Paşabahçe Heybeli Gümüş Siyah Tabaklı 12 Parça Çay Seti

550 TL
(45,83 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Heybeli Gümüş Siyah Tabaklı 12 Parça Çay Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VIP GLASS Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EMRULLAH ÇİFÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2540631692
    Bu ürün VIP GLASS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Heybeli Gümüş Siyah Tabaklı 12 Parça Çay Seti Paşabahçe

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Siyah
  • Tip Çay Bardağı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Heybeli Gümüş Siyah Tabaklı 12 Parça Çay Seti

Çay, günlük yaşantıda tercih edilen bir içecek türüdür. Bu içeceğin servisinde genellikle çay setleri kullanılır. Günlük yaşantıya uygun ve dikkat çekici modeller müşteriler tarafından beğeni toplar. Paşabahçe Heybeli siyah tabaklı 12 parça çay seti ile 6 kişilik sunum yapılabilir. Ürün, şık tasarımı ile sunumlara sıcak ve samimi bir boyut kazandırır. Heybeli gümüş siyah tabaklı 12 parça çay seti modern görünümü ile mutfaklara derinlik katar. Ürün; kahvaltı, akşam yemeği ve günün her saatinde kullanım için uygundur. Sade ve zarif görüntüsünün yanında ince belli bardağa farklı boyut kazandıran tasarımı ile dikkat çeker. Ürünün ağız kısmında gümüş rengi yaldız bulunur ve tabakları siyah renktedir. Bu estetik görünüm ile misafirlerinizi etkileyebilirsiniz.

  • Şık ve zarif tasarım
  • Heybeli serisi
  • Estetik ve çekici renkler

Fark Yaratan Heybeli Siyah Tabaklı 12 Parça Çay Seti

Fark Yaratan Heybeli Siyah Tabaklı 12 Parça Çay Seti

Mutfak malzemelerinden biri olan çay setleri, bardak ve tabaklarından oluşur. Yemek saatlerinde ve molalarda içecekler bardaklar sayesinde rahatlıkla tüketilir. Çay bardaklarında genellikle cam malzeme tercih edilir. Sıklıkla tüketilen bir içecek olduğundan sunumunda kullanılan araç gereçler önem taşır. Cam bardaklar sağlıklı ve hijyenik ürünlerdir. Paşabahçe Heybeli gümüş siyah tabaklı 12 parça çay seti estetik dizaynı ile beğeni toplar. Ürünün dikkat çekici tasarımı söz konusu olduğunda, Paşabahçe Heybeli gümüş siyah tabaklı 12 parça çay seti kullananlar, ürün hakkında beğenilerini dile getirir. Ürün, bardak tasarımı sayesinde el ile ergonomik bir tutuş imkanı sunar. Evinizde misafirlerinizi ağırlarken kullanabilir ve farklı bir sunum yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Davetlerinizde, misafirleriniz için merak uyandırır ve estetik bir detay olarak dikkat çeker. Ürün, yenilikçi cam teknolojileri ile müşteri zevkleri düşünülerek tasarlanır.

Estetik ve Kullanışlı Heybeli Seti ile Çay Keyfi

Estetik ve Kullanışlı Heybeli Seti ile Çay Keyfi

Paşabahçe heybeli serisi bardakları ile klasik görünüme modern bir dokunuş yaparak müşterilerin beğenisini kazanır. Paşabahçe 12 parça Heybeli çay seti, gümüş rengi ağız kısmı ve siyah tabakları ile ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. Ürünü, sevdiklerinize ve yakınlarınıza özel günlerde armağan etmek üzere satın alabilirsiniz. Hediye etmek için etkileyici bir seçenek olan ürün ile stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Siyah tabaklı 12 parça çay seti son derece şık tasarımı ve modern kesimi ile günlük kullanım ve davetler için etkili bir tercihtir. Ayrıca salonlarda, vitrinde sergilenecek seçkin bir modeldir. İçeceğinizi yudumlarken aynı zamanda estetik olarak göze hitap eden bu ürünü, bardak seti koleksiyonunuza eklemeyi isteyebilirsiniz. Fazlasıyla şık bir tasarıma sahip olan bu ürün ile kahvaltı sofraları ve davetlerinizde tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Paşabahçe Heybeli Gümüş Tabaklı 12 Parça Çay Seti Fiyatları

Paşabahçe Heybeli Gümüş Tabaklı 12 Parça Çay Seti Fiyatları

Paşabahçe Heybeli gümüş siyah tabaklı 12 parça çay seti P17S2950, paket içeriğinde 12 parça ürün bulunur. 6 tabak ve 6 bardaktan oluşan ürün kalabalık sunumlar için uygundur. Sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirirken ürünün şık ve zarif tasarımı ile konuklarınızı etkileyebilirsiniz. Yenilikçi, farklı ve orijinal bir tasarıma sahip olan bu ürünü, tüm sunumlarda kullanmanız mümkün. Bu ürün, çeyize koymak üzere veya hediyelik eşya olarak tercih edilebilir. Çay bardağı konseptini, modern bakış açısından yeniden yorumlayan ürün ile keyifli vakit geçirirken sofralarınızda tarzınızı yansıtabilirsiniz. Paşabahçe heybeli gümüş siyah tabaklı 12 parça çay seti fiyatları tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlendiği için birçok müşterinin bütçesine de uygundur. Paşabahçe heybeli gümüş siyah tabaklı 12 parça çay seti yorumları ve müşteri puanlarını inceleyebilir, ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.