PASTEL DEKOR 6 Lı Borosilikat Isıya Dayanıklı Termasil Bardak

249,48 TL
(41,58 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
8.7
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
165,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PASTEL DEKOR 6 Lı Borosilikat Isıya Dayanıklı Termasil Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kezze Home Satıcı Ünvanı: MAHMUT İLÇİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4710395210
    Bu ürün Kezze Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pastel Dekor 6'lı Borosilikat Isıya Dayanıklı Termasil

Bardaklar; çeşitli kullanım alternatifleri ve farklı malzemeleri ile hayatın her alanında kullanılan ürünlerdir. Özellikle sıcak içecekler tüketmeyi sevenler için bardağın sahip olması gereken bazı temel kriterler vardır. Pastel Dekor 6'lı borosilikat ısıya dayanıklı termasil bardaklar; ısı dayanımı ve ergonomik tasarımı ile sizin için uygun bir seçenek sunar. 6 adet bardak içeren bu set ile rahatlıkla sıcak içeceklerinizin servisini yapabilirsiniz. Kulplu olması sayesinde kullanım kolaylığı sağlar ve eliniz yakmaz. Sıcak çay, kahve, bitki çayları gibi içeceklerin daha uzun süre bardak içinde sıcak kalmasını sağlar. Ürünü kendiniz kullanmak için gönül rahatlığı ile alabilir ya da sevdikleriniz için iyi bir hediye alternatifi olarak tercih edebilirsiniz. Dayanıklı malzemeden üretilen bu kullanışlı ve pratik ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Ergonomik ve şık tasarım
  • Dayanıklı malzeme
  • Çoklu ürün imkanı

Kullanışlı Pastel Dekor Borosilikat Bardak Özellikleri

Kullanışlı Pastel Dekor Borosilikat Bardak Özellikleri

Tüm sıcak ve soğuk içecekleri tüketirken genellikle türüne uygun bir bardak seçilir. Doğru bardak seçimi; içeceğin daha keyifli olarak tüketilmesine olanak tanır. 6'lı borosilikat ısıya dayanıklı termasil; kaliteli cam malzemesi ile özellikle sıcak içecekler için tercih edilen bir üründür. 1 adet bardak 200 ml hacme sahiptir ve 1. kalite camdan üretilir. İnce görünmesine rağmen normal camdan daha hafif ve dayanıklı yapıdadır. Sıcağa +500, soğuğa ise -50 dereceye kadar dayanıklılık gösterir. Soğutmak için derin dondurucuda, ısıtmak için ise elektrikli ve gazlı fırında, elektrikli ocakta ve mikrodalga kullanılmaya uygundur. Bu sayede istediğiniz içeceği istediğiniz şekilde borosilikat bardakta kolaylıkla tüketebilirsiniz. Bulaşık makinesinde de kolaylıkla yıkanabildiği için bardakların temizlenmesi de oldukça pratiktir. İnce cama sahip şeffaf cam bardaklar 6’lı olarak satılır.

Dikkat Çeken Borosilikat Isıya Dayanıklı Bardak Avantajları

Dikkat Çeken Borosilikat Isıya Dayanıklı Bardak Avantajları

Kullanacağınız bardakların ihtiyaçlarınızı gerektiği ölçüde karşılaması keyifli bir deneyim için oldukça önem taşır. Borosilikat ısıya dayanıklı cam bardakların hafif olması tüketilecek içeceklerin sıcaklığını daha uzun süreli korur. Ergonomik tasarımı ile normal cam bardaklara göre daha avantajlı bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Pastel Dekor 6'lı borosilikat ısıya dayanıklı termasil fiyat olarak size ekonomik bir çözüm sunar. Bu sayede oldukça kullanışlı bir bardak setiniz olur. Isıya dayanıklı camı ile istediğiniz zaman bardağa ısıtma ya da soğutma işlemi uygulayabilirsiniz. Sade, şık ve ergonomik tasarımı ile size kullanım açısından avantaj sağlar. Misafirleriniz için çay, kahve gibi içecekleri servis ederken kolaylık sağlar. Ürünün kullanımı ve temizliği oldukça pratiktir. Ayrıca cam bardak kullanarak daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir tüketim sağlanır.

Pastel Dekor Borosilikat Isıya Dayanan Cam Bardak Fiyatları

Pastel Dekor Borosilikat Isıya Dayanan Cam Bardak Fiyatları

İhtiyaca, kullanım amacına, bardağın malzemesine ve tarzına karar verdikten sonra buna uygun bir arayış başlar. Borosilikat ısıya dayanıklı cam bardaklar çoklu alım imkanı ile avantajlı bir seçenektir. 1. kalite cam malzemesi ile sıcak ve soğuk ürünleri rahatlıkla tüketebilmenizi sağlar. Bunları mikrodalga, elektrikli ocak veya fırında kolaylıkla ısıtıp derin dondurucuda da güvenle soğutabilirsiniz. Sıcaklık olarak -50 derece ile +200 derece aralığında değişen oldukça geniş bir dayanıklılığa sahiptir. 200 ml boyutu ile normal bir çay bardağından daha fazla içecek alır. Böylece daha fazla miktarda içeceği soğutmadan keyifle içebilirsiniz. Temizliği bulaşık makinesi ile yapılmaya uygundur. Bu sayede elde yıkamaya oranla daha kolay ve tasarrufludur. Pastel Dekor 6'lı borosilikat ısıya dayanıklı termasil yorumlarına ulaşmak ve ürünü uygun fiyat avantajı ile almak için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.