Paşabahçe Premium Borcam Seti - 4 Lü Borcam Takımı Özel Seri Fma99929 Fma99930 Fma05209 Fma05050 343

694,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.490 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Premium Borcam Seti - 4 Lü Borcam Takımı Özel Seri Fma99929 Fma99930 Fma05209 Fma05050 343

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: favorinavm Satıcı Ünvanı: NURTEN ÖLMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6540354188
    Bu ürün favorinavm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ölçüleri şu şekilde Paşabahçe premium borcam seti - 4 lü borcam takımı özel seri Ölçüler: 1 adet : 36,7 cm x 25,7 cm 1 Adet : 28,7 cm x 19,7 cm 1 adet : 28,7 cm x 28,7 cm 1 adet : 22 cm x 22 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Premium Borcam Seti - 4'lü

Borcam, yüksek ısıya dayanıklı olması sayesinde fırınlarda kolaylıkla kullanılan ve her evde bulunması gereken temel mutfak malzemelerinden biridir. Sıcaklığa dayanıklı olması nedeniyle insanların fırında pişirmeyi tercih ettiği yemeklerde kolayca kullanılabilir. Hem tatlı seçeneklerini hem de yemekleri borcamla fırına yerleştirip rahatça pişirebilirsiniz. Paşabahçe Premium borcam ise yapıldığı malzemenin kalitesi ve dayanıklılığı ile bu alanda lider ürünlerden biri olma özelliğini taşır. Ani ısı değişimine oldukça rahat adapte olması sayesinde sıklıkla tercih edilen Borcam Premium serisi, avantajlı fiyatlarıyla set halinde de satışa sunulur. Paşabahçe 4’lü borcam sayesinde tek fiyata birden fazla ürün satın almış olmanın yanı sıra farklı modellere sahip olursunuz. Hem geniş hem de dars seçeneklerin bulunduğu bu set sayesinde yemeklerinizi uygun borcamlarda pişirebilirsiniz.

  • Ani ısı değişimlerine uygunluk
  • Modern tasarımlar
  • Kaliteli malzeme

Paşabahçe Premium Borcam Seti Fiyatları

Paşabahçe Premium Borcam Seti Fiyatları

Mutfaklarda ortak olarak bulunan malzemelerden biri olan borcam, Paşabahçe Premium serisi kalitesi ile buluşunca ortaya oldukça dayanıklı ve çoğu kişinin beğenerek kullandığı ürünler çıkar. Yeni nesil teknolojiye uyum sağlaması ile bilinen marka, ısıya dayanıklı kaplarda bir yenilik olan dik açılı kenarlığı ürünlerine ekler ve bu durum insanlar tarafından oldukça beğenilir. Borcam Premium fiyatları, dörtlü set halinde alınınca daha da avantajlı hale gelir. Uygun fiyatlara satın alabileceğiniz bu set, içerisinde farklı ebatlarda dört adet borcam barındırdığı için mutfakların vazgeçilmezi haline gelir. Bu setler sayesinde az malzeme ile yapılan yemeklerde büyük bir kap kullanmanın yerine daha küçük boyutta olanı anında çıkarıp kullanabilirsiniz. Paşabahçe borcam seti hem uygun fiyatlı olması sebebi ile hem de dört adet ürünü barındırdığı için çokça tercih edilir.

Paşabahçe Premium Borcam Seti Yorumları

Paşabahçe Premium Borcam Seti Yorumları

Günümüzde evinde yemek yapıp yiyen birçok insanın severek kullandığı hem ısıya dayanıklı olması sayesinde fırınlara giren hem de saklama kabı olarak da kullanılabilen borcamlar, farklı birçok çeşide sahiptir. Paşabahçe borcam ürünleri, markanın hem yıllardır edindiği tecrübesi hem de ilerleyen teknolojiye ayak uydurması ile oldukça kaliteli ve özenli bir şekilde insanların beğenisine sunulur. Paşabahçe Premium borcam serisi de son yıllarda özgün tasarımları ve kullanışlı modelleri ile oldukça öne çıkar. Paşabahçe Premium borcam yorum kısmına bakılırsa genel olarak insanların beğenisini kazanmış ve kaliteli bulunmuş ürünlere sahip bir seridir. Set halinde alındığı zaman uygun fiyata gelmesinin yanı sıra tek seferde ihtiyaç duyulabilecek birden fazla ürün alındığı için de avantaj sağlar. Bu özelliği sayesinde ister kendinize isterseniz de sevdiklerinize bu seti alabilirsiniz.

Paşabahçe Premium Borcam Seti Fiyatları

Paşabahçe Premium Borcam Seti Fiyatları

Sağlıklı beslenme için fırında az yağlı yemek yaparken en sık tercih edilen ısıya dayanıklılık gösteren kaplardan biri borcamdır. Tatlı yaparken de sıklıkla kullanılmasının yanı sıra saklama kabı olarak da mutfaklarda yerini alır. Paşabahçe borcam modelleri oldukça fazladır, yıllardır bu alanda da üretim yapan bir marka olduğu için firma bu alanda geniş bir skalaya sahiptir. Premium borcam seti, Paşabahçe kalitesi ile üretilmiş ve ani ısı değişimlerine oldukça çabuk adapte olması ile sıkça tercih edilen bir seridir. Paşabahçe Premium borcam seti, 4 lü olarak da satılır ve bu set farklı boyut ve şekillerde ürünler barındırdığı için insanlar tarafından oldukça kullanışlı bulunur. Eğer siz de uygun fiyat avantajıyla farklı alanlarda kullanılabilecek birden fazla borcamı tek seferde alıp rahat etmeyi istiyorsanız ürünleri inceleyerek satın alabilirsiniz.