Pastel Browmatic Waterproof Eyebrow Pencil - Kaş Kalemi 14

225 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
250 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
240,90 TL
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Browmatic Waterproof Eyebrow Pencil - Kaş Kalemi 14

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Kahverengi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

Pastel Kaş Kalemi Browmatic 14

Yüze karakteristik bir hava katan kaşların şekline göre kişinin ifadesinin sertleşmesi ya da yumuşaması mümkündür. Yüzü tamamlarken bakışların da etkili ve dikkat çekici bir hal almasını sağlar. Pastel kaş kalemi sayesinde dikkat çekici bakışlar ve dilediğiniz gibi bir kaş elde edebilirsiniz. Pastel Browmatic kalem ile kaşlarınızın arasındaki boşlukları doldurarak bütün ve orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Yüz ve kemik yapınıza göre dilerseniz kaşlarınızı uzatmanız da mümkündür. Pastel Browmatic kalemin asansörlü yapısı kullanım kolaylığı sunar. Kalem ucunu istediğiniz uzunlukta çıkararak kolayca uygulayabilirsiniz. Browmatic kalem aynı zamanda suya dayanıklı yapısı sayesinde gün boyu etkisini gösterir. Pastel Browmatic eğimli, yumuşak ucu ve pratik kullanımıyla makyaj çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir üründür. Öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yumuşak ve eğimli uç
  • Kolay sürüm
  • Asansörlü mekanizma

Çarpıcı Bir İfade İçin Pastel Kaş Kalemi

Çarpıcı Bir İfade İçin Pastel Kaş Kalemi

Makyajınızı yaparken kaşlarınızın yapısına, uzama yönüne ve isteğinize göre yeniden şekillendirmeniz ya da doldurmanız mümkündür. Bu işlemi yaparken kaşlarınızın hangi bölgelerde yoğun olduğunu incelemeniz gerekir. Genellikle kuyruk kısmına doğru kaşları yeniden şekillendirmek ya da uzatmak gerekebilir. Kaşların başlangıç noktasındaki kıllar düz bir şekilde uzar. Bu sebeple doğal bir görünüm elde etmek için kaşların başlangıç yönünde düz ve kesik bir uygulama yaparken orta noktaya doğru kıvrımlı çizgiler çekerek devam edebilirsiniz. Dilerseniz kaşınızın altındaki noktaların çizgilerini belirginleştirmek için düz bir çerçeve çekebilirsiniz. Pastel kaş kalemi Browmatic 14 bu aşamalarda pratiklik sağlar. Eğik ucu, kaşların başlangıç noktasına ince ve hafif kıllar çizmenizi mümkün kılar. Bu şekilde çizilen kıllar doğal bir görünüm verir. Yumuşak yapısı sayesinde hafif dokunuşlarla istediğiniz kaş şeklini ortaya çıkarmanız mümkündür.

Yumuşak Ucuyla Pastel Browmatic 14

Yumuşak Ucuyla Pastel Browmatic 14

Kaşları doldurmak ve yeniden şekillendirmek dikkat gerektirir. Yanlış bir şekilde boyama işlemi yapıldığında oldukça yapay bir görüntünün ortaya çıkması olasıdır. Doğal ve size uzan bir form ortaya çıkarmak için Pastel Browmatic’in eğik ve yumuşak ucu size yardımcı olur. Pastel kaş kalemi kullananlar eğik ucu sayesinde ideal ve doğal görüntüde kıllar elde eder. Browmatic 14 siyaha yakın koyu bir kahvedir. Koyu saç rengiyle uyumlu kaşlar elde etmek için idealdir. Zengin renk pigmentleri, küçük dokunuşlarla doğal duran kıllar çizmenizi sağlar. Eğik, yumuşak uç ve asansörlü yapı kullanım esnasında işinizi oldukça kolaylaştırır. Suya dayanıklı yapısı ve kalitesiyle özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Ayrıca Pastel hayvanlara zarar vermeyen bir markadır. Bu açıdan da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Pastel kaş kalemi Browmatic 14 kullananlar tarafından oldukça sevilen bir üründür.

Pastel Kaş Kalemi Browmatic 14 Fiyatları

Pastel Kaş Kalemi Browmatic 14 Fiyatları

Pastel kaş kalemi Browmatic 14 fiyatları ürün özellikleri doğrultusunda belirlenir. Pastel Browmatic dermatolojik olarak test edilen bir üründür. Pastel Browmatic kaleminin otomatik mekanizması sizi her kullanımda kalemtıraş arama derdinden kurtarır. Kalem ucunu istediğiniz seviyeye kadar yükseltebilir, konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Eğik uç kaşların başlangıç ve kuyruk kısmında ince dokunuşlar yapmanızı sağlar. Kaşların saçlarla uyumlu renkte olması görüntünün bütünlüğü açısından önemlidir. Pastel Browmatic 14 koyu kahve ve siyah saç rengine sahip kişiler için uygundur. Pastel kaş kalemi Browmatic 14 yorumları sizlere müşteri deneyimleri hakkında bilgi verebilir, fotoğraflı yorumlar sayesinde renk tonunun size uyup uymayacağı konusunda karar verebilirsiniz. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden Pastel Browmatic kaleme uygun fiyatlarla sahip olabilir, güvenli bir alışverişi kolayca yapabilirsiniz.