PATALYA Erkek Robdöşambr

699 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XL
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PATALYA Erkek Robdöşambr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çamaşır Pazarı Satıcı Ünvanı: BEŞİR ÖZKAN ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980146133
    Bu ürün Çamaşır Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün tanımlama : patalya 275 patalya erkek polar röbdeşambr
  • Model içeriği : yakalı polar diz üstü erkek sabahlık kış günlerinde sizleri ısıtacak özel tasarım .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polar
  • Boy / Ölçü Midi
  • Kapama Şekli Bağlamalı
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Patalya Erkek Robdöşambr

Kış aylarında, sabah uyanıldığında vücut sıcaklığı oldukça düşük olur. Bu nedenle vücudun sıcaklık kazanmasına yardımcı olacak birbirinden farklı ürünler kullanılır. Robdöşambr modelleri de bunlardan biridir. Erkek müşterilere özel olarak üretilen robdöşambr çeşitleri, sabahlık olarak da adlandırılır. Genellikle kalın yapıya sahip olan sabahlıklar müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Patalya robdöşambr modeli polarlı bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte son derece kalındır. Vücudu herhangi bir şekilde tahriş etmeyecek malzemelerden üretilir. Aynı zamanda kolaylıkla kullanılabilen bir özellik gösterir. Üründe bulunan kuşak önünüzü pratik bir şekilde kapatabilmeye yardımcı olur. Lacivert bir renge sahip olduğundan oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Siz de kaliteli malzemelerden üretilerek vücut sıcaklığınızı koruyacak bir robdöşambr modeli satın almak istiyorsanız markanın imal ettiği bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Polar yapı
  • Kolay kullanım
  • Estetik tasarım

Polar Yapılı Patalya Erkek Robdöşambr

Polar Yapılı Patalya Erkek Robdöşambr

Sabahlık çeşitleri, yataktan kalkıldığında giyilen ev tekstili ürünleri arasında yer alır. Vücut sıcaklığını korumak amacıyla alınan bu ürünler birçok müşteri için oldukça önemli tasarımlar arasında yer alır. Erkek ve kadın müşterilere özel birbirinden farklı sabahlık çeşitleri bulunur. Patalya erkek robdöşambr polar malzemelerden üretilerek müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte son derece kalın bir yapıya sahip olduğundan vücut sıcaklığının korunmasında etkilidir. Her bedene sahip olduğundan tüm erkek müşterilerin kullanabileceği bir kalıbı bulunur. Midi boyda üretilen bu ürün sayesinde bacaklarınızı da ısıtabilirsiniz. Bununla birlikte herhangi bir şekilde vücudunuzun soğumasını engelleyebilirsiniz. Ürünün şık tasarımı sayesinde evde de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Vücudunuzu tahriş etmeyecek bu ürün ile sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de polar malzemeden imal edilen bir sabahlık arıyorsanız bu modeli satın alabilirsiniz.

Kaliteli Kullanım Sağlayan Patalya Erkek Robdöşambr Yorumları

Kaliteli Kullanım Sağlayan Patalya Erkek Robdöşambr Yorumları

Robdöşambr modellerinin kaliteli materyallerden üretilmesi ve sağlıklı olması erkek müşteriler tarafından son derece önemlidir. Dayanıklı malzemelerden imal edilen sabahlık çeşitleri, uzun süreli bir ömür vaad eder. Patalya markası tarafından üretilen bu robdöşambr duruşu ve konforuyla erkek müşterilerin dikkatini çekmeyi başarır. Kolları uzun olduğundan kış aylarının vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Kaliteli yapısından faydalanarak sabah uyandığınızda direkt üzerinize giyebilirsiniz. Aynı zamanda günlük hayatta ev içerisinde de tercih edebilirsiniz. Kuşaklı tasarımından faydalanarak zorlanmadan önünüzü kapatabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşteriler kaliteli tasarımından oldukça memnundur. Özellikle polar yapısı sayesinde kış aylarında kendilerini son derece sıcak hissettiklerini belirtirler. Siz de ürünü satın almadan önce gerekli bilgilere ulaşabilmek istiyorsanız müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Patalya erkek robdöşambr yorumları sayesinde tüm sorularınızın yanıtına olay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Herkese Hitap Eden Patalya Erkek Robdöşambr Fiyatı

Herkese Hitap Eden Patalya Erkek Robdöşambr Fiyatı

Sabahlıkların estetik bir tasarıma sahip olması oldukça önemlidir. Özellikle ev kıyafetlerine özen gösteren erkek müşteriler, estetik tasarıma sahip olan robdöşambr modellerine ilgi duyar. Kış aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında bulunan bu ürünler sıklıkla sabah kullanılır. Bununla birlikte son derece kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Kalın yapıları sayesinde herhangi bir şekilde üşümezsiniz. Sadece sabah kalktığınızda değil, televizyon izlerken ya da eşinizle güzel bir şekilde sohbet ederken de tercih edebilirsiniz. Cepli tasarımından faydalanarak ellerinizin üşümesini de engelleyebilirsiniz. Sabahlık satın almak isteyen müşteriler, öncelikle ürünün fiyatını incelerler. Uygun fiyatlı ve kaliteli olan çeşitler oldukça dikkat çeker. Siz de Patalya erkek robdöşambr fiyatı hakkında bilgi alabilir ve bütçenizi sarsmadan ürünü satın alabilirsiniz. Hem bütçenize hem de zevkinize göre olan bu modele Trendyol sayesinde kolayca sahip olabilirsiniz.