Pastel Eyematic Kajal Waterproof 10 Göz Kalemi

184,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
50 TL'ye 8 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
154,76 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Eyematic Kajal Waterproof 10 Göz Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Kajal özelliğiyle simsiyah ve çarpıcı bakışlara kavuşmanızı sağlayan göz kalemi kolaylıkla kullanılan otomatik çevirme mekanizmasına sahiptir. Waterproof özelliğiyle suya ve neme dayanıklıdır. Hem göz içine hem de göz üstüne kullanıma uygundur. Vegan, cruelty free, dermatolojik ve oftalmolojik onaylıdır. Helal sertifikalıdır. 0.351 g Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Görünüm Mat
  • Tip Asansörlü
  • Renk Siyah
  • Boy Orijinal Boy
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver

Pastel Kajal Eyeliner - Eyematic Kajal Pen Black No: 10

Eyeliner, kirpik diplerine düzgün çizgiler çekmek için kullanılan bir kozmetik ürünüdür. Yapılan makyajın etkisini artırarak gözleri vurgulamak amacıyla kullanılır. Eyeliner, göz makyajı için önemli adımlardan birisidir. Pastel Kajal eyeliner, kolay tutuş sağlayan ergonomik yapısı ve akmaya karşı dayanıklı formülü sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni ve ilgi toplar. Ürünün pratik kullanıma uygun şekilde tasarlanan ergonomik yapısı ve ultra ince ucu eşsiz çizgiler elde etmek için idealdir. Kolay uygulama sunan ince bir uca sahip olan Eyematic Kajal pen black no 10 dağılmayan, akmayan ve bulaşmayan bir formüle sahiptir. Bu sayede ürünü deneyimleyerek siz de gün boyu kalıcı ve dikkat çekici bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.

  • Kullanım kolaylığı sağlayan tasarım
  • Akmaya ve dağılmaya karşı dayanıklı formül
  • Kusursuz ve estetik çizgiler

Pratik Kullanıma Sahip Pastel Kajal Pen Black Eyeliner

Pratik Kullanıma Sahip Pastel Kajal Pen Black Eyeliner

Kullanım pratikliği, bir eyeliner ile eşsiz çizgiler çekebilmek için oldukça önemlidir. Pastel Kajal eyeliner - Eyematic Kajal pen black no 10 kirpik diplerinize kusursuz çizgiler çekebilmeniz için özel olarak tasarlanır. Uygulama ucu, kauçuk yapısı sayesinde rahat tutuş sağlar ve kısa sürede istenilen estetik çizgiler elde edilir. Böylece göz makyajınızı vurgulayarak daha etkili bakışlara sahip olabilirsiniz. Gündelik kullanımdaki pratikliği ve kolay tutuş özelliği, sizi makyaj için uzun zaman ayırmaktan kurtarır. Pastel eyeliner kullananlar gün boyu akmaya, dağılmaya ve bulaşmaya dayanıklı formülü sayesinde sık sık makyaj tazelemek zorunda kalmazlar. Böylece kendinize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Pastel Kajal eyeliner özel günlerinizde özenle yapılan makyajların da vazgeçilmez bir parçası olur. Gözlerinizi ön plana çıkaran bu ürün, etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlar.

Pastel Kajal Eyeliner Pen Black Etkisi

Pastel Kajal Eyeliner Pen Black Etkisi

Pastel Eyematic Kajal, ultra hassas ince ucu ve pratik tutuş imkanı sunan ergonomik tasarımı ile kolay sürüş sağlar. Bu ürün ile kirpik diplerine çekilen çizgiler, geliştirilen özel formül sayesinde gün boyu dağılmaz ve akmaz. Pastel Kajal eyeliner - Eyematic Kajal pen black no 10 kullananlar geliştirilen formül sayesinde sürekli makyaj yenilemek zorunda kalmazlar. Bu nedenle ürün, kısa sürede etkili ve kalıcı bir göz makyajına sahip olmak isteyen müşterilerin tercih ettiği kozmetik ürünleri arasında yerini alır. Pastel Kajal eyeliner, gözlerinizi öne çıkarır ve kajal özelliği ile gözlerinize derinlik katar. Böylece etkileyici bakışların sahibi olursunuz. Suya dayanıklı yapısı, kirpik uçlarına çekilen çizginin akarak bozulmasını engeller. Bu sayede ürün oldukça uzun süreli bir kullanım sağlar ve gün içerisinde makyajınızı tazelemenize gerek kalmaz.

Uygun Fiyatlı Pastel Kajal Eyeliner Pen Black

Uygun Fiyatlı Pastel Kajal Eyeliner Pen Black

Pastel Kajal eyeliner - Eyematic Kajal pen black no 10 fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünü isterseniz gündelik olarak isterseniz de özel günlerinizde titizlikle yapacağınız göz makyajlarında gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürünü deneyimlemiş müşterilerin Pastel Kajal eyeliner - Eyematic Kajal pen black no 10 yorumları ve geri dönüşleri son derece olumludur. Bunun nedeni ürünün hassas ince bir uca ve ergonomik yapısı sayesinde kolay tutuş sağlayan tasarıma sahip olmasıdır. Pastel Kajal eyeliner sayesinde makyajınızı kısa bir sürede tamamlayabilir, istediğiniz etkili bakışlara ve şık bir göz makyajına ulaşabilirsiniz. Kirpik diplerinize düzgün ve muntazam çizgiler çekmenize yardımcı olan, akmaya ve dağılmaya karşı özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahip bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz.