Paşabahçe Irısh Latte - Çikolata Bardağı 4' Lü Kuplu Bardak Fma074552

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Irısh Latte - Çikolata Bardağı 4' Lü Kuplu Bardak Fma074552

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe ırısh latte - Çikolata bardağı 4 lü kuplu bardak 230 CC Ürün Ölçüleri : 388x248x313mm (UxGxY)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Tip Çay Bardağı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Irısh Latte - Çikolata Bardağı 4'lü Kuplu Bardak

Mutfak dolaplarında yerini alan ve eğlenceli sunumlar yapabilmek adına tercih edilen bardaklara olan ilgi oldukça fazladır. Çay ya da kahve gibi içecekler, günü keyifli kılan molaların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bu noktada, kullanılan ürünlerin de önemi büyüktür. Paşabahçe çikolata bardağı olarak adlandırılan, kuplu ve tutması kolay olan ürün, kahve saatlerinin sevilen ürünüdür. Görünüş bakımından müşterilerin beğenisini kazanan bu ürün, set halinde sunulur ve ailecek keyifli vakitler geçirebilmeye yardımcı olur. Ürün, latte içiminde kullanıldığı gibi farklı kullanımlar için de rahatlıkla tercih edilebilir. Çikolata bardak şeklinde de ulaşılabilen bu ürün, mutfağın bir parçası olup şıklığı ile dekor amaçlı da kullanılabilir. Çeşitli özellikleri ile ilgi çekici ürünü siz de sipariş edebilir, sofralarınıza şıklık ve zarafet katabilirsiniz.

  • Cam
  • Şeffaf renk
  • Ayaklı tasarım

Paşabahçe Çikolata Bardağı ile Kahve Keyfi

Paşabahçe Çikolata Bardağı ile Kahve Keyfi

Gün içerisinde çay ya da kahve gibi içecekler sıklıkla tüketilir. Bu noktada kullanılabilecek çeşitli bardaklar tasarlanarak müşterilerin beğenisine sunulur. İçecek tüketmeyi keyifli hale getiren bu ürünler, mutfağın ve sunumların bir parçası olur. Büyük ilgi gören ve müşterilerin severek kullandığı Paşabahçe kulplu bardaklar, şık tasarımı ile dikkat çeker. Dekor amaçlı da tercih edilebilen bu ürünlere olan talep artarken aynı zamanda ürünün farklı sunumları mümkün kılması da öne çıkar. Paşabahçe Irish latte-çikolata bardağı 4’lü kuplu bardak PB55141 kodu ile kolaylıkla bulunabilir. Ayrıca müşterilerine kolay kullanım ile birlikte pratik temizlik imkanı da sunar. Bulaşık makinesinde yıkanarak kısa süre içerisinde temizlenir ve tekrar kullanım için uygun hale gelir. Kahve köşelerinizi süslemek ve stilinizi mutfağa taşımak için bu ürünü tercih edebilir, sunduğu kullanım fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Şık Latte Sunumu için Paşabahçe Irish Bardak

Şık Latte Sunumu için Paşabahçe Irish Bardak

Günün yorgunluğunu atmak ya da kaliteli vakitleri keyifli hale getirmek için yaygın olarak kahve tüketilir. Beğeniyle içilen latteler de buna dahildir. Tüketim noktasındaki ürün seçiminin önemine binaen çeşitli yapıdaki bardaklar üretilerek müşterilere sunulur. Latte bardağı şeklinde bilinen bu ürünler, içimi kolaylaştırır ve zevkli hale getirir. Paşabahçe Irish latte-çikolata bardağı 4’lü kuplu bardak kullananlar tarafından tavsiye edilen ürün, şeffaf rengi sayesinde farklı kahve sunumları için de imkan tanır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun zaman boyunca kullanılabilen Paşabahçe Irish latte-çikolata bardağı 4’lü kuplu bardak, şık ayakları sayesinde latte içimlerini keyifli kılar. Ayrıca sadece yetişkinler tarafından değil, çocukların da eğlenerek kullandıkları bir ürün olarak mutfaklarda yerini alır. Müşterilere çeşitli şekillerde kullanım fırsatı tanıyan ürünü kolaylıkla temin ederek sevdikleriniz ile birlikte dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe Kulplu Çikolata Bardağı Özellikleri

Kullanışlı Paşabahçe Kulplu Çikolata Bardağı Özellikleri

Zaman içinde müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak ürünlerde de farklılık görülür. Buna bağlı olarak, mutfak eşyalarında gelişme ve değişme meydana gelir. Paşabahçe Irish latte-çikolata bardağı 4’lü kuplu bardak yorumları, ürünün müşterilerin dikkatini çektiği kadar keyifli bir kullanımı da sunduğunu içerir. Estetik duruşunu destekleyen ayak kısmı, ayrı bir hava katarken kahve sunumları için tatmin edici bir görsellik oluşturur. 230 cc hacmi ile ideal miktarda latte tüketimi sağlar. Paşabahçe çikolata bardağı 4’lü kuplu bardak, yüksekliği ve çapı sayesinde fazla yer kaplamaz. Mutfak dolaplarında ve kahve köşelerinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. Paşabahçe Irish latte-çikolata bardağı 4’lü kuplu bardak fiyatları da ürünün özelliklerine uygun şekilde sunulur. Trendyol üzerinden rahatlıkla siparişinizi oluşturarak bu modern tasarıma sahip olan ürünlere kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.