Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Kek Fanusu 95198

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
4.000 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Kek Fanusu 95198

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PanayırHome Satıcı Ünvanı: DENGE MACİTLER HIRDAVAT TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291171978300002 Vergi Kimlik Numarası: 2911719783
    Bu ürün PanayırHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Cam Kapaklı Cam Kek Fanusu 95198 Hacim-Çap : 322 mm
  • Fanus Yükseklik: 153,5 mm
  • Paşabahçe Güvencesi. Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Panayırhome.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Sunum Tabağı
  • Renk Turuncu
  • Boyut/Ebat 32 cm
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Kek Fanusu 95198 FMA04383

Her evin ihtiyacı olan kapaklı kek fanusları, kek ve kuru pasta gibi hızlı bayatlayan ürünleri saklamak için kullanılır. Paşabahçe kapaklı cam fanus kek fanusu 95198 FMA04383 PB951980, kek ve kuru pastanızı saklamak için kullanabileceğiniz bir üründür. Cam kapaklı bu saklama fanusu, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün, ergonomik boyutları ve minimal tasarımı sayesinde büyük beğeni toplar. Bu ürünü, kolay bayatlayan ürünlerinizi saklamak için kullanabilirsiniz. Paşabahçe kapaklı cam fanus kek fanusu ile ürünleriniz ilk günkü tazeliğini korur. Bu model, cam malzemeden üretildiğinden, içerisine koyduğunuz gıdayı zararlı kimyasallardan korur. Bu model, şık ve ergonomik tasarımı ile öne çıkar. İçindekileri uzun süre taze tutma özelliği olan bu ürün ile yiyeceklerinizi saklayabilirsiniz.

  • Cam malzeme
  • 322 mm tabak çapı
  • 153,5 mm fanus yüksekliği

Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Özellikleri

Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Özellikleri

Paşabahçe kapaklı kek fanusunun cam kapaklı servis modelinin kodu 95198’dir. Sade kapak tasarımı ile tüm mutfaklarda kullanabilirsiniz. Ürün, cam malzemeden üretilir. Paşabahçe kapaklı fanus servis tabağının çapı 322 mm’dir. Yüksekliği 153,5 mm olan bu ürün, ergonomik ölçüleri ile müşterilerden büyük beğeni toplar. Verilen ölçüler dahilinde yalnız kek değil, pasta ve kurabiye gibi diğer ürünlerinizi saklamak için de kullanabilirsiniz. Kullanım alanının geniş olması avantaj sağlar. Şık ve zarif tasarımı ile cam modelin alt kısmındaki servis tabağı, sunumlarınızda kullanmak için uygundur. Bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Modern tasarımı ile tüm mutfaklara uyum sağlar. Bu modeli, yiyeceklerinizi saklamak ve sunum yapmak için kullanabilirsiniz. Paşabahçe cam kapaklı kek fanusuna yiyeceklerinizi bütün olarak, ya da dilimleyerek koyabilir, istediğiniz şekilde sunum yapabilirsiniz.

Paşabahçe Kapaklı Kek Fanusu Avantajları

Paşabahçe Kapaklı Kek Fanusu Avantajları

Cam, yiyecekleri saklamak için güvenli bir malzemedir. Paşabahçe kapaklı cam fanus ürünlerinizi dışarıdan gelecek zararlara karşı korur ve uzun süreler taze kalmasına yardımcı olur. Materyalinin cam gibi sağlıklı bir malzeme olması sayesinde bakterilere karşı bariyer görevi görür. Yiyecekleriniz cam bir kap içerisindeyken, sinek ve böcek gibi haşereler yiyeceğinize zarar veremez. Bir fanusun içinde sakladığınız gıda, küçük toz parçacıkları ve görünmeyen bakterilere karşı da korunaklı hale gelir. Ürün, yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklıdır. Bu sayede bulaşık makinesindeki yüksek ısıya karşı bozulma ve kırılma göstermez. Dayanıklı ve uzun ömürlü olan cam model, yıkanarak yeniden kullanılabilir. Yeniden kullanabilmesi sayesinde doğaya zarar vermez. Paşabahçe kapaklı cam fanus kek fanusu kullananlar ürünün kaliteli ve kullanışlı olduğunu yorumlarında paylaşırlar. Doğaya zarar vermeyen bu ürünle yiyeceklerinizi saklayabilirsiniz.

Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Fiyat ve Yorumları

Paşabahçe Kapaklı Cam Fanus Fiyat ve Yorumları

Paşabahçe kapaklı cam fanus kek fanusu fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, kullanışlı ve ergonomik yapısı ile yiyeceklerinizi uzun süre taze saklamanıza yardımcı olur. Paşabahçe cam fanusun boyutları kullanışlıdır. Bu model, yaptığınız keki bütün şekilde saklayabileceğiniz servis tabağı çapı ile pasta ve kek gibi gıdaları güvenle korur. İşlevsel ölçüleri ve zarif tasarımı sayesinde her mutfak için uygun olan bu ürün, müşteriler tarafından beğeni toplar. Bu model, cam malzemeden üretildiğinden oldukça sağlıklıdır. Ergonomik tasarımı ve sağlıklı materyali ile cam fanus, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Paşabahçe kapaklı cam fanus kek fanusu yorumları ile ürün hakkında merak ettiğiniz bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Şık ve kullanışlı olan bu ürüne, Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.