Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 - Daylong Mat Likit Ruj 8690644003806

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
10 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
190 TL181,79 TL
22 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
197,90 TL
10 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,48 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 - Daylong Mat Likit Ruj 8690644003806

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PASTEL Satıcı Ünvanı: PİNTAŞ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730031763700018 Vergi Kimlik Numarası: 7300317637
    Bu ürün PASTEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 - Daylong Mat Likit Ruj 8690644003806

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 - Daylong Mat Likit Ruj

Ruj seçerken hem gün boyu kalıcılık hem de dudakların doğal güzelliğini ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Günlük kullanım için de uygun olan Pastel Daylong mat likit ruj no 31 doğal bir görünüm sağlar. Hafif yapısı sayesinde rahatsız edici bir his vermeyen bu ürün sıklıkla tercih edilir. Sürerken kolay kullanımı ve sahip olduğu matlığı ile büyük beğeni toplar. Sahip olduğu renk canlılığı ile birlikte gün boyu kalıcılığını da koruması sizi memnun eder. İz bırakmayan bu ürün sayesinde gün içerisinde istediğiniz gibi yemek yiyebilir, bir şeyler içebilirsiniz. Teninize sağladığı uyum ile size tüm gün eşlik eder. Her ortamda size uyum sağlayacak doğallığa ve yumuşak bir dokuya sahip olması bu ürünü ön plana çıkarır.

  • Uzun süreli kalıcılık
  • Doğal ve canlı görünüm
  • İz bırakmayan matlık

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 Avantajları

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 Avantajları

Özel davetlerde, iş günlerinde veya günlük hayatınızda dudağınızdaki rujun silinmesini, bozulmasını istemeyebilirsiniz. Bu kullanışlı Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no 31 sayesinde bu tür sorunlardan kurtulabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ile size sabit ve kalıcı makyaj imkanı sağlar. Sabah sürdüğünüz ruju akşama kadar aynı şekilde kullanabilirsiniz. Gün boyu iz bırakma çekincesi olmadan rahatça istediğinizi yiyip içebileceğiniz kullanımı size kolaylık sağlar. Doğal görünüm sağlamasıyla size her an kullanma imkanı sunar. Renk canlılığını hiç kaybetmeyen bu ürün dudaklarınızın doğal güzelliğini gün boyu aynı canlılık ile korur. Yumuşak ve hafif dokusu ile kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi oluşturmaz. Yanınıza almadığınız zamanlarda bile rahat edebileceğiniz, bütün gün kalıcılık sağlayan yapısıyla Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no 31 - Daylong mat likit ruj her zaman yanınızda olur.

Pastel Daylong Likit Mat Ruj 31 Özellikleri

Pastel Daylong Likit Mat Ruj 31 Özellikleri

Uzun süreli kalıcılık ve rahat kullanım sağlayan makyaj malzemeleri daima ön plana çıkar. Kalıcılığı korumak ürünün tercih edilmesinde önemli bir özelliktir. Gün içinde yenilemenizi gerektirmeyen Pastel Daylong likit mat ruj 31 sayesinde tek seferde dilediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Ürün size sabit kalan bir matlığın yanı sıra renkli ve bakımlı bir görüntü sağlar. Dokusu için sahip olduğu özel formülü ile kolay kullanımı müşteriler için bir avantajdır. Pastel mat likit ruj sağladığı bu avantaj ile rahatsızlık hissi vermeden sizi memnun eder. Hiç kaybetmediği renk canlılığı ile birlikte saatler boyu renkli görünümünü korur. Doğal tonu ile oluşturduğu bakımlı görüntü ürünün sıklıkla tercih edilme sebeplerindendir. İz bırakmayan yapısı ile de kuruduktan sonra dağılma endişesi yaşamazsınız. Kalıcı özelliği sayesinde gün içinde özgürce hareket etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 Fiyatları ve Yorumları

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No 31 Fiyatları ve Yorumları

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no 31 fiyat ürünün sahip olduğu bütün özellikler çerçevesinde belirlenir. Rahat ve kalıcı kullanımı, koruyucu canlılığı gibi özellikler fiyat belirlenirken dikkat edilen noktalardır. Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no 31 yorum kısımlarına bakarak ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Müşteri deneyimleri merak ettiğiniz konularda size yardımcı olur. Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no 31 kullananlar yaptıkları yorumlarla dokusu, kalıcılığı veya tercih ettikleri kullanım alanlarına kadar birçok konuda her soruya yanıt oluşturur. Müşteriler ürünü tercih ederken dikkat ettikleri hususları ve kullanırken yaşadıkları deneyimleri yorumlarda paylaşırlar. Kapsamlı bilgi ve farklı görüşler edinmek için müşteri yorumlarını dikkate alarak ilerleyebilirsiniz. Bakımlı gösteren dokusu ve doğallığı ön plana çıkaran tonuyla uzun süre kalıcılık sağlayan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla rahatça sahip olabilirsiniz.