PASİFİK OYUNCAK 45 Li Büyük Boy Balık Yakalama Tutma Oyunu 45 Balık Olta Seti

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PASİFİK OYUNCAK 45 Li Büyük Boy Balık Yakalama Tutma Oyunu 45 Balık Olta Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aymira Oyuncak Satıcı Ünvanı: EMİNE METİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Vergi Kimlik Numarası: 2970598586
    Bu ürün Aymira Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pasifik Balık Tutma Oyunu Jumbo Boy 45 Balık (Işıklı) IŞIKLI (JUMBO BOY) Balık Tutma Oyunu Balık Yakalama Oyunu 45 Balık Klasik nostaljik oyuncaklardan balık avlama tutma yakalama oyunu karşınızda ve daha farklı bir eğlenceyle.. Kaliteli malzeme gerçekçi detaylar.. Ürün büyük JUMBO boydur ve IŞIKLIDIR, ucuz küçük ürünlerle karıştırmayın. 45 Balık 5 Olta içerir. 3 Adet Kalem Pil ile Çalışır. Piller takılıp oyuncak çalıştırıldığında Balıkların ağızları açılıp kapanmaya ve de balıkların bulunduğu alan dönmeye başlar. Eş zamanlı arkadan bir müzik çalınır ve eğlencenize eğlence katılır. Bu oyun mıknatıs sız versiyondur daha gerçekçidir. Oltanızın ucundaki yemi balıkların ağzı kapanırken yutturmanız gerekmektedir! Ve de bu mıknatıslı oyuna göre daha çekişmeli ve rekabetçi bir oyun ortamı yaratır. En az 1 en Fazla 5 kişi ile oynanır! Olta ile en fazla balığı tutan oyunu kazanır. Arkadaşınıza, kardeşinize, akrabanıza, kuzeninize, yeğeninize, çocuklarınıza alınabilecek en güzel ve eğlenceli hediyelerden..

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 5 Kişi
  • Yaş 2 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver