Paşabahçe Grappa Kahve Yanı Su Bardağı 6lı P440111-1030853 Fma06012 044oa

444 TL
(74 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
4 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
483,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Grappa Kahve Yanı Su Bardağı 6lı P440111-1030853 Fma06012 044oa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grappa - 440111 GrappaHacim:95 ccHacim UK:3 1/4 ozHacim US:3 1/4 ozYükseklik:180 mm
  • 7"Ağız Çapı:43 mm
  • 1 3/4"Taban Çapı:64 mm
  • 2 1/2"Max Genişlik:64 mm
  • 2 1/2"İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 0-99 ml
  • Ürün Tipi Kahve Yanı Bardağı
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Beyaz 6lı P440111-1030853 Su Bardağı

Paşabahçe kaliteli ve dayanıklı üretim malzemeleri ve şık tasarımları ile en çok tercih edilen cam markalarından biridir. Yenilikçi şık tasarımları ile Paşabahçe ürünleri tüm sofralarda yerini almayı başarmıştır. Paşabahçe ürünleri günlük kullanımlar ya da özel davetler için sıklıkla tercih edilmektedir. Paşabahçe 6’lı Grappa bardak seti de klasikleşen Paşabahçe kalitesini yansıtan bir üründür.Paşabahçe su bardağı özel davetlerinizde gönül rahatlığıyla lezzetli servisler yapabileceğiniz şık bir üründür. Paşabahçe beyaz su bardak 6’lı:

  • Kaliteli cam kullanılarak üretilmiş bir üründür. Paşabahçe bardaklar, hijyen kurallarına dikkat edilen üretim aşaması sayesinde son derece sağlıklıdır.
  • 95 cc iç hacmi bulunmaktadır. Paşabahçe Grappa bardak şık sunumlar, kokteyler ve önemli davetlerde kullanım için idealdir.
  • Üretiminde kullanılan kaliteli ve dayanıklı cam malzeme sayesinde gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Beyaz Su Bardak 6’lı Genel Özellikleri nelerdir?

Beyaz Su Bardak 6lı P440111-1030853 Seti

Paşabahçe Grappa paketi içerisinde 6 adet geniş gövdeli ve ağza doğru daralan şık tasarımlı bardak bulunmaktadır. Bardaklar 95 cc iç hacme sahiptir. Bardak yüksekliği ise 180 mm’dir. Şık tasarımlı bardak, sapından tutularak kullanılır ve zarif bir içim sunar. Grappa bardağın ağız çapı 43 mm’dir. Taban çapı ise 64 mm’dir. Bu şık tasarımı ile Paşabahçe bardağı şık davetlerde ve kokteyllerde sunum için kullanabilirsiniz.Paşabahçe Grappa su bardağı kaliteli cam malzeme kullanılarak üretilmiştir. Paşabahçe’nin ince işçilik sanatı ile üretilen su bardağı oldukça dayanıklıdır. Grappa bardakları bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Bardaklar yıkamaya bağlı olarak çizilmez veya aşınmaz. Bardaklar üzerinde makine lekeleri ve çizikleri oluşmaz. Dolayısıyla bardaklar ilk günkü parlaklığını korur. Grappa bardak size uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Beyaz Su Bardak 6’lı Kullanışlı mıdır?

Beyaz Su Bardak 6lı P440111-1030853 Seti

Paşabahçe Grappa su bardağı oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Grappa bardak geniş gövdeli ve ağız kısmına doğru daralan bir forma sahiptir. Bu tasarımı ile oldukça şık ve zarif bir görünüme sahiptir. Özel davetlerde ya da günlük kullanımlarda tercih edilmeye uygundur. Paşabahçe Grappa su bardağı şeffaf rengi ile içeceğin kolaylıkla algılanmasını sağlar. Paşabahçe su bardağını şık sunumlarda, kokteyllerde ya da özel davetlerde kullanabilir ve zarif bir içecek servisi yapabilirsiniz.Paşabahçe su bardağı 95 cc iç hacmi ile şık bir içecek sunumu için idealdir. Paşabahçe su bardağı ağız kısmına doğru daralan tasarımı ile likör ve benzeri alkollü içeceklerin sunumunda da kullanılabilir. Tüm bu özellikleri ile Paşabahçe su bardağı son derece kullanışlı ve şık bir ürün tercihidir.

Beyaz Su Bardak 6’lı Kaliteli midir?

Paşabahçe özenle seçtiği cam ham maddeler ve şık ürün tasarımları ile kalitesini ispatlamış bir markadır. Kalite ve şıklığı harmanlayan Paşabahçe ürünleri kullanıcıların beğenisini ve onayını kazanmıştır. Paşabahçe su bardağı da aynı kaliteyi yansıtan şık ve zarif bir üründür. Ürün kalitesi ile özel davetlerde ya da kokteyllerde şık bir sunum için kullanılabilir. Kaliteli bir tercihtir.Paşabahçe 6’lı Grappa bardak Trendyol kalite ve hizmet güvencesi ile satın alabileceğiniz ürünler arasındadır. Trendyol alışverişinizde indirim fırsatlarından ve avantajlı kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Bu sayede Paşabahçe 6lı su bardağı fiyatı her bütçeye uygun bir hâle gelir. Ürünü Trendyol'dan satın alan kullanıcıların yorumlarını ve fikirlerini de okuyabilirsiniz. Bu sayede Paşabahçe su bardağı ile ilgili detaylı fikir edinebilirsiniz. Paşabahçe beyaz 6lı su bardağı yorum bölümünden gerçek kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.