Show by Pastel Göz Kalemi No 101

148 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
1.150 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
181,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120,94 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Show by Pastel Göz Kalemi No 101

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUA GLOBAL Satıcı Ünvanı: FUA GLOBAL KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388151773400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881517734
    Bu ürün FUA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birbirinden canlı renkleriyle bakışlarınıza istediğiniz derinliği ve güzelliği katar.
  • Kolay sürümü, doygun ve canlı renkleri ile gözlerinizin daha çekici görünmesini sağlar.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Kalem
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pastel Eyeliner - Show By Long Lasting Eyeliner No: 101

Makyaj uygulamaları içerisinde önemli rol oynayan eyeliner, kirpik diplerine çizgi çekmek için kullanılan göz kalemidir. Gözleri vurgulamak, bakışlara anlam katmak gibi amaçlar doğrultusunda kullanılır. Günlük ya da profesyonel makyajın vazgeçilmez ürünü olan eyeliner, görünüme çarpıcı bir etki katar. Kolay sürümü, canlı renkleri ile gözlerinizi çekici göstermenize olanak tanıyan Pastel Eyeliner - Show By Long Lasting Eyeliner No: 101, kalem şeklindedir. Dermatolojik olarak test edilen ve onay alan bir kalemdir. İçerisinde gluten bulunmaz, Cruelty-Free’dir. Dermatolojik test, tıbbi araştırmalar için etik ilkeler doğrultusunda yapılan, gönüllüler üzerinde tahriş potansiyelini değerlendiren bir işlemdir. Pastel Eyeliner kullananlar için ürün, müşterilerinin iyi bir performans elde etmesini ve makyajlarının kalıcılığını arttırmayı amaçlayan şekilde üretilir. Siz de dikkat çekici gözler için ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Yumuşak uç
  • Canlı renk
  • Kalıcı formül

Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 Avantajları

Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 Avantajları

Nasıl görünmek istediğinizle doğrudan ilişkisi olan eyeliner, sizi sürüş şeklinize göre nostaljik, dramatik veya başka bir ifadede gösterebilir. Siyah tonunda bir rengi olan Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 buğulu veya dumanlı makyaj için idealdir. Ürün içeriğinde hayvansal kaynaklı maddeler kullanılmaz. Bu sebeple, vegan görüşe sahipseniz ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Göz çevresinde çeşitli estetik etkiler yaratmaya olanak tanıyan Pastel Eyeliner No: 101 müşterileri tarafından büyük beğeni toplar. Tercihe göre gözünüzün iç ya da dış kısmına uygulama yapabileceğiniz bu ürün, uzun süren siyah ve kalıcı bir görüntü verir. Kullanım şeklinize göre gözünüzde farklı görünümler yaratabilir, makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Yumuşak oluşuyla gözünüzün iç kısmına uygulama yaparken sizi zorlamaz ve bakışlarınıza derinlik katar. Kalemi diğer likit eyeliner ürünlerinizin altına baz olarak da kullanabilirsiniz.

Pastel Eyeliner No: 101 Kullanımı

Pastel Eyeliner No: 101 Kullanımı

Siyah renk, her cilt tonuna ve her göz rengine uyumlu olduğu için kullanışlıdır. Pastel eyeliner, yağlı yapısı ile kolayca uygulanan bir üründür. Gözün alt ve üstündeki iç kısımlara uygulanabilir. Göz kalemi alırken uç kısmı yumuşak ürünleri tercih etmek, rahat uygulama yapmak için önemlidir. Böylece batma olmadan ürünü kolayca sürebilirsiniz. Göz kalemlerinin bazıları gün içinde dağılma yapar. Bunu önlemek için göz makyajını yapmadan önce baz uygulanması tavsiye edilir. Pastel Eyeliner - Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 fiyatları bütün özellikleri göze alınarak belirlenir. Göz kalemi ile eyeliner sürmek son derece pratik bir işlemdir. Ürünler yumuşak uçlara sahip olduğunda kısa sürede düzgün çizgiler çekme olanağı sağlar. Bu anlamda Pastel Eyeliner - No: 101’in sahip olduğu yumuşak uç sayesinde gözünüze rahatlıkla uygulama yapabilirsiniz

Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 Yorumları

Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 Yorumları

Gözleri belirginleştirmek için kullanılan başlıca uygulamalar içerisinde yer alan eyeliner, dikkat çekici bakışlar elde etmenizi sağlar. Cruelty-Free etiketine sahip olan kozmetik malzemeler, üretim sürecinin herhangi bir aşamasında hayvanlar üzerinde deney yapılmadığını, hayvanların zulme uğramadığını ifade eder. Bu ürünlerin ambalajlarının üzerinde Cruelty-Free yazar veya küçük bir tavşan logosu yer alır. Hem bu etiketi taşıyan hem de hayvansal kaynaklı herhangi bir madde içermeyen Pastel Eyeliner - Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 yorumları ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Ürünün yağlı formülünün uygulamasını kolaylaştıran ve göz batmasını engelleyen yumuşak bir ucu vardır. Bu yumuşak uç Pastel Eyeliner - Show By Long Lasting Eyeliner No: 101 kullananların rahat bir uygulama yapmasında yardımcı olur. Ürüne uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan sahip olabilir, akma sorunu olmadan güvenle kullanabilirsiniz.