Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 36 Mat Ruj

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,98 TL212,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,90 TL
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 36 Mat Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daylong Lipcolor Kissproof 36 Mat Ruj

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Daylong Lipcolor Kissproof No:36 Likit Ruj ile Canlı Görünüm

Makyaj, kadınlar için sosyal yaşamın bir parçasıdır. Yapılan makyaj kadar makyaj sırasında kullanılan malzemeler, renklerin uyumu ve ürün yapısı da önemlidir. Makyaj rutininin olmazsa olmazlarından biri de rujlardır. Çeşitli renk, doku ve yapılara sahip olan Pastel Daylong rujlar oldukça geniş bir skalaya sahiptir. Likit rujlar, mat rujlar, gloss ve parlatıcı gibi farklı formdaki ürünlerin sunduğu birçok renk ile tarzınıza hitap eder. Makyajda doğal bir görünüm tercih edenler için Daylong Lipcolor Kissproof No:36 mat likit ruj doğru bir tercih olacaktır. Pastel Daylong, dudaklara doğal ve mat bir pembelik verir. Uzun süren kalıcılığı sayesinde gün boyu rahatça bir şeyler yiyip içebilirsiniz. 7 ml olan likit ruj çantanızdan çıkaramayacağınız ürünlerden biri olacaktır.

  • Zararlı Kimyasal İçermez
  • Canlı Renk
  • Uzun Süren Kalıcılık

Daylong Lipcolor Kissproof No:36 Mat Likit Rujla Stilinizi Yansıtın

Daylong Lipcolor Kissproof No:36 Mat Likit Rujla Stilinizi Yansıtın

Makyaj malzemeleri ciltle direkt temas halinde olan ürünler oldukları için kimyasal içermemesi oldukça önemlidir. Makyajın tamamlayıcısı olan Pastel Daylong ruj, dermatolojik olarak test edilmiş olup zararlı kimyasal maddeler içermez. Doğal içeriği sayesinde dudak yapısını koruyarak sivilce ve uçuk oluşumunu önler. Ergonomik fırça yapısı ve şekli sayesinde kolay bir uygulama deneyimi sağlar. Hafif yapısı ve kalıcılığı ile tüm gün rahat etmenizi sağlar. Dudaklarınıza doğal bir pembelik vererek bakımlı bir görünüm verir. Güçlü renk pigmenti ile tek kat uygulanması yeterlidir. Pastel Daylong mat likit ruj ile yüz makyajınıza en uygun rengi seçip doğal, iddialı, spor ya da şık bir görünüm vererek stilinizi tamamlayabilirsiniz. Kalitesi, doğallığı, mat görünümü, kalıcılığı ve güçlü pigmenti sayesinde Daylong Lipcolor Kissproof No:36 mat likit ruj, koleksiyonunuzun vazgeçilmezi olur.

Pastel Daylong Mat Likit Ruj ile Doğal ve Bakımlı Görünüm

Pastel Daylong Mat Likit Ruj ile Doğal ve Bakımlı Görünüm

Pastel, makyaj malzemelerinde sunduğu kalite ve güçlü pigmentleri sayesinde ürünleri uzun süre kullanma imkanı verir ve makyajlarınızın vazgeçilmez parçası haline gelir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş, doğa dostu ve yerli üretim olan Pastel likit mat rujların kullanımı son yıllarda önemli bir ivme kazanmıştır. Hoş tasarımları, ergonomik yapısı sayesinde makyajınızı kısa sürede bitirmenizi sağlar ve sık sık tazeleme hissi vermez. En minik çantalara dahi sığacak Pastel Daylong rujları her an yanınızda bulundurabilirsiniz. Daylong Lipcolor Kissproof No:36 mat likit ruj, dudağınıza doğal bir pembelik verir. İçeriğindeki kiraz özü ve aspir tohumu sayesinde de dudağa ihtiyacı olan nemi sağlayarak dudakların çatlamasını, kuru görünmesini önler. Dudaklarınızın her an sağlıklı, doğal ve göz alıcı görünmesini sağlar. Uygun fiyat seçenekleri ile her bütçeye hitap edecek alternatifler sunar.

Daylong Lipcolor Mat Likit Ruj Kullanım Avantajları

Daylong Lipcolor Mat Likit Ruj Kullanım Avantajları

Pastel Daylong ruj ile makyajınızdan verim almak için uygulamaya dudağınızın orta kısmından başlamalı ve dış kısma doğru sürmelisiniz. Ruju dudağınıza sürdükten sonra 2 dakika beklemeli ve yedirmemelisiniz. Eğer kalıcılığını uzun süre korumasını istiyorsanız rujunuzun üzerine herhangi bir ürün uygulamamalısınız. Bu uygulama ile hem hoş bir görünüm hem de ekstra kalıcılık elde edersiniz. Makyajınızı temizlerken yağ bazlı makyaj temizleyicisi kullanmanız kolaylık sağlayacaktır. Pastel Daylong 36 numara, kıvamı sayesinde dudağınıza kadifemsi bir doku ve bakımlı bir görünüm verir. Gerek doğal ve mat görünümü gerek geniş renk skalası gerek uygun fiyatı ile kullanıcısını memnun etmeyi başarır. Siz de Daylong Lipcolor Kissproof No:36 mat likit ruj yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir, ürüne de kolayca sahip olabilirsiniz.