Pastel Eyebrow Duo - Ikili Kaş Farı 02 Medium 2.5 G Kaş Farı & 1.5 G Wax

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
460 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Eyebrow Duo - Ikili Kaş Farı 02 Medium 2.5 G Kaş Farı & 1.5 G Wax

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Form Far
  • Renk Kahverengi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
Geri Bildirim Ver

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı - Profashion No: 02

Kaşların şeklinde ve renginde değişiklikler yapılarak yüze yeni bir hava katılabilir. Pastel Jellian 2'li kaş farı - Profashion no: 02’nin içerisinde yer alan uygulama fırçasıyla ve kullanışlı renkleriyle boşlukları doldurarak hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Doldurmanın yanı sıra sabitleme de sağlayan ürün tek seferde iki işlem yapar. İki kaşı benzer forma getirmenize yardımcı olan ürünü hafif ambalajı sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Yüz hatlarınızın temelini oluşturan bu bölge üstünde yer alan kıl boşluklarının doldurulması ile size daha net bakışlar kazandırır. Ürün ile kavis kazandırabilir ve estetik bir duruş yakalayabilirsiniz. Saç renginize göre kaş renginizi istediğiniz zaman far sayesinde koyu veya açık yapabilirsiniz. Jel formu sahip olan Pastel kaş farı renk verirken aynı zamanda şekillendirmenize de yardımcı olabilir.

  • Jel form
  • İkili renk
  • Kolay uygulama fırçası

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı Özellikleri

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı Özellikleri

Kaşların arasında yer alan boşlukları doldurmak için kullanılan ürün ince yapılı fırçasıyla renk değişikliği yapabilirsiniz. Jel forma sahip olan kozmetik malzemesi içerisinde iki farklı renk yer alır. Pastel Jellian 2'li kaş farıyla ince kıl görünümünde çizgiler oluşturarak yüzünüze yeni bir hava katabilirsiniz. Boyamanın yanı sıra, aynı zamanda içerikte yer alan wax ile jel formunda bir yapıda müşteriye sunulan ürün şekillendirme fırsatı tanır. Gözlerin büyük ve hoş gösterilmesinde etkili olan kaşlar far ile kolayca şekillendirilebilir. Sıklıkla saç rengini değiştiren kişiler markanın bu farını kullanarak istedikleri görüntüye ulaşabilirler. İki kaş arasında bütünlük oluşturacak sürümü kolay olan far makyajın profesyonel görünmesini sağlar. Kaşta yer alan boşlukları doğal biçimde doldurarak şekil veren bir kozmetik malzemesi arıyorsanız Pastel Jellian 2'li fara göz atabilirsiniz.

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı Avantajları ve Yorumları

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı Avantajları ve Yorumları

Kaş diplerine zarar vermeden yumuşak uçlu ince fırçaya sahip olan ürün paketinde iki adet renk yer alır. Pürüzsüz ve doğal bir görünüm kazandıran jel formunda farı hafif ambalajı sayesinde çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Pastel Jellian 2'li kaş farı Profashion no: 02 kullananlar ürünle kaşlarına istedikleri şekli ve rengi kazandırabilir. Uyguladıktan sonra uzun süre kaş şeklinizi koruyan ürün kişiye önemli bir avantaj sağlar. Yumuşak renklere sahip far yüzünüzde yapay bir görüntü oluşturmaz. Kendi saç renginize yakın olan tonu seçerek pratik şekilde uygulama yapabilirsiniz. Ürünü satın alarak deneyimleyen kişiler Pastel Jellian 2'li kaş farı Profashion no: 02 yorumlarında fikirlerini belirterek diğer müşterilere yardımcı olabilirler. Siz de günlük hayatta sıklıkla kullanabileceğiniz ikili far hakkında tecrübe ve görüşlerden yararlanmak isterseniz yorumlara göz atabilirsiniz.

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı Fiyatları

Pastel Jellian 2'li Kaş Farı Fiyatları

Kaşınızda biçim ve renk değişikliği için rahat uygulanabilen ve içerisinde yumuşak uçlu ince çizgiler oluşturan fırçası bulunan Pastel Jellian 2'li kaş farı Profashion no: 02 fiyatı ürünün tüm işlevsel özellikleri bir arada düşünülerek belirlenir. Simetrik bir görüntü elde etmenize yardımcı olarak yüzde bir bütünlük oluşturmanızı sağlayan far aynı zamanda jel yapısı sayesinde sabitler. Kendi kaş renginize yakın tonlarda far kullanarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Kişisel tercihe göre far fırçası ile kaşlar dik veya yan biçimde yönlendirilebilir. Far ile kaş çevresine çerçeve veya gölge oluşturarak yüzünüze farklı bir hava katabilirsiniz. Uygulama yaptıktan sonra uzun süre kalıcılığını koruyan far ile özel günlerinizde bakışlarınıza keskinlik katmak için kullanabilirsiniz. Saç renginize veya makyajınıza göre kaşınızda değişiklik yapmanızı sağlayan ürüne Trendyol’dan uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.