Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

189,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,40 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj 8690644003875

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

Yüz makyajını renkli ve hareketli gösteren ürünlerden biri olan ruj, dudakların canlı görünmesini sağlar. Uygulanan rujun rengi cilt tonuyla uyumlu olduğunda ortaya estetik bir görünüm çıkar. Makyaj sektöründe adından söz ettiren Pastel tarafından imal edilen bu ruj, koyu ya da açık renkli tene sahip olan müşterilerin rahatlıkla kullanabileceği bir renge sahiptir. 37 numaralı likit ruj, koyu rengiyle çarpıcı bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Yüzünüzü renklendiren ve dudaklarınızı ön plana çıkaran Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no:37 mat bir bitişe sahiptir. Kış aylarında sıklıkla kullanılmakla beraber, yaz günlerini de renklendiren bu ürün likit formda üretilir. Kolay uygulanmasıyla ön plana çıkan ürünü satın alarak makyajınıza hareket katabilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı formül
  • Likit formla kolay uygulama imkanı
  • Mat bitişli çarpıcı renk

Çarpıcı Görünüm İçin Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:37

Çarpıcı Görünüm İçin Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:37

Günlük makyajınızı çarpıcı bir biçimde sonlandırmanızı sağlayan bu ürünle estetik dudaklara sahip olabilirsiniz. Dudaklarınızı ön plana çıkarabileceğiniz ürün, sıcak tonlara sahip olan rengiyle öz güvenli bir duruş sergilemenize yardımcı olur. Yüz makyajı yapmadığınız durumlarda dahi tek başına kullanabileceğiniz bu ürünle renkli ve çarpıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. İddialı rengiyle dikkat çeken Pastel Daylong mat likit ruj no:37 mat bir bitişe sahiptir. Dudak üzerine uygulandıktan kısa süre sonra mat görünüme döner ve gün içinde bu formunu korur. Yiyecek ve içecek tüketilmesi durumunda dahi dudaklardan çıkmayan formülüyle gün boyu güvende hissetmenize yardımcı olur. Kalıcı formülüyle öne çıkan ürünü satın alarak makyajınıza renkli bir dokunuşta bulunabilirsiniz. Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no:37 mat likit ruj fiyatlarına göz atarak bütçenize uygun alışveriş yapabilirsiniz.

Uzun Süre Kalıcı Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

Uzun Süre Kalıcı Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

Uzun süre kalıcılık özelliğiyle avantajlı nitelik taşıyan ruj, bardak ve şişe gibi ürünlerin üzerinde iz bırakmadan gününüze devam etmenize yardımcı olur. Kalıcı formülü sayesinde uzun süre dudaklarınızda canlılığını kaybetmeden rengini koruyan ürün, likit formülüyle kolay bir şekilde uygulanabilir. Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no:37 mat likit ruj uygulama fırçasıyla birlikte satışa sunulur. Şişe içerisinde bulunan fırçanın dudaklar üzerinde gezdirilmesiyle kolay bir şekilde uygulanır. Anında etki eden renkli formülüyle makyajınızı sonlandırmanıza yardımcı olur. Rengini kaybetmeyen özelliği sayesinde gün içerisinde sürekli ruj tazelemenize gerek kalmadan işlerinize devam etmenizi sağlar. Kalıcı rengin keyfini çıkarabilir, dudaklarınızı ön plana çıkararak makyajınızı tamamlamanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no:37 mat likit ruj kullananlar tarafından yazılan yorumları da inceleyerek uygulama ipuçlarını görebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

Uygun Fiyatlı Lipcolor Kissproof No:37 Mat Likit Ruj

Kalıcı özelliğiyle gün boyu dudaklarınızda kalan ürün, bütçe dostu fiyatlarıyla dikkat çeker. Gün boyu tazelemeden kullanabileceğiniz ruj, canlı rengini ve formunu koruyan yapısı sayesinde kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olur. Farklı yüzeyler üzerine bulaşmayan yapısıyla kalıcılık özelliğini uzun süre korur. Çarpıcı koyu rengiyle ön plana çıkan ürünü özellikle gece makyajlarında deneyebilirsiniz. Kalıcı formülü ve canlı rengiyle müşterilerin tercihi olan ürünle gününüze keyifli bir şekilde devam edebilirsiniz. Filtreleme özelliğini kullanarak Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no:37 fiyatı hakkında bir araştırma yapabilir, bütçenize uygun olan seçeneği tercih edebilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yazdığı Pastel Daylong Lipcolor Kissproof no:37 mat likit ruj yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden satın alabileceğiniz uygun fiyatlı ürünle etkileyici makyajlara imza atabilirsiniz.