Pastel Pure Oje 612

45,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
45,50 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
58,50 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
89,30 TL
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Pure Oje 612

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Pure Oje 612

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Parlak
Geri Bildirim Ver

Pastel Pure Oje 612

Doğal tonlardaki ojeler tırnaklarınızın görünümüne şık bir hava katar. Kıyafetlerinizle uyumlu renklerde ojeler sürerek kombinizi tamamlayabilirsiniz. Pastel markasının tırnaklarınıza sade bir görüntü ile şıklık katacak 612 numarasını günlük olarak ya da özel zamanlarda tercih edebilirsiniz. Tırnak yapısına uygun tasarlanan geniş fırçası uygulamayı oldukça kolaylaştırır. Temiz içeriğiyle Pastel Pure oje 612 numaralı ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sağlığa zarar verebilecek toluene, DBP, camphor, formaldehyde resin maddeleri ürün içeriğinde yer almaz. Uzun süre kullanım fırsatı oluşturan 13 ml hacme sahip olan oje aynı zamanda ambalaj olarak şık bir tasarıma sahiptir. Şeffaf gövdesiyle rengini ürünü incelerken rahatça görebilirsiniz. Dış görünümünüzü açık tonlara sahip, el ve tırnaklarınıza çekici bir hava katacak Pastel Pure 612 numaralı oje ile süsleyebilirsiniz.

  • Açık tonlar
  • Sürüm kolaylığı
  • Sağlığa zararsız içerik

Pastel Pure 612 Numaralı Ojenin Avantajları

Pastel Pure 612 Numaralı Ojenin Avantajları

Açık tonlara sahip tırnaklarda sade bir hava oluşturan Pastel 612 numaralı oje hacmi ve geniş fırçası sayesinde kişilere kullanım kolaylığı oluşturur. Ürünün birçok renge uygun tonu tırnaklarınızı süslerken şık şişesi de makyaj masasına dekoratif bir görüntü katar. Birden farklı tarzda kıyafet ile uyumlu şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Yoğun örtücü yapıya sahip olan oje geniş fırçayla rahatça sürülebilir. Kişisel tercihinize göre bir, iki veya üç kat ojeyi tırnaklarınıza uygulayarak yoğunluğunu artırabilirsiniz. Bu sayede koyu bir renk ve yüksek kapatıcılık elde edebilirsiniz. Estetik bir görünüm kazanmanızı sağlayacak ürün aynı zamanda temiz içeriğe sahiptir. Sağlık için zararlı olabilecek toluene, camphor, formaldehyde resin, DBP maddeleri bedene direkt olarak uygulanan kozmetik malzemesi içerisinde bulunmaz. Siz de satın aldığınız ürünlerin içeriğine dikkat ediyorsanız Pastel oje 612 numarayı inceleyebilirsiniz.

Pastel Pure Oje 612 Özellikleri ve Yorumları

Pastel Pure Oje 612 Özellikleri ve Yorumları

Tırnaklara uygulanan manikür işlemleri ardından kolay sürülebilir yapıda olan Pastel 612 oje doğal rengiyle şık bir davette veya günlük kullanımda havalı bir görünüm katar. Geniş fırça yapısı tırnaklara kolay biçimde sürmenizi sağlar. Siz de birden farklı mekanda ve çeşitli kıyafetlerle kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız tırnaklarınıza şıklık katacak Pastel ojeyi tercih edebilirsiniz. Birden fazla kat sürerek tırnaklarınıza istediğiniz alanları yoğun kapatıcılığa sahip ürünle tarz katabilirsiniz. Temiz içeriği sayesinde kaygı duymadan kullanabileceğiniz ojenin içerisinde toluene, camphor, formaldehyde resin, DBP gibi zararlı kimyasal maddeler yer almaz. El ve tırnakların güzel yapısını ortaya çıkaracak oje açık tonu ile hem yaz hem de kış aylarında rahatça sürülebilir. Ürünü satın almayı planlayan kişiler Pastel pure oje 612 yorumlarını inceleyerek müşterilerin fikirlerinden ve deneyimlerinden rahatça faydalanabilirler.

Pastel Pure 612 Numaralı Ojenin Fiyatları

Pastel Pure 612 Numaralı Ojenin Fiyatları

Çeşitli kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz yüksek kapatıcılığa sahip, geniş fırçalı, içeriğinde sağlık için zararlı maddeler yer almayan, tırnaklarınıza şık bir hava katacak olan Pastel Pure oje 612 fiyatı tüm bu yapısal ve estetik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Dış görünümünüze rengiyle hava katan ürün aynı zamanda temiz içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Kişisel bakımın önemli bir parçası olan oje tırnaklarınızın yapısını ve güzelliğini ortaya çıkarır. Yoğun yapısı ve pratik yapıda tasarlanan fırçasıyla tırnaklarınızı kolayca süsleyebilirsiniz. Pastel Pure oje 612 kullananlar ürünü aynı zamanda şık tasarımlı ambalajı sayesinde dekoratif olarak kullanabilir. Davet ve organizasyonlarda elbise kombinlerinizi Pastel Pure oje ile tamamlayarak şık ve uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz. Sağlıklı içeriğe ve göz alıcı renge sahip olan Pastel Pure ojeye Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.