Paşabahçe Leafy Meşrubat Bardağı 4'lü Fma05131

490 TL
(122,50 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
367,42 TL
375 TL'ye 19 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
398,99 TL385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Leafy Meşrubat Bardağı 4'lü Fma05131

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR HOME Satıcı Ünvanı: GÜLPINAR ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210265854
    Bu ürün EBR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 4'lü leafy viski bardağı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Viski Bardağı
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Leafy Viski Bardağı 4'lü 420194

Farklı içeceklerin kendine has içme şekilleri bulunur. Viski, içimine has bardağı olan içecekler arasında yer alır. Keyifli anlarınıza eşlik edecek olan Paşabahçe Leafy viski bardağı 4'lü 420194 zarif görüntüsü ile sofralara renk katar. Üzerinde yer alan geometrik kabartmalar, bardağın estetik anlamda öne çıkmasını sağlar. İçerisine doldurduğunuz içeceği görme fırsatı sunan şeffaf yapısı, içmek istediğiniz miktarı ayarlamanız konusunda size yardımcı olur. 4’lü bir set halinde satılan ürün, sevdiklerinizle beraber paylaşacağınız güzel anlarda size eşlik eder. Mutfak dolaplarınızda şık bir şekilde yer verebileceğiniz ürün, kaliteli bir yapıya sahiptir. Cam materyalinin kullanımı ile tasarlanan Paşabahçe Leafy bardak uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürün ile keyifli anlarınıza renk katabilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Geniş hacim
  • Dayanıklı yapı

Zarif Görüntüsü ile Leafy Viski Bardağı

Zarif Görüntüsü ile Leafy Viski Bardağı

Özel tasarımı ve görüntüsüyle viskiye has bir şekilde tasarlanan bardaklar, içim anında keyif sunar. Kendi damak zevkinize göre ayarlayacağınız içki miktarını gözlemlemenizi sağlayan yapısıyla sunumunuzu doğru bir şekilde kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Özel bir tasarıma sahip olan Paşabahçe Leafy viski bardağı viskiseverler tarafından tercih edilen şık bir görünüme sahiptir. Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz anlara estetik değer katan ürün, sunumlarınızı şıklık ve kalite ile buluşturur. İçim esnasında alacağınız tadı etkileyen bardaklar, geniş bir ağız yapısına sahiptir. Rahat bir içim deneyimi sunan Paşabahçe Leafy viski bardağı 4'lü set şeklinde satışa sunulur. Takım halinde sunum yapmanızı sağlayacak olan ürün, özel günlerinize ve kutlamalarınıza naif bir dokunuş yapmanızı sağlar. Satın alacağınız ürün ile içim keyfini farklı bir boyuta taşıyabilir, masalarınızı şık bir şekilde donatabilirsiniz.

Kaliteli Yapısı ile Leafy Viski Bardağı

Kaliteli Yapısı ile Leafy Viski Bardağı

Klasik bir tadım zevki sunan özel üretim bardaklar, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Geniş bir ağza sahip olan ürün, içim esnasında içeceğinizden alacağınız tadın lezzetini arttırır. Mutfak ürünleri üretiminde öncü konumda olan marka, kalitesini bu seride hissettirerek müşterilerine özel bir içim deneyimi yaşama fırsatı sunar. Cam malzemelerin kullanımıyla tasarlanan Leafy viski bardağı 4'lü içerisinde yer alan modeller uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Darbe gibi çeşitli durumlara karşı dayanıklı bir şekilde tasarlanan ürünler, mutfaklarınızda ve bar masalarınızda uzun süreli kullanım fırsatı sunar. İçim zevkini arttıracak olan kaliteli cam materyal ürünün şık bir görünüme sahip olmasını sağlar. Geometrik şekilli kabartmaların yarattığı illüzyonla içeceğin görüntüsünün estetik bir duruşa sahip olmasını sağlar. Dayanıklı yapısı ve keyifli kullanımı ile öne çıkan ürünü satın alarak özel saatlerinize şıklık katabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Leafy Viski Bardağı

Uygun Fiyatı ile Leafy Viski Bardağı

Ergonomik bir tutuş deneyimi sunan ürün, pratik kullanımı ve şık duruşu ile içki masanızı süsler. Tutuş kolaylığı sunmasıyla Paşabahçe Leafy viski bardağı 4'lü kullananların beğenisini toplayan ürün, ağız kısmıyla içim zevkini arttırır. Dekoratif detaylarıyla ortamınıza şıklık katan ürün rahat kullanımıyla da dikkat çeker. 4’lü set olarak satışa sunulan Paşabahçe Leafy viski bardağı 4'lü fiyatları bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapmanıza imkan sunan aralıklardadır. Mutfağınıza ve masalarınıza şıklık katacak olan ürün kaliteli duruşuyla sunum ve içim zevkini tatmanıza aracılık eder. Siz de Paşabahçe Leafy viski bardağı 4'lü yorumlarını okuyarak deneyimli müşterilerin ürün hakkındaki fikirlerine göz atabilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilir, bardak ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlar üzerinden karşılayabilirsiniz. Sunumlarınızda kullanacağınız ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ve güvenle sahip olabilirsiniz.