pastapastha Lezzetli Izmir Bombası 10'lu Kutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

pastapastha Lezzetli Izmir Bombası 10'lu Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • A+ kalite taze ve lezzetli 10'lu kutu İzmir Bomba Tatlısı
  • Pasta_pastha tarafından sizin için özel hazırlanmıştır.
  • Un, Sıvıyağ, Tereyağ, Şeker, Yumurta ve Çikolata bulunmaktadır.
  • Hiçbir Katkı Maddesi KULLANILMAMIŞTIR.
  • Lezzetinden ve tazeliğinden hiçbir şey kaybetmeden kapınızda.
Geri Bildirim Ver

Pastapastha Lezzetli İzmir Bombası 10'lu Kutu

Her bölgenin ve ilin kendine özgü yemekleri bulunur. Bunlardan olan Pastapastha lezzetli İzmir bombası 10'lu kutu olması ile beğeni kazanır. A sınıf malzemeden hazırlanması ile tercih edenlerden tam not alır. Paket tasarımı pratik kullanıma uygun olması ile hem taşıma hem de açma avantajı sunar. Katkısız maddesi bulunmayan içeriğe sahip bomba, birçok kişi için enfes bir gıda olarak öne çıkar. Eşsiz lezzeti sayesinde sıklıkla tercih edilir. Zararlı ve alerjen içerikli olmayan ürün, hafif yapısı ile ağzınızda unutulmaz bir tat bırakır. Trans yağ ve kimyasalların bulunmadığı bu ürün, sağlığınıza zarar vermez. Un, sıvı yağ, tereyağı, şeker, yumurta gibi malzemelerin harmanlanması ile hazırlanır. Kişisel damak zevkinize göre bu ölçüleri özel olarak hazırlatabilirsiniz.

  • Özgün içerik
  • 10’lu kutu tasarım
  • Katkısız malzeme

Pastapastha Lezzetli İzmir Bombası 10'lu Kutu Modeli

Pastapastha Lezzetli İzmir Bombası 10'lu Kutu Modeli

Hafif yapısı ile tatlı sevenlerin favorisi olan İzmir bombası onlu kutuda müşterilerin beğenisine sunulur. Estetik görüntüye sahip olan bu özel gıda, ziyafet sofralarınızı renklendirir. Kolay tüketilmesi sayesinde oldukça sık tercih edilir. Eşsiz lezzeti ve katkı maddesi bulunmayan geleneksel formülü ile deneyenlerden büyük beğeni toplar. Pastapastha lezzetli İzmir bombası 10'lu kutu kullananlar pratik yapısı ve sade lezzetinden dolayı sıklıkla tercih ettiklerini ifade ederler. Pratik şekilde tüketilebilen bu enfes gıda, şekerli yapısı sayesinde öğünlerden sonra tatlı olarak da tercih edilebilir. Ürünün bu avantajı sayesinde tatlı isteğinizi yüksek kalorili gıdalara yönelmeden gidermenizi sağlar. İzmir’e özgü olan bu gıda, farklı bölgelerde yaşayan pek çok insan tarafından beğeniyle tüketilen özel bir besindir. Siz de bu besini deneyenlerin yorumlarını inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Pastapastha İzmir Bombası

Uygun Fiyatlı Pastapastha İzmir Bombası

Çikolata ve hamur işi lezzetine sahip olan gıda, kimyasal katkı maddeleri içermez. 10’lu kutu tasarımı ile uzun süre tüketme ve sevdikleriniz ile paylaşma imkanı sunar. Zararlı maddeler içermeyen bombayı, gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Ziyafet ve günlük sofralarınızda şık sunumlu tatlı servislerinde size yardımcı olur. Pratik ve lezzetli özelliklere sahip bu bomba tatlısı, İzmir iline özgüdür. Pratik hazırlanan ve yenebilen yapıya sahip olması özgün modelin her ortamda dikkat çekmesini sağlar. Aynı zamanda müşteriye hızlı bir şekilde tatlı atıştırma imkanı sunar. Eğer tatlı olan bu modelin ağzını açmazsanız son kullanma tarihine kadar ilk günkü mükemmel tadını kaybetmez. Beğenilen tadı olan Pastapastha lezzetli İzmir bombası 10'lu kutu fiyatı gıdanın hoş tadı ve birden fazla kutu ambalajına göre değerlendirilir. Bu çift lezzette olan gıdayı uygun fiyat avantajlı ile değerlendirebilirsiniz.

Avantajlı Pastapastha Lezzetli İzmir Bombası

Avantajlı Pastapastha Lezzetli İzmir Bombası

Fazla büyük olmayan Izmir bombası, ideal ağırlığındaki paket içeriği ile dilediğiniz her zaman rahatlıkla tüketebileceğiniz bir gıdadır. Gıda kimyasal içermez, bu sayede birçok yaş grubu tarafından beğenilir. Bu pratik tatlı olan gıdayı ailenize ya da misafirlerinize sunum yaparak servis yapmanız da mümkündür. Bu şekilde markanın ne denli kalitede gıdalar hazırladığını da öğrenmeniz mümkün olur. Pratik sunum için ideal olan bu tatlı, lezzetli tadıyla sağlıklı beslenmek ama tatlıdan da vazgeçmek istemeyenlerin favorisidir. Pastapastha lezzetli İzmir bombası 10'lu kutu satın almak için gıdanın bu özellikleri oldukça dikkat çeker. Hemen herkesin damak tadına uyabilmesi ile öne çıkar. Yumuşak yapısı ve içerisindeki akışkan çikolata ile oldukça keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı siz de isterseniz Pastapastha lezzetli İzmir bombası 10'lu kutu yorum bölümüne Trendyol aracılığıyla inceleyebilirsiniz.