Paşabahçe Patısserıe Ayaklı Servis Tabağı (ÖLÇÜLERE DİKKAT EDİNİZ) Fma397675

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Patısserıe Ayaklı Servis Tabağı (ÖLÇÜLERE DİKKAT EDİNİZ) Fma397675

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKINCI AVM Satıcı Ünvanı: ADEM AKINCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0270169257
    Bu ürün AKINCI AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe markadır. Cam malzemedendir. Ölçülere dikkat ediniz. Küçük boy sunumlukdur. Boy:10, cm Çap: 12,6 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Sunum Tabağı
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 27 cm
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Patisserie Ayaklı Servis Tabağı

Paşabahçe Patisserie ayaklı servis tabağı P96455-1085583 mutfağınıza ve sofralarınıza şıklık katmak için tasarlanarak modern ve şık görünümü ile keyifli bir kullanım imkanı sunar. Yuvarlak forma ve şık bir altlığa sahiptir. Sunduğu kullanım kolaylığı sayesinde ürün sıklıkla tercih edilir. Elde yıkamaya uygun olan ürün, bulaşık makinesinde de kolaylıkla temizlenebilir. Bu özelliği ile kullanım kolaylığı sunar. Şeffaf rengi ve zarif tasarımı ile sofralarınızda istediğiniz görünümü oluşturmanıza yardımcı olur. Lezzetli tatlarınıza ve yiyeceklerinize eşlik edecek Paşabahçe Patisserie ayaklı servis tabağı, aynı zamanda dekoratif bir ürün olarak da kullanılabilir. Boyutunun küçük olması, yer kaplamadan kullanma imkanı sağlar. Ayaklı modeli ile görenlerin beğenisi kazanır. Şeffaf rengi ile tüm sunumlara ve sofralara kolaylıkla uyum sağlar. Bu şık ürünü istediğiniz zaman sunumlarınızda kullanabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Hafif ve zarif model
  • Kaliteli malzeme

Sofralarınızın Vazgeçilmezi Ayaklı Paşabahçe Servis Tabağı

Sofralarınızın Vazgeçilmezi Ayaklı Paşabahçe Servis Tabağı

Sunumlarınızın vazgeçilmezi olan ürün, sunduğu avantajlarla ön plana çıkar. Şeffaf renge sahip olan ürün, sofralarınıza uyum sağlayarak şık bir görünüm sunar. Küçük boyutu ile kahve sunumlarının yanında kurabiye ve tatlı koyarak da ürünü kullanabilirsiniz. Ayaklı servis tabağı çapı 12, 6 yüksekliği ise 10,2 cm’dir. Ürünün temizliği elde yapılabilir. Aynı zamanda makinede de yıkamaya uygun olan ürün kullanım kolaylığı sunar. Hem günlük kullanımda tercih edilebilecek hem de özel günlerde kullanılabilecek tasarıma sahip olan Patisserie servis tabağı, şıklığı ve konforu beraberinde getirir. Paşabahçe marka bu ürün sizleri memnun edecek özelliklere sahiptir. Sade sunumlarınızda da tercih edebileceğiniz bu ürün, pratik ve kolay temizliği ile dikkat çeker. Bütçe dostu olan bu modelin avantajlı fiyatlarından yararlanarak ürüne sahip olabilirsiniz.

Paşabahçe Ayaklı Patisserie Servis Tabağı Avantajları

Paşabahçe Ayaklı Patisserie Servis Tabağı Avantajları

Paşabahçe servis tabağı ayaklı model gerek kolay kullanılması gerekse de hafif ve modern tasarımı sebebi ile tercih edilir. Kolay kullanımının yanı sıra şık bir tasarıma sahip olması ile de ürün ön plana çıkar. Model, kaliteli ve dayanıklı malzemesi sayesinde yıllar boyu ilk günkü görünümüyle kullanılabilir. Patisserie ayaklı servis tabağı sayesinde sofralarınız şık bir görünüm kazanır. Şeffaf rengi ve tasarımı ile sofralarınıza uyum sağlar. Ürünü birçok alanda kullanmanız mümkündür. Ürün çay, kahve gibi içeceklerin yanında, sunumlarda da tercih edilir. Paşabahçe Patisserie ayaklı servis tabağı kullananlar tarafından yapılan yorumlar ve önerileri inceleyerek ürünle ilgili detaylı bilgilere ve görsellere ulaşabilirsiniz. Yapılan yorumlardan ve görüşlerden yola çıkarak ürün hakkında karar verme aşamasını hızlandırabilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra ürünü dilediğiniz zaman satın alarak sofranızın görünümünü güzelleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Ayaklı Paşabahçe Patisserie Servis Tabağı

Uygun Fiyatlarla Ayaklı Paşabahçe Patisserie Servis Tabağı

Masalara uyum sağlayan şık tasarımı ile bu ürün, şık dekorasyondan hoşlananların beğenisini toplar. Paşabahçe marka bu ürün, yiyeceklerinizi ve tatlılarınızı üzerine koymanızı sağlar. Aynı zamanda sunumlarda dekoratif amaçlı da bu ürünü tercih edebilirsiniz. Küçük boyutu ve yer kaplamayan özelliği ile sunumlarınızın vazgeçilmez parçalarından biridir. Paşabahçe Patisserie ayaklı servis tabağı fiyatları ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, ayrıca bütçe dostudur. Tatlılarınızı ve kurabiyelerinizi şık bir sunum içinde servis etmek için size yardımcı olur. Ayaklı yapısı sayesinde masanızda dengeli bir şekilde durur. Bu sayede güvenli kullanım imkanı sunar. Paşabahçe Patisserie ayaklı servis tabağı yorumları ve yapılan önerilere göz gezdirerek ürün hakkında detaylı bilgileri toplayabilirsiniz. Sade ve şık görünümü ile dikkatleri üzerine çeken bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.