4
Kaş Maskarası kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Pastel Kaş Maskarası - Profashion Eyebrow No 21 Blonde

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
99,18 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
250 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
171,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Kaş Maskarası - Profashion Eyebrow No 21 Blonde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • RGB #8C5F40
Geri Bildirim Ver

Pastel Kaş Maskarası - Profashion Eyebrow No: 21 Blonde

Önemli makyaj trendleri arasında yer alan kaş makyajı Pastel kalitesi ile üretilen 21 numaralı maskara ile sizlere sunulur. Göz makyajının önemli tamamlayıcılarından biri olan kaş rötuşları bakışların etkileyici gözükmesine ve yüz hatlarının ortaya çıkmasına yardımcı olur. Kaşlardaki seyrelme ve hacim problemlerine pratik bir çözüm sağlayan Pastel kaş maskarası 21 her tene uyumlu tonu ile doğallık katar. Kaşları tararken şekillendiren ve dolgun gözükmesine yardımcı olan bu ürün oldukça pratik kullanıma sahiptir. Pastel markalı bu ürün evde, işte ve okulda kısacası ihtiyaç duyduğunuz her yerde kolaylıkla uygulama imkanı sunar. Kaş bölgesi için uygun bir fırça ile sunulan bu ürün ile kaş hattınızı rahatlıkla belirginleştirebilirsiniz. Pastel markası tarafından satışa sunulan kullanışlı ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Doğal görünüm
  • Uzun süre kalıcılık
  • Pratik kullanım

Pastel Kaş Maskarası 21 Blonde Özellikleri

Pastel Kaş Maskarası 21 Blonde Özellikleri

Kaşları sürekli düşen ve gün içinde yorgun gözükenlerin imdadına yetişen Pastel markalı bu ürün ile mükemmel kaşlara kavuşabilirsiniz. Sabitlemeyi ve gün içinde makyajın uzun süre kalıcı olmasını sağlayan Pastel Profashion Eyebrow no 21 blonde yarattığı doğal görünüm ile oldukça beğeni kazanır. Gün içinde kaşların her daim güzel ve belirgin olmasını sağlayan bu kullanışlı ürünle yüz hatlarınızı öne çıkarabilirsiniz. İnce fırça uçları sayesinde rahat bir şekilde sürerek kaşlarınızı vurgulayabilirsiniz. Fırçasının aydınlatıcı ucu ile kaşınızın alt kısmını öne çıkararak etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz. Doğal ve dolgun bir etki yaratan Pastel kaş maskarası no 21 blonde besleyici D-panthenol içeren kremsi jel formülü ile boyama yapar. Mükemmel bir şekilde sabitleme sağlayan bu ürün gün boyu kusursuz görünmenize yardımcı olur.

Pastel Kaş Maskarası ile Etkileyici Bakışlar

Pastel Kaş Maskarası ile Etkileyici Bakışlar

Yüz hatlarını belirginleştiren ve bakışlarınıza derin anlam kazandıran Pastel markasının bu ürününü çantanızda rahatlıkla taşıyabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Pratik makyaj malzemelerinden biri olan bu maskarayı kullanarak dolgun, etkileyici ve şekilli kaşlara sahip olabilirsiniz. Pastel kaş maskarası 21 blonde rengi ile teninize tam uyum sağlayarak yüzünüzde doğal bir görünüm kazandırır. Genellikle sabitleme amacı ile kullanılan bu maskara gün içerisindeki düşük ve yorgun görünüşe engel olur. Kaşları çıkış yönünden başlayarak yukarı doğru Pastel’in eşsiz formülüne sahip bu ürünü ile tarayarak kusursuzluğu elde edersiniz. Kolaylıkla kontrol edilebilir minik fırçası ile her kalınlıktaki modele uyum sağlayan ürün oldukça pratiktir. Özel formüllü ve kolay kullanımlı Pastel kaş maskarası no 21 blonde kullananların yorumlarını okuyarak ürün hakkında ön bilgiye sahip olabilir, bu doğrultuda karar verebilirsiniz.

Pastel Kaş Maskarası Fiyatları

Pastel Kaş Maskarası Fiyatları

Makyajın vazgeçilmez aşamalarından biri olan kaş rötuşlarında pratik kullanımı ile sıklıkla tercih edilen ürün, Pastel’in özel nemlendiricili formülü ile şekil verirken aynı zamanda bakım yapmanıza olanak tanır. Hem gündüz hem gece makyajında kullanılabilen bu ürün ile zarif ve doğal görünüm sağlayabilirsiniz. Pastel kaş maskarası no 21 blonde yorumlarını inceleyerek ürünü deneyimleyen gerçek müşterilerin fikirlerini öğrenebilir, kararınızı bu yorumlar doğrultusunda verebilirsiniz. Hayatın yoğun temposundan etkilenmeden gün boyu kusursuz görünen bakışlara sahip olmak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Seyrek ve dökülen kaşlarınız için tercih ederek bu tarz problemleri ortadan kaldırabilir, dolgun ve dinç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Geniş filtreleme seçenekleriyle online alışverişi keyifli hale getiren Trendyol aracılığıyla Pastel kaş maskarası no 21 blonde fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Birbirinden avantajlı seçenekler arasından bütçenize uygun olan ürünü tercih edebilir, Pastel kalitesini yaşayabilirsiniz.