Paşabahçe Madlen Kare Ayaklı Servis Tabağı

449,40 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Madlen Kare Ayaklı Servis Tabağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR HOME Satıcı Ünvanı: GÜLPINAR ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210265854
    Bu ürün EBR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 96877 madlen kare ayaklı servis tabağı 24x24 cm çapında 8 cm yüksekliğindedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Hacim 100 - 249 cc
  • Boyut/Ebat 14 x 14
  • Ürün Tipi Çerezlik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Madlen Kare Ayaklı Servis Tabağı

Servis tabakları, günlük hayatta ve özel davetlerde sofrasını güzel kurmak isteyenlerin birinci tercihidir. Sofrada şık ve estetik görüntü oluşturan ürün, misafirleriniz için uygun boyuttadır. Paşabahçe Madlen kare ayaklı servis tabağı sevdiklerinize yapacağınız yemek sunumları için güzel bir seçimdir. Etkileyici sunumlar için sıklıkla tercih edilen bu ürün, boyutu ve tasarımıyla vazgeçilmeziniz olur. Yemeklerin lezzetini görsel şölen ile buluşturan üründe genişlik 24 cm ve ayak kısmı da 8 cm ölçüsündedir. Pasta, börek, kek, kurabiye ve daha birçok lezzetli atıştırmalıkları sevdiklerinize bu ürünle sunabilirsiniz. Farklı sunum deneyimlerini de yapabileceğiniz ürün misafirleriniz ile yapacağınız beş çaylarınız için uygundur. Paşabahçe Madlen ayaklı servis tabağı birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilir. Uzun süre faydalanabileceğiniz bu tabağı farklı ürünlerle de birlikte kullanabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Lezzetli sunumlar

Sofraları Süsleyen Paşabahçe Madlen Ayaklı Servis Tabağı

Sofraları Süsleyen Paşabahçe Madlen Ayaklı Servis Tabağı

Paşabahçe Madlen ayaklı servis sevdikleriyle sofrada bir araya gelenler için vazgeçilmez bir üründür. Lezzetli yemekleri görsel şölen halinde sunan ürün, yemekleri sanat eserine dönüştürür. Doğum günü gibi özel günlerde de rahatlıkla kullanabilir. Evde yaptığınız yemekleri sevdiklerinize şık tasarıma sahip bu ürünle sunabilirsiniz. Mini boyutu ile sofranızda yer kaplamaz. Ayak mesafesi de ideal boyutta olan bu tabak, akşam oturmalarına keyif katar. Sevdiklerinizle yaptığınız kısır partileri, beş çayı buluşmalarında bu tabağı sunum için kullanabilirsiniz. Günlük hayatta yapılan yemekleri sunmak da lezzeti kadar önemlidir. Güzel bir görsel için de şık ürünler tercih edilmelidir. Bu amaç ile üretilen model, sunduğu hoş görünümle müşterilerin beğenisini kazanır. İdeal ölçülere sahip Paşabahçe kare servis tabağı masanızda fazla yer kaplamaz. Kendi tercihinize göre değişen lezzetli yemekleri bu üründe sunabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Paşabahçe Madlen Servis Tabağı

Kaliteli ve Kullanışlı Paşabahçe Madlen Servis Tabağı

Paşabahçe Madlen servis tabağı yemek sofralarında sunuma lezzet kadar önem gösterenlerin tercihidir. Müşterilerin beğenisini kazanan tasarımı ve boyutu kek, kurabiye, börek ve pastalar için uygundur. Kullanım amacı kişilerin ihtiyacına göre değişebilir. Cam oluşuyla kullanım kolaylığı sağlar. Bulaşık makinesinde de yıkanabilen bir üründür. Geniş hacmi sayesinde istediğiniz kadar yemek sunumları yapabilirsiniz. Sevdiklerinize de alabileceğiniz alternatif hediye seçeneği olabilir. Sofrasını sanat eserine dönüştürmeyi sevenlere bu üründen alabilirsiniz. Kahvaltı sofralarında da bu ürünü tercih edebilirsiniz. Pasta ve kek kalıpları için uygun bir üründür. Kullanım şekli müşterilere göre değişen bu ürünü istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Madlen kare ayaklı servis tabağı ile pasta, börekleri sanat eserine dönüştürebilirsiniz. Yemeklerin lezzeti kadar görselinin de iyi olmasını ilke edinen marka, bu ürünüyle müşterilerin beğenisini kazanır.

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Ayaklı Servis Tabağı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Ayaklı Servis Tabağı Fiyatı

Paşabahçe Madlen kare ayaklı servis tabağı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Tasarımı, boyutu, malzemesi gibi özellikler fiyatlandırılmasında etkilidir. Sofra sunumlarına önem gösteren kişilerin tercihi bu ürün boyutu ile mutfakta yer kaplamaz. Mutfak dolaplarında ya da konsol içlerinde ürünü muhafaza edebilirsiniz. Cam malzeme kullanılarak üretilen bu tabağı ister bulaşık makinesinde isterseniz de elinizde yıkayabilirsiniz. Sade ve şık tasarımıyla sofra sunumlarının vazgeçilmezi olan ürün hakkındaki detayları yorumlardan öğrenebilirsiniz. Paşabahçe Madlen kare ayaklı servis tabağı kullananlar yorumlar sayesinde tabak hakkındaki düşüncelerini diğer müşterilere aktarır. Daha önce satın alıp kullananların deneyim ve tavsiyelerini içeren Paşabahçe Madlen kare ayaklı servis tabağı yorumlarını okuyarak aklınıza takılan soruların cevaplarını kısa sürede bulabilirsiniz. Siz de sofralarınızı sanat eserine dönüştürmek için bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.