Pastel Browmatic Waterproof Eyebrow Pencil - Kaş Kalemi 12

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
18 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Al Sepette %10 İndirim
7 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
160,53 TL
7 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
7 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Browmatic Waterproof Eyebrow Pencil - Kaş Kalemi 12

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profashion Browmatic Waterproof 12 Kaş Kalemi

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Sarı
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

Pastel Kaş Kalemi - Profashion Browmatic Pen No: 12

Dolgun kaşları ile ifadesini belirginleştirmek isteyen müşteriler için kaş kalemi seçimi önemlidir. Pastel Profashion Browmatic kaş kalemi, yenilikçi formülü ve müşteri dostu tasarımı ile müşterilerinin beklentilerini karşılamayı amaçlar. Ürün, pudralı ve kadifemsi dokusu sayesinde seyrek kaşlardaki boşlukları nazik bir şekilde mat bir renk ile doldurur. Yumuşak yapısı ile uygulama sırasında zarar vermeyen ürün, aynı zamanda içeriğindeki E ve C vitaminleri ile kökleri besler. Ürünün waterproof formülü sayesinde gün boyu akma ve bozulma görülmez. Doğal kıl görünümündeki dolgular, ürünün eğimli ucu ile pratik bir şekilde uygulanır. Ayrıca Pastel kaş kalemi, otomatik asansörlü bir mekanizmaya sahiptir. Bu sayede ürün pratik ve kullanışlı bir deneyim sunar.

  • Doğal ve mat bir görünüm
  • Kalıcı waterproof formül
  • Müşteri dostu asansörlü mekanizma

Kullanışlı Pastel Profashion Browmatic Özellikleri

Kullanışlı Pastel Profashion Browmatic Özellikleri

Yenilikçi formülü ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ile Pastel Profashion kaş kalemi, müşterilerine kusursuz bir makyaj deneyimi sunar. Ürün, yumuşak dokusu ile seyrek bölgelerin doğal ve mat bir şekilde doldurulmasına imkan sağlar. Bu sayede, kaşlar belirginleştirilir ve yüz ifadesine derinlik katılır. Pastel Browmatic kaş kalemi kullananlar bu ürün ile bölgeye dilediği şekli verirken aynı zamanda E ve C vitaminleri ile beslenen kaşlarının günlük bakımlarını da yapmış olurlar. Ürünün waterproof formülü sayesinde gün içerisinde akma ve bozulma görülmez. Ürün uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca, eğimli ucu ve asansörlü mekanizması ile bu ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Pastel kaş kalemi - Profashion Browmatic pen no 12 açık kahverengi renk seçeneği ile açık tenli ve kumral tene sahip müşteriler için özenle tasarlanır.

Müşteri Dostu Pastel Profashion Browmatic Kaş Kalemi

Müşteri Dostu Pastel Profashion Browmatic Kaş Kalemi

Kaş kalemleri, seyrek kaş yapısına sahip olan ya da şeklinden memnun olmayan müşterilerin sıkça kullandığı makyaj ürünlerinden biridir. Mat ve kadifemsi dokusu ile doğal bir bitiş sağlayan Profashion Browmatic pen no 12, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kolay uygulama sağlayan yenilikçi tasarımı ile öne çıkan ürün, aynı zamanda dayanıklı ve uzun süre kalıcıdır. Pastel kaş kalemi - Profashion Browmatic pen no 12 yorumları incelendiğinde kaşlarını şekillendirirken aynı zamanda onlara bakım yapmak isteyen müşterilerin memnuniyeti dikkat çeker. Bunların yanı sıra, kozmetik ürünlerinin ar-ge çalışmaları sırasında çevreye ve canlılara karşı gösterdiği duyarlılık, müşteriler tarafından önemsenen kriterlerden biridir. Cruelty-Free sertifikasına sahip Pastel kaş kalemi - Profashion Browmatic pen no 12 kullananlar ise üretim aşamasında hiçbir canlının zarar görmediğini bilmenin rahatlığını yaşarlar.

Uygun Fiyatlarla Pastel Profashion Browmatic Kaş Kalemi

Uygun Fiyatlarla Pastel Profashion Browmatic Kaş Kalemi

Doğal bir dokunuş ile kaşlarını belirginleştiren ve bakışlarına derinlik kazandıran Pastel kaş kalemi kullananlar, bu sayede ifadelerine de netlik katarlar. Geliştirilmiş formülü ile suya karşı üstün dayanıklılık sunan bu ürün, ağırlık yapmayan yumuşak dokusu sayesinde boşlukları kolayca doldurur. Ürünün kadifemsi ve mat yapısı, kaşların doğal görünümünü bozmadan gür görünmesini sağlar. Ayrıca ürün, içeriğindeki E ve C vitaminleri ile kaşları besler ve güçlendirir. Eğimli ucu ve asansörlü mekanizması sayesinde kullanımı oldukça pratik olan Pastel kaş farı fiyatları, ürünün tüm bu özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Ürün, pratik bir kullanıma sahiptir. Sizler de yenilikçi formülü ve müşteri dostu tasarımı ile öne çıkan Pastel kaş kalemi - Profashion Browmatic pen no 12 fiyatları hakkında bilgi almak için Trendyol’a göz atabilir ve güvenli alışveriş garantisi ile ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.