Pasha Baby Pasha Baby Oyuncak Aksesuarlı Rabbit Swing Anakucağı

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pasha Baby Pasha Baby Oyuncak Aksesuarlı Rabbit Swing Anakucağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pasha Baby Satıcı Ünvanı: ÖZGÜL ÇOCUK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0692038606900010 Vergi Kimlik Numarası: 6920386069
    Bu ürün Pasha Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çıkarılabilir oyuncak barı Ayarlanabilir sırt dayanağı 3 nokta emniyet kemeri Sallanabilme/sabitleme aparatı Çıkarılıp yıkanabilir kumaş Taşıma kapasitesi 0-12 KG arasıdır. Yaş Aralığı: 9. Aya kadar kullanım Mükemmel bir konfor için geniş ve dolgulu oturma yeri 5 farklı pozisyonda (oturma, yaslanma, yatma) eğilimli sırt dayanağı Çıkarılabilir oyuncak barı Öne ve arkaya sallanabilir ve isteğinize göre sabitleyebilirsiniz. Pofuduk dolgulu ek minder ile Extra yumuşak ve konforlu kullanım. %100 ergonomiktir, bebeğinizin fiziksel yapısına uygundur. Bebeğinizi Elephant oyuncaklı ana kucağı ile beraber rahat bir şekilde taşımak için taşıma kulplarına sahiptir. Kolay kurulumu ve portatif oluşu açısından yer kaplamayan Elephant oyuncaklı ana kucağı, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün olacaktır. Bebeğiniz, Elephant ana kucağı eğimli yapısı ile ideal açıda yatar, reflü sorunu olan bebekler içinde uygundur. Ayarlanabilir Sırt Dayanağı: Kademeli sırt dayanağı ile bebeğiniz oturma yaslanma ve yatma pozisyonlarına rahatlıkla geçebilir. Portatif ve Kullanışlı: Bebeğinizi içine yatırdığınız zaman, bebeğiniz kendisini tıpkı kucakta taşınıyormuş gibi hissetmeye başlayacaktır. Özellikle uykuya dalmadan önce bebeğin rahatlamasını, kendini güvende hissetmesini sağlayan en güzel yardımcınız olacaktır. Yıkanabilir Kumaş: Dilediğiniz zaman kolayca çıkartılıp yıkanabilme özelliğine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Özellik Sallanır
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver