Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre 80002

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre 80002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elizonline Satıcı Ünvanı: KADER SEZEN DİNÇSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0140364103
    Bu ürün Elizonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe yatık cam kavanoz Hacim 2 Litre

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2 L +
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 litre

Paşabahçe markası,1935 yılında İstanbul Paşabahçe’de cam ürünleri işletmesi olarak kurulur. Şişecam Topluluğu’nun bilinen markası olarak varlığını sürdürür. Paşabahçe, yalın, sade tasarımıyla çeşitli cam kavanozlar üretir. Cam kavanozların kullanım alanları arasında akla gelen ilk yer mutfaktır. Paşabahçe markası, mutfakların vazgeçilmezleri arasında bulunan cam kavanozlarının üretiminde üst sıralarda yer alır. Gıdaların taze kalması ve depolanması için tercih edilen Paşabahçe yatık cam kavanoz 2 litre hacme sahiptir. Kalabalık ailelerin dahi tercih edebileceği büyük hacimli kavanozda reçel, turşu gibi sıvı gıdaları saklayabilirsiniz. Paşabahçe yatık cam kavanoz 2 litre 80002 kullananlar, sadece evde değil, işyeri ve ofiste de tercih edebilirler. Bu ürünleri düğme ya da boncuk gibi küçük malzemeleri saklamak için de kullanabilirsiniz.

  • Kolay açılabilir kapak
  • Hava ve nem geçirmez
  • 105 mm ağız çapı

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre Kullanım Avantajları

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre Kullanım Avantajları

2 lt’lik cam kavanoz modelinin kullanımı kolaydır. 2 litrelik oluşuyla depolama alanlarının sıklıkla tercih edilen modelleri arasında yerini alır. Mutfaktaki raf düzenini sağlayabilmek için kullanılan ürünün birçok farklı fonksiyonu vardır. Bakliyatların saklanmasını amaçlayan ürün, evde yaptığınız makarna, fırınlanmış mantı gibi gıdalar için de kullanılabilir. Paşabahçe 2 lt cam kavanoz ile kraker, kurabiye, bisküvi, şekerleme gibi paketli ürünleri kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Ürünün hava muhafazalı kapağa sahip olması, gıdaları ortam neminden uzak tutarak sağlıklı bir şekilde saklanabilmesini sağlar. Estetik görünüme sahip kavanozu dekoratif bir şekilde kullanabilirsiniz. Mevsimlik hazırlayacağınız reçel ve turşuları, dağınık duran bakliyatları estetik şekilde organize edebilirsiniz. Rafta veya tezgah üzerinde sergileyebileceğiniz cam kavanozları renklerine ya da içerisindeki gıdanın miktarına göre sıralayabilirsiniz. Kavanozun içerisinde ne olduğunu kolaylıkla görebilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre 80002 Fiyatları

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre 80002 Fiyatları

2 litre cam kavanoz,105 mm ağız kısmı, yatay konumlandırma ve çevirme kolaylığı sağlayan kırmızı kapağıyla karşınıza çıkar. Çevirme kolaylığı sağlayan kapak sayesinde fazladan güç harcamadan kolayca açabilmenize imkan verir. Geniş ağız kısmı, orta büyüklükteki gıda ve gereçleri rahatlıkla içerisine koymanıza, yerleştirmenize yardımcı olur. Kavanozun cam olması, hem makinede hem de elde yıkamaya uygun olması ürünün avantajları arasında yer alır. Paşabahçe yatık cam kavanoz 2 litre 80002 fiyatları malzeme kalitesine göre belirlenir. Bütçe dostu olan bu model pratik ve kolay kullanım için tercih edilebilir. Ürün Paşabahçe yatık cam kavanoz 2 litre 80002 koduyla sunulur. Modeli hem kendiniz hem de sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz. Kolay temizlenebilen bu ürünü, estetik ve modern bir görünüme sahip olduğu için hediyelik eşya olarak da tercih edebilirsiniz.

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre 80002 Yorumları

Paşabahçe Yatık Cam Kavanoz 2 Litre 80002 Yorumları

Ürünleri satın alan gerçek müşterilerin yorumları, ilk kez internet alışverişi yapacak ya da ürünü ilk kez satın alacak kişiler için kolaylık sağlar. Paşabahçe yatık cam kavanoz 2 litre 80002 yorumları gerçek kişiler tarafından yapılır. Ürünün altında bulunan yorumlar kısmı sayesinde ürün hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olurken, paylaşılan fotoğraflarla ürünün gerçek görünümü hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Paylaşılan bu fotoğraflarla modelin kapak renginin veya boyutunun sizin için yeterli olup olmadığını görebilirsiniz. Paylaşılan yorumlarda müşteri deneyimlerine, farklı kullanım alanları hakkında fikirlere, soru ve çözümlerine ulaşabilirsiniz. Paşabahçe yatık cam kavanoz 2 litre 80002 80002KVNZ koduyla sunulan ürünü ihtiyaçlarınız doğrultusunda fazla sayıda alarak takım halinde kullanabilirsiniz. Kullanımı kolay, modern ve şık tasarıma sahip bu ürüne, Trendyol’da bütçenize uygun ve güvenilir bir şekilde sahip olabilirsiniz.