynaklı olarak memnuniyet odaklıdır. Siz de bu ürünü satın alarak memnun müşteriler arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

PATİBÖR Scooby-Doo Sweat Kullanım Fırsatları

PATİBÖR Scooby-Doo Sweat Kullanım Fırsatları

Scooby Doo sweater pamuklu kumaşıyla hayvanın cildine zarar vermez. Vücudunu büyük oranda kapatır. Dışarıda oynadığı zamanlarda kirlenmesini engeller. Sweat, çamaşır makinesinde düşük sıcaklıkta yıkanmaya müsaittir. Sportif tasarımıyla rahat bir kullanım deneyimi sunar. Rengi ve sevimli baskısı sayesinde tatlı bir görüntüye sahiptir. Kumaş, dikim ve baskı kalitesi müşteriler tarafından takdir edilir. Üretim sürecinde benimsenen teknolojiler sayesinde uzun süreli kullanım avantajı bulunur. Satın alma işlemi öncesinde müşterilerin kedi veya köpeklerinin sırt ve göğüs ölçülerini dikkate almaları tavsiye edilir. Ürünün rahat bir şekilde kullanılabilmesi için uygun bedenin tercih edilmesi gerekir. Fazla dar ya da bol olan bir sweatshirt hareketi zorlaştırır. PATİBÖR Scooby-Doo sweat kullananlar da doğru beden seçiminin önemine dikkat çeker. Siz de evcil hayvanınızın göğüs, sırt ve boyun ölçülerine göre seçim yapabilirsiniz.

Avantajlı PATİBÖR Scooby-Doo Sweat Fiyatı

Avantajlı PATİBÖR Scooby-Doo Sweat Fiyatı

PATİBÖR sweat tasarımı sayesinde kolay bir şekilde giyilir. Kol, boyun ve beden kısmı esnek bir yapıya sahiptir. Evcil hayvanların patilerinin takılmadan rahat bir şekilde geçirilmesine imkan tanır. Vücut ölçüleri ile uyumlu geniş beden seçeneklerinin bulunması müşterilerin seçim yapma süreçlerini kolaylaştırır. Tercih edilen örme kumaş hayvanları rahatsız etmez. İdeal kalınlığı ise kullanım alanı noktasında çeşitlilik sağlar. Hem ev hem de dışarıda giymek için uygundur. Temizlenmesi ve bakımı kolaydır. Yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde bozulma yaşanmaz. Detaylı düşünülen tasarım ve kaliteli bir şekilde yapılan üretime karşı talep edilen PATİBÖR Scooby-doo sweat fiyatı ise dikkat çekicidir. Belirlenen makul ücret sayesinde ürün farklı bütçelere sahip müşteriler tarafından satın alınır. Siz de evcil hayvanınız için kaliteli bir sweatshirte makul bir fiyat karşılığında sahip olmak istiyorsanız Trendyol'u tercih edebilirsiniz.