Pastel Oje 269 8690644242694

54 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
57,99 TL
50 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 269 8690644242694

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Pastel Oje 269 GZSTR027751

Ojeler ellerin güzelliğini ortaya çıkaran renkli renksiz türlü çeşitleri olan tırnak boyalarıdır. Ojeler yaş grubu olarak geniş bir kitleye hitap eder. Herkesin tercihleri farklıdır. Sadece belli başlı renkleri kullananlar olduğu gibi yeniliklere açık olan kişiler de çoktur. Kızıl kahverengi tonlarında olan Pastel 269 oje parlak ve örtücü özelliktedir. Koyu tonlarda olan bu ojenin pek çok farklı kıyafet ve el, bilek takıları ile birlikte uyum içinde kullanılması mümkündür. Pastel oje 269 GZSTR027751 üretimi esnasında hiçbir hayvan zarar görmez. Pastel ojeler hayvanlar üzerinde denenmez ve hayvansal ürün içermez. Cruelty Free logosu taşır. Bu detaylar konusunda hassas iseniz gönül rahatlığı ile ürünü alıp kullanabilirsiniz. Pastel tırnak ürünleri insan sağlığı ile uyumlu olduğu için güvenle tercih edilebilir.

  • Kahverengi Tonu
  • Parlak ve Örtücü
  • Cruelty Free ve Vegan

Pastel 269 Oje Özellikleri

Pastel 269 Oje Özellikleri

İçinde kızıllık barındıran kahverengi tonlarındaki ojeler hem gösterişli hem de doğaldır. Topraktan esinlenilerek üretilen Pastel oje 269 doğallığı sevenlerin tercih ettiği renkler arasındadır. Tırnak üzerinde parlak bir duruşu vardır. Örtücü özelliği sayesinde tek kat kullanımda boşluk bırakmadan kapatır. Tırnaklarınızın kesim şekli ne olursa olsun keyifle kullanabilirsiniz. Bireysel kullanımların yanı sıra güzellik merkezlerinde de bu ojeye sıkça rastlamak mümkündür. Pastel global pazara açılmış yerli bir üreticidir. Yerli üreticilerin sunduğu ürünlere uygun fiyata sahip olarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Manikür ve pedikür yaptırmaya giderken ojenizi yanınızda götürerek sevdiğiniz bu ürünü her zaman kullanabilirsiniz. Kızıl kahverengi tonları hem günlük kullanımda hem de özel davetlerde çokça tercih edilir. Bu tonların kendine ait bir imajı vardır. Tek başına kullanılabildiği gibi farklı renklerle bir arada kullanımına rastlamak da mümkündür.

Örtücülüğü ile Avantaj Sağlayan Pastel Oje 269

Örtücülüğü ile Avantaj Sağlayan Pastel Oje 269

Ojelerin bazıları tek kat kullanımda tırnağı verimli kapatmayabilir. Pastelin 269 numaralı ojesi yoğun bir kıvama sahiptir. Kalın bir fırçası vardır. Bu özellik hem sürüş kolaylığı hem de zaman tasarrufu sağlar. İki kat kullanımlarda kuruma süresi uzun iken tek kat kullanıldığında kolayca kurur. Ojenizi sürdükten sonra işlerinize hızlı ve pratik şekilde dönebilirsiniz. Fırçası kolayca tutulur ve boyutu idealdir. Üretimi esnasında hayvanlar üzerinde deney yapılmaz. İçerik olarak vegan, hayvan dostudur. Pastel 269 oje sağlığına olumsuz etkisi olan Paraben, Toluene, Formaldehyde Resin, Camphor maddeleri ve hayvansal kaynaklı herhangi bir bileşen içermez. El ve ayak tırnaklarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Ürün 13 ml’lik şişe ambalajında sunulur. Şişe cam, fırçalı kapak plastik malzemeden yapılır. Kullanılmaya başladıktan sonra 12 ay içerisinde bitirilmesi önerilir. Her kullanım öncesi şişeyi çalkalamak homojen dağılım için fayda sağlar.

Uygun Pastel 269 Oje Fiyatları ve Yorumları

Uygun Pastel 269 Oje Fiyatları ve Yorumları

Ojelerin arka etiketinde yer alan rakamlar renk kodlarıdır. Bu renk kodlarını bilmek önemlidir. Siz de Pastel 269 oje kullananlar arasında iseniz aynı rengi kolayca bulabilmek için renk numaranızı not edebilirsiniz. Bu şekilde sevdiğiniz Pastel 269’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sipariş esnasında ojenizin numarasını bilmiyorsanız sürpriz sonuçlar ile karşılaşma olasılığınız vardır. Riski en aza indirmek için pastel 269 oje fiyat araştırması yaparken bu ürünü kullanmış kişilerin gerçek yorumlarını dikkate alabilirsiniz. Trendyol’da yer alan pastel 269 oje yorum kısmına bakarak yorumları inceleyebilir, fotoğraflardan ürün rengine ve tırnak üzerindeki duruşuna ulaşabilirsiniz. Diğer müşterilerin yapacağı alışverişlere katkı sağlamak için yorum yazabilirsiniz. Yapacağınız alışveriş ile uygun fiyata yüksek kaliteli tırnak bakım ürününe sahip olursunuz. Sağlığa zararlı madde içermeyen pastel 269 ojeyi güvenle tırnaklarınıza sürüp alışverişinizin keyfini çıkarabilirsiniz.