Paşabahçe Nova 6'lı Viski Bardağı 420154

349,40 TL
(58,23 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Nova 6'lı Viski Bardağı 420154

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR HOME Satıcı Ünvanı: GÜLPINAR ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210265854
    Bu ürün EBR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 420154 Nova 6'lı Viski Bardağı Hacim: 310 cc Yükseklik: 86 mm Taban: 72 mm Derinlik: 67 mm Boy: 81 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Nova Meşrubat Bardağı

İçecek sunumlarında kullanılan bardağın görüntüsü, tasarımı ve pek çok diğer özelliği oldukça önemlidir. Paşabahçe Nova meşrubat bardağı 420154 A4030 modelli ürün, beklentilerinizi karşılayabilecek kalitede sizin kullanımınız düşünülerek tasarlanır. Model sahip olduğu şık tasarım sayesinde özel davet sofralarında veya günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek şekilde üretilir. Bardak üzerinde dikkat dağıtıcı desenler olmadığından bu sade görünümlü modeli bütün takım tabaklarınızla rahatlıkla kullanabilirsiniz. 330 cc hacmindeki bu ürün ideal miktarda sıvı aldığından kullanım sırasında rahat etmenizi sağlar. 8.6 cm yüksekliğinde olan modelin ağız çapı 7.3 cm olarak üretilir. İdeal boyuttaki ağız çapına sahip olan meşrubat bardak takımı kullanım sırasında yüzünüzü rahatsız etmez. Paşabahçe Nova meşrubat bardağı modern çizgilere sahiptir bu sayede rahatlıkla şık sofralarınızda kullanabilirsiniz.

  • Sade tasarım
  • İdeal büyüklük
  • Modern görünüm

Modern Tasarımlı Paşabahçe Nova Bardak Seti Özellikleri

Modern Tasarımlı Paşabahçe Nova Bardak Seti Özellikleri

Davet sofralarında ve günlük hayatta kullanıma uygun olan sade ve etkileyici tasarımlara sahip bardak modelleri bulmak zor olabilir. Paşabahçe Nova bardak seti kesik çizgilere sahip sade ve modern deseniyle beklentilerinizi karşılayabilir. Set içerisinde toplam 6 adet aynı desende ve boyutta meşrubat bardağı bulunur. Set halinde satışa sunulan bu modelden edinerek yemek takımlarınızla rahatlıkla kullanabilirsiniz. 330 cc hacmindeki ürün, su veya herhangi bir meşrubat için uygun bir boyuttadır. 8.6 cm yüksekliktedir ve 7.3 cm ağız çapına sahiptir. Kullanım sırasında rahatlıkla elinizde tutabileceğiniz bu model modern tasarımı ile de dikkatleri üstüne çeker. Paşabahçe Nova bardak kullanarak siz de sofralarınıza hoş bir hava verebilirsiniz. Ekstra bir desene sahip olmayan ve kaliteli materyallerden üretilen bu ürün her türlü yemek takımı ile kullanılabilir.

Paşabahçe Nova Meşrubat Bardağı Fiyatları

Paşabahçe Nova Meşrubat Bardağı Fiyatları

Meşrubat bardakları günlük hayattan özel sofralara kadar kullanılan çok yönlü ürünlerdir. Birçok sofrada yer alan bu kullanışlı ürünlerin tasarımlarının sade ve etkileyici olması kullanım sırasında hoş bir görüntü elde etmenizi sağlar. Nova meşrubat bardağı Paşabahçe markasının müşterileri için özenle tasarladığı kullanışlı bir modeldir. Set halinde satışa sunulan paketin içerisinde toplam 6 adet meşrubat bardağı bulunur. Paşabahçe markası üretime kullandığı kaliteli materyaller sayesinde makinede ve elde rahatlıkla yıkanabilir. Kolay temizlenebilen bu bardak modellerini temizleme derdi olmadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 330 cc hacmine sahip olan modeller her türlü içecek için ideal boyuttadır. Paşabahçe Nova meşrubat bardağı fiyatları ürünlerin sahip olduğu tüm avantajlı özellikler göz önüne alındığında oldukça uygundur. Bütçe dostu fiyatlara sahip olan kullanışlı Nova bardak setini kullanarak şık sofralar hazırlayabilirsiniz.

Kaliteli Paşabahçe Nova Meşrubat Bardağı Yorumları

Kaliteli Paşabahçe Nova Meşrubat Bardağı Yorumları

Paşabahçe Nova meşrubat bardağı yorumları ürünlerin sahip olduğu şık tasarıma odaklanır. İdeal boyutlara ve sade bir tasarıma sahip olan bu bardak seti her türlü yemek takımı ile kullanılabilecek şekilde tasarlanır. Yemek takımlarınızın deseni ne olursa olsun bu sade ve kaliteli Nova bardak setiyle beraber kullanabilirsiniz. Şık sofralar hazırlamanıza yardımcı olan 6’lı bardak setindeki bardaklardan her biri 330 cc hacmindedir. İdeal miktarda meşrubat ile doldurabileceğiniz bu modelleri temizleme sıkıntısı olmadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ürünlerden her biri bulaşık makinesinde ve elde yıkamaya uygundur. 8.6 cm yüksekliğe ve 7.3 cm ağız çapına sahip olan modelleri kullanarak modern sofralar hazırlayabilirsiniz. Paşabahçe Nova meşrubat bardağı kullananlar gibi siz de ürünlerin sahip olduğu avantajlı özelliklerden ve etkileyici tasarımdan faydalanmak istiyorsanız ürüne Trendyol’dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.