Pastel Nude Oje 752 Rose

44,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
58,50 TL
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Nude Oje 752 Rose

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Nude Oje 752 Rose

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pastel Nude Rose Oje

Pastel nude rose oje rengi ile birçok kadının tercihleri arasında ilk sırada gelir. Pastel nude oje tırnağınıza ya da size bir zarar vermez. Aksine daha bakımlı ve daha ideal parmaklara sahip olmanızı sağlar. Suya dayanıklı olduğundan çok çabuk soyulma yapmayacak ve uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle bu durum ev hanımlarının işine yaramaktadır. Kullandığı çeşitli deterjan gibi materyaller ojelerin çabuk sökülmesine sebep olur. Bu yüzden kalıcılığı yüksek bir oje almak hem maddi anlamda cebinize iyi gelecek hem de vaktinizi çok fazla almaz.

 
  • Sade renk tonu
  • Zararlı hiçbir madde içermez
  • Çabuk kuruma

Pastel Nude Rose Oje Özellikleri ve Yorumları

Pastel Nude Rose Oje Özellikleri ve Yorumları

Sağlığınızı kötü yönde etkileyecek hiçbir zararlı madde bulundurmadığından gönül rahatlığı ile çocuğunuza da kullanabileceksiniz. Pastel nude rose oje yorumları incelendiğinde tamamı ile ürünü kullanan kişilerin ne kadar memnun olduklarını görebilmektedirler. Aklınıza takılan ya da ürün hakkında tereddüde kaldığınız unsurları sorabilir hatta yorumlar vasıtası ile aklınızdaki soruları giderebilirsiniz. Nude aynı zamanda sağlıklı ve doğal görüntü anlamına gelmektedir. Tırnaklarınızda bulunan renk ile siz de pozitif bir mesaj verebilirsiniz. Pastel nude rose oje özellikleri ile Toluene, camphor, formaldehyde resin, dbp gibi sağlığa zararlı maddeleri içerisinde barındırmamaktadır. 17 farklı seçeneği ile göz kamaştıran bu ürün 13 ml ebatındadır.

 

Pastel Nude Rose Oje Kullanımı

Pastel Nude Rose Oje Kullanımı

Tırnağınıza kullanmadan önce ellerinizi yıkamanız daha pürüzsüz bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Tırnaklarınızı iyice kuruladıktan sonra bu ojeyi sürebilir ve hiçbir kurutucu kullanmadan kısa sürede kolaylıkla kurumasını bekleyebilirsiniz. Ürün detayına 8690644077524 kodu ile hızlı bir şekilde ulaşabilir renk seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Özellikle hızlı kuruyor olması hem süre açısından size avantaj sağlayacak hem de herhangi bir temasa karşı bozulabilme riskini en aza indirecektir. Nude tonda olan ojeleri istediğiniz mevsimlerde kullanabilirsiniz. Abartı bir görüntü vermeyecektir. Oje sürerken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de ojenin akşam sürmemesi gerektiğidir. Akşam oje süren kişiler elleri üzerine uyuduğunda oje üzerine istemsizce pike izi çıkabilir. Daha pürüzsüz bir görünüme sahip olmak için gündüz sürülmesi daha uygun olacaktır. Kullandıktan sonra henüz kurumamışken herhangi bir su ile temasının olması doğru değildir. Ekstra bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacaktır kendiliğinden kurmaya bırakılabilir.

 

Pastel Nude Rose Oje Fiyatı

Pastel Nude Rose Oje Fiyatı

Pastel nude rose oje fiyatı kalitesine göre oldukça avantajlıdır. Bu avantajlardan yararlanmak için tüm renklerini alıp evinize stok yapabilir ve büyük bir masraftan kurtulabilirsiniz. Normal ojelere oranla fiyatı daha uygundur. Bu kadar uygun fiyata bu denli kaliteli bir oje çok nadir bulunmaktadır. Bu yüzden fazlasıyla alıp stok yapabilir hatta sevdiğiniz kişilere de gönül rahatlığı ile önerebilirsiniz. Bazı ojeler sürüldükten sonra silinmek istediğinde çok fazla zorluk çıkarmaktadır. Hem vaktinizi alıp hem de tırnağınıza zarar verebilmektedir. Böyle bir sıkıntı yaşatmayacak olan bu ojeyi aseton tarzı materyaller ideal bir şekilde çıkacaktır. Su gibi etmenlerden etkilenme olasılığı çok azdır. Tırnak zemininize herhangi bir zarar vermeyecek, tahriş etmeyecek ve tırnak renginizin değişmesine sebep olmayacaktır. Birçok ojelerde görülen en temel şeylerden biri de uzun süreli kullanımlarda tırnak etinde sararmalar yapmasıdır. Bu oldukça kötü bir görüntüye sebebiyet vermektedir. Bu yüzden kaliteli ojeler kullanmanız sağlığınız ve tırnaklarınız açısından en doğrusudur. Ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.