Pastel Single Eyeshadow - Tekli Far 23

370 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pastel Single Eyeshadow - Tekli Far 23

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: parisparfümeri Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN GEDİKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1579479679400001 Vergi Kimlik Numarası: 3900029444
    Bu ürün parisparfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İpeksi dokusu, örtücü ve moda renkleriyle Pastel tekli farlar makyaj çantanızın vazgeçilmezi.
  • İster gece ister gündüz makyajı için rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • İçeriğindeki mikronize edilmiş pudralar sayesinde gözde ağırlık yapmaz.
  • Kullanımı son derece pratik, ipeksi dokusu, örtücü ve moda renkleriyle Pastel tekli farlar makyaj çantanızın vazgeçilmezi.
  • İki katlı bir ambalajdır.
  • Alt katında aynası bulunmaktadır.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Boy Tekli
  • RGB #DBAE8C
Geri Bildirim Ver

Pastel Göz Farı No 23 ile Dikkat Çeken Gözler

Göz makyajı, bir makyajın bütünüyle tamamlanmasının en önemli unsurudur. Göz makyajı, cilt makyajından farklı olarak çok daha detaylı ve incelik gerektiren bir aşamadır. Göz makyajınızı yaparken yüzünüze uyguladığınız bütün makyajın tonuna dikkat etmelisiniz. Makyajın tonunu göz önünde bulundururken göz rengini de hesaba katarak yapılan bir makyaj size en iyi sonucu verecektir. Yüzünüze yanlış tonda fondöten uyguladığınız zaman cilt makyajınız nasıl kötü görünürse gözlere yapılan yanlış makyaj da kötü bir görünüme yol açacaktır. Pastel göz farı - profashion single eyeshadow no 23 ile göz makyajınıza kusursuz bir dokunuş yapmanız mümkün. Profashion göz farı ile bakışlarınız hiç olmadığı kadar derin görünecektir. Siz de Pastel profashion single eyeshadow no 23 ile göz makyajınızı mükemmel hale getirebilirsiniz.

  • İpeksi Doku
  • Aynalı Kutu
  • Mikronize Yapılı Pudra

Pastel Göz Farı Özellikleri

Pastel Göz Farı Özellikleri

Göz renginize uygun far seçimi iyi bir makyajın en önemli aşamalarından biridir. Kahverengi gözler için hemen hemen her renk göz farı olarak uygundur. Toprak tonları ve mor rengin tonları kahverengi gözlerde göz renginizi ön plana çıkaran bir tercih olabilir. Mavi gözlerde ise kahverengi ve pembe tonları oldukça idealdir. Bu renklerle bir kontrast oluşturabilir ve güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle gece makyajlarında kahverengi ile yapılan buğulu bir göz makyajıyla tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Yeşil gözler için turuncu, şeftali gibi sıcak tonlar harika birer tercih olacaktır. Şeftali ve bakır tonları gözünüzün rengini daha fazla ortaya çıkaracaktır. Ela gözlerde ise pastel tonları kullanabilirsiniz. Bakır tonlar ela renkli gözlerde kahverengi tonunu biraz daha ön plana çıkarabilir. Koyu renkli kahve ve siyah tonlarında yapacağınız makyaj ise ela renkli gözlerinizde daha puslu bir makyaj görünümü elde etmenizi sağlar. Pastel Göz Farı - Profashion Single Eyeshadow No 23 satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Pastel Göz Farı Kullanımı

Pastel Göz Farı Kullanımı

Göz makyajınızı yaparken dikkat etmeniz gereken noktaları gözden kaçırmadığınız sürece harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Öncelikle makyajınızı gözünüzün şekline göre yapmalısınız. Çukur, çekik veya çıkıntılı yapıdaki her göz için uygun makyaj şekilleri bulunmaktadır. Gözünüzün yapısına uygun olarak bu seçeneklerden birini tercih etmelisiniz. Göz yapınız çıkıksa göz kapağınızı öne çıkarmayacak bir makyaj şekli sizin için uygun olacaktır. Yukarıya doğru gölgeleme ile yapılan makyajlar bu göz şekli için uygundur. Çukur yapıdaki gözler için göz kapağında açık renkler kullanılmalıdır. Eyeliner kullanıyorsanız bunu da oldukça ince bir çizgi şeklinde yapmalısınız. Düşük göz kapakları için ise kaş ortasına doğru gölgeleme ile yapılan far uygulaması çok daha doğru bir tercihtir. Farınızın gün boyunca ilk hali gibi kalmasını istiyorsanız far sabitleyici bazları da ek olarak kullanabilirsiniz. Far sabitleyiciler farın bulaşmasını ve dağılmasını engelleyecektir. Pastel Göz Farı - Profashion Single Eyeshadow No 23 kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Pastel Göz Farı Fiyatları

Pastel Göz Farı Fiyatları

Pastel Göz Farı - Profashion Single Eyeshadow No 23 8690644006722 ile göz makyajınızı ilgi çekici hale getirebilirsiniz. İpeksi dokusunun verdiği yumuşak his ve içeriğinde yer alan mikronize edilen pudralar sayesinde Pastel göz farı, göz kapaklarında hiçbir ağırlık yapmaz. Yumuşak yapısı sayesinde kolayca uygulanabilen far göz kapağınızda homojen şekilde yayılır ve istediğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olur. İki katlı ambalajın alt kısmında yer alan bölmede yer alan ayna sayesinde makyajınızı her yerde yapabilir, hafif kutusu sayesinde çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Pastel Göz Farı - Profashion Single Eyeshadow No 23 fiyatları belirlenirken tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Trendyol'da yer alan Pastel göz farı - profashion single eyeshadow no 23 yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Böylelikle ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve sonrasında karar verebilirsiniz. Siz de Pastel göz farı 23 ile göz makyajınızla hayal ettiğiniz görünümü yakalayabilir ve açık tonlu farınızla gözlerinizin güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz.