Paşabahçe Enoteca Şarap Kadehi 2 Li Büyük Kadeh Bardağı Fma91948

249 TL
(124,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,99 TL
4 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Enoteca Şarap Kadehi 2 Li Büyük Kadeh Bardağı Fma91948

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe enoteca şarap kadehi 2'li büyük kadeh bardağı 760 cc.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Kırmızı Şarap Kadehi
  • Materyal Cam
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Enoteca Şarap Kadehi 2'li Büyük Kadeh Bardağı

Paşabahçe Enoteca kadeh, yuvarlak formda bir bardaktır. Kadehin materyali şeffaf renkte camdır. Ürün, iki adet kadehten oluşur. Kadehlerin boyutu 8.5 x 23 cm’dir. Büyük kadeh bardakların kapasitesi 760 CC’dir. Dayanıklı cam malzemeye sahip olan ürün, şarap içmek için tercih edilir. Paşabahçe Enoteca şarap kadehi 2’li, estetik tasarıma sahip bir servis setidir. Şarap tüketimi için ideal olan ürün, zarif ve kullanışlıdır. Kaliteli şeffaf camı, uzun süre kullanıma uygundur. Ürünün temizlenmesi oldukça pratiktir. Ürünün temizliği hem elde hem de bulaşık makinesinde yapılabilir. Kadehinin alt kısmı ayaklı bir yapıdadır. Ayaklı olması sayesinde şarabınızın ısınması engellenir. Ayrıca bardaklarınız dekoratif amaçlar için de uygundur. Kadehler vitrinlere, masalara ve odalara şık bir görsel hava katmanıza yardımcı olur.

  • Dayanıklı cam
  • Yuvarlak zarif form
  • İnce ayaklı özellik

Paşabahçe Enoteca 2’li Şarap Kadehi Özellikleri

Paşabahçe Enoteca 2’li Şarap Kadehi Özellikleri

Paşabahçe Enoteca 2’li büyük şarap kadehi, şarap servisi yapmak için ideal bir kadeh seçimidir. Ürün, şarap içimi ya da tadımı için ideal bir modeldir. Şarap bardağı uzun ayaklıdır. Modelin ayağı hem iz bırakmadan tutmanızı sağlar hem de şarabın ısınmasına engel olur. Ayrıca kolay tutma imkanı sağlar. Ürünün materyali şeffaf camdır. Cam, dayanıklı yapısı ve hijyenik özellikleri ile kaliteli bir kullanım fırsatı sunar. Paşabahçe Enoteca şarap kadehinin yuvarlak şekli ile şık ve zarif bir görünümü vardır. Yemek sofralarınız, özel davetleriniz ve ikramlarınız için ideal bir üründür. 2 adet bardaktan oluşan ürünün ağız kısmı yuvarlak ve geniştir. Geniş açık ağızlığı ve balon yapısı ile şarabınızı rahatlıkla koklayabilir ve tadabilirsiniz. Özel günlerinizin ve keyifli anlarınızın tadını bu şarap kadehleri ile çıkarabilirsiniz.

Şık Tasarımı ile Enoteca 2’li Şarap Kadehi Kullanımı

Şık Tasarımı ile Enoteca 2’li Şarap Kadehi Kullanımı

Paşabahçe Enoteca 2’li büyük kadehi, servis sırasında kullanım kolaylığı ile pratik bir kullanım sunar. Şarap kadehini kullanırken çanak kısmının altından tutmanız gerekir. Ürünün ayak kısmı baş parmak, işaret parmağı ve orta parmağınızın arasında olmalıdır. Kadehi tutarken yüzük ve serçe parmağınız kadehe değmeyecek şekilde durmalıdır. Kadehin tutulması da kadar önemli olan bir diğer şey şarabın bardağa nasıl dökülmesi gerektiğidir. Bardağa alçaktan dökmeniz gerekir. Paşabahçe Enoteca şarap kadehi 2’li kullananlar, şarabın keyfini çıkarabilmek için bu ürünü sıklıkla tercih eder. Ürün, göz dolduran büyüklüğü ve şık tasarımı ile davet masalarınızın aranılan bir parçası olur. Ayrıca şarap içmenin yanı sıra ürünü dekoratif amaçlı da kullanabilirsiniz. İnce ayak kısmı ve balon gibi yuvarlak kısmı ile bardaklarınızı evinizde sergileyebilir, sofralarınıza şıklık ve zarafet katabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatları ile Enoteca 2’li Şarap Kadehi

Avantajlı Fiyatları ile Enoteca 2’li Şarap Kadehi

Paşabahçe Enoteca şarap kadehi 2’li fiyatı, ürünün bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Dayanıklı şeffaf cam materyali ve kalitesi ile bardağını dilediğiniz her an kullanabilirsiniz. Özel günlerde ve davetlerde, sevdiklerinize yemek servisi sırasında şarap ikramı yapmanız için ideal bir seçenektir. Şarabın aromasını, kokusunu ve tadını alabilmeniz için ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Zarif hatları olan ürün şarap içimi için kullanıma uygunken aynı zamanda eviniz için de dekoratif bir eşya görevini görür. Ürünü, arkadaşlarınız ve aileniz için hazırlayacağınız masalarda kullanabilirsiniz. Kaliteli ve şık tasarımı ile ürünü hediye de edebilirsiniz. Paşabahçe Enoteca şarap kadehi 2’li yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Siz de uygun ve avantajlı fiyatları ile ikili kadeh setini Trendyol üzerinden satın alabilir, sunumlarınıza kaliteli bir şıklık katabilirsiniz.