Paşabahçe Landmark Kavanoz 8693357117884

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Landmark Kavanoz 8693357117884

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHOPHİK Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Vergi Kimlik Numarası: 4930805598
    Bu ürün SHOPHİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güzel kullanışlı ve şık vakum lu olması içindekileri taze tutmasına yardımcı oluyor

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 8693357117884 Landmark Kavanoz

Mutfaklara düzen getiren Paşabahçe Landmark kavanoz 1360 cc, kalitesiyle göz doldurur. Geniş bir iç hacme sahip olduğu için son derece kullanışlı bir ürün olur. Fonksiyonel bir saklama ve depolama gereci olan bu kavanoz modeli, mutfağınızın olmazsa olmaz parçaları arasında yer alır. Kare formu ve modern dizaynıyla diğer mutfak eşyaları ile uyumlu bir duruş sergiler. Kahve, şeker ve tuz gibi malzemeler için uygun saklama alanını yaratır. Ürünün camdan üretilmiş olması sağlıklı bir kullanımı da beraberinde getirir. Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz, tekli ürün hâlinde alıcıya sunulur.

  • Materyal: Cam
  • Hacim: 1-1,5 litre
  • Çok amaçlı kullanım

Paşabahçe Landmark Kavanozun Özellikleri

Paşabahçe Landmark Kavanozun Özellikleri

Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz, birçok şekilde kullanılabilen oldukça işlevsel bir üründür. Geniş bir iç hacme sahip olması sık tercih edilmesinde rol oynar. Özenle muhafaza edilmesi gereken un, tuz ve şeker gibi çok kullanılan ürünleri düzenli olarak saklama imkânı verir. Paşabahçe Landmark kavanozun camdan üretilmesi şık bir duruş sergilemesini sağlar. Leke ve kir tutmayan cam yüzeyi, kolayca temizlenerek ilk günkü kalitesini korur. Üründe yer alan kapak, kavanoza koyulan besinlerin hijyenik kalmasını sağlar. Sıkı vakumlanan kapak, besinlerle havanın temasını keser. Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz, zamansız bir tasarıma sahip olduğu için daima keyifle kullanılır. Sade hatları, benzer depolama gereçleriyle birlikte şık bir uyum yakalar. Birden fazla gıda türü için set hâlinde alınabilir. Özellikle büyük işletmelerde baharat kabı olarak tercih edilebilir.

Paşabahçe Landmark Kavanoz Kaliteli mi?

Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz, kaliteli camdan üretilir. Sağlam olduğu için uzun süre mutfağınızda size eşlik eden bu ürünün içine her türlü besin konabilir. Koku yapmayan bu cam kavanoza kuru baklagiller gibi besinleri gönül rahatlığıyla yerleştirebilirsiniz. İlgili ürün kapaklı olduğu için besinlerin lezzetini ve hijyenini korur. Kullanıldıktan sonra kolayca temizlenebilen bu cam kavanozda leke, koku ve diğer istenmeyen durumlar görülmez. Son derece pratik bir kullanım sağlayan bu ürünü fazla efor sarf etmeden yıkayabilirsiniz. Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz, sağlamlık konusunda beklentileri karşılayarak uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Cam kalitesiyle de kullanıcıları memnun eden bu kavanoz mutfağınıza şıklık katar. Özellikle cam kapak modeliyle benzerlerinden ayrılır. Hem üstten hem de dışarıdan bakıldığında içindeki besinler rahatlıkla görülebilir.

Paşabahçe Landmark Kavanoz Nerelerde Kullanılabilir?

Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz, birden fazla amaçla kullanılabilir. 1360 cc geniş iç hacmi sayesinde besinler için önemli bir saklama alanı sunar. Gıdalarda tat ve koku değişimi görülmez. Bu özellikleri ile sağlıklı bir kullanım sergiler. Kuru baklagiller, un, çay ve kahve gibi sık kullanılan besinleri bu cam kavanozda tutabilirsiniz. Ürünü buzdolabında tutmak istediğiniz besinler için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kapaklı olduğu için yiyeceklerin koku yapmasını önleyen bu ürün, düzen sağlamanıza yardımcı olur. Paşabahçe Landmark 1360 cc kavanoz; reçel, bal veya ev yapımı marmelat, pekmez gibi sıvı besinler için de uygundur. Ayrıca geniş ağzıyla şekerleme, kurabiye, bisküvi gibi atıştırmalıkları saklamaya imkân verir. Mutfak düzeninde önemli bir görev üstlenen bu cam kavanozu kullanarak alandan tasarruf edebilirsiniz. Dilerseniz Paşabahçe Landmark kavanoz 1360 cc yorumlarını inceleyerek ürünü kullananların görüşlerini öğrenebilirsiniz. İlgili ürünü satın almak için Trendyol’u ziyaret edebilir, kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.