Pastel Mat Kalem Waterproof 320

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
190 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
103,60 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Mat Kalem Waterproof 320

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gözlerinizde mat ve kadifemsi bir görünüm ve çekici bakışlarını sağlar. Yumuşak ve kolay kullanımlı, rengini hemen verme ve waterproof özelliğe sahip bir kalemdir. Suya ve neme dayanıklıdır. 120 g.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Görünüm Mat
  • Tip Asansörsüz
  • Renk Siyah
  • Boy Orijinal Boy
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver

Pastel Suya Dayanıklı Mat Eyeliner - Matte Waterproof Long Lasting Eyeliner No: 320

Makyaj kadınların vazgeçilmez zevklerinden biridir. Kendine önem veren bakımlı kadınlar makyaj ürünlerine ilgi duyarlar. Gözlerin dikkat çekmesinde büyük etki yapan Pastel Matte waterproof long lasting eyeliner no 320 bu makyaj ürünlerinden biridir. Kullanışlı ve kaliteli bir göz kalemidir. Kirpik diplerinin belirginleşmesini ve güzel görünüm kazanmasını sağlar. Bakışlarınız daha canlı hale gelir. Kaliteli kozmetik ürün kullanılarak yapılan göz makyajı bakışların daha zarif görünmesine neden olur. Bu mat eyeliner kaliteli yapısı sayesinde makyaj çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir üründür. Siyah renge sahip oluşu gözlerinizi belirgin bir hale getirir. Yumuşak özelliğe sahip olması far olarak da kolayca dağılmasına yardımcı olur. Ürün bu özelliği sayesinde çoklu kullanım sağlar. Size birçok yönden kullanım imkanı verir.

  • Suya ve neme dayanıklılık
  • Yumuşak kalem ucu
  • Waterproof özellik

Pastel Suya Dayanıklı Mat Eyeliner No 320 Özellikleri

Pastel Suya Dayanıklı Mat Eyeliner No 320 Özellikleri

Pratik bir kullanıma sahip olan Pastel suya dayanıklı mat eyeliner no 320 kalemi ergonomiktir. Ürün kaliteli yapısıyla sorun yaratmayacağı için uzun süreli kullanıma uygundur. Sürüldüğünde gözlere mat ve kadifemsi bir görünüm kazandırır. Ekstra siyah rengi ile gözlerde istenilen yoğun görünümü sağlar. Gözleri vurgulayarak güzel bir görünüm kazandırmak ve makyajda gözlerin etkisini artırmak için kullanılır. Kalemin ucu yumuşak bir dokuya sahiptir, bu sebeple kullanım kolaylığı sunar. Aceleniz olduğu durumlarda ürünü zahmet çekmeden rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Ürün waterproof özelliğe sahip bir kalemdir ve rengini hemen verir. Suya ve neme dayanıklıdır. Yüzünüzü yıkadığınızda herhangi bir akma yapmaz. Ürün 120 g ağırlığındadır. Çantanızda taşıyarak ihtiyaç duyduğunuz her an tazeleyebilirsiniz. Ürünün özelliklerini ve görsellerini inceledikten sonra ihtiyacınız olduğuna karar verirseniz satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Pastel Suya Dayanıklı No 320 Mat Eyeliner Avantajları

Pastel Suya Dayanıklı No 320 Mat Eyeliner Avantajları

Pastel eyeliner günlük kullanımdan özel zamanlara kadar gideceğiniz her alana uygun makyaj yaparken kullanabileceğiniz bir üründür. Göz makyajını güzelleştiren yapısıyla dikkatleri üstünüze çekmeye yardımcı olur. Göz kalemi ergonomik tasarıma sahiptir ve minimal bir görüntüsü vardır. Yumuşak dokusu ürünü zorlanmadan uygulamanıza imkan verir. Suyla temas edildiğinde herhangi bir akma durumu yaşanmaz. Bu da tercih edilmesinde büyük etkendir. Pastel suya dayanıklı mat eyeliner no 320 kullananlar ürünün ne kadar kaliteli olduğunu yorumlarda belirtirler. Mat duruşu ve uzun süre kalıcı olma özelliği ile sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik edecek bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Ürün özellikle göz makyajında eyeliner kullanmayı tercih edenlerin beğenisini toplar. Hediye olarak da alabileceğiniz Pastel Matte waterproof kalem eyeliner kaliteli yapıya sahip olmasıyla sevdiklerinizi memnun eder.

Pastel Suya Dayanıklı No 320 Mat Eyeliner Fiyatları

Pastel Suya Dayanıklı No 320 Mat Eyeliner Fiyatları

Pastel suya dayanıklı mat eyeliner no 320 fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün kaliteli ve dayanıklı olması, beklenen performansı yerine getirmesi seçim yapılırken dikkat edilen detaylar arasındadır. Bu eyeliner uygun fiyatıyla göz makyajı yapmayı sevenlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması önemli özelliklerinden biridir. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması kullanım sırasında memnuniyeti artırır. Makyaj yapmayı sevenlerin vazgeçilmezi olan Pastel suya dayanıklı mat eyeliner no 320 yorumları arasında ürünün suya dayanıklı yapısının getirdiği avantajlar ile ilgili olumlu paylaşımlar ön plana çıkar. Ürün özel günlerinize eşlik ederek göz makyajınızın güzel bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Pratik bir yapıya ve kullanım kolaylığına sahip olan bu eyelinera Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.