Paşabahçe Elysia Çay Bardak Takımı 6 Kişilik

495 TL
(82,50 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Elysia Çay Bardak Takımı 6 Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ergençler Züccaciye Satıcı Ünvanı: ALİ - ENGİN ERGENÇ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550003218
    Bu ürün Ergençler Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Heybeli Çay Bardak Takımı Kesme Dekor Elysia- 6 Kişilik 6 adet çay bardağı, 6 adet çay tabağı 9 Dekor
  • ÜRÜNLERİ KORUYUCU PATPATLARA SARIYORUZ. KARGO KIRIKLARINI TELAFİ EDİYORUZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe ELYSİAA 6 Kişilik Çay Bardak Takımı

Keyifli sohbetlere eşlik eden çay bardağı setleri, farklı birçok tasarımıyla en sık kullanılan mutfak eşyalarındandır. Paşabahçe’nin Elysia serisi modern tasarımı vintage görüntüyle buluşturarak şık bir çay takımına sahip olma imkânı sunar. Paşabahçe Elysia çay seti, günlük kullanıma uygun olduğu kadar özel günler için de tercih edilebilir. Kaliteli cam malzemeden üretilmesi sebebiyle güvenle kullanılabilir. Portatif tasarım özelliklerine sahip bardak seti kolay kavranabilir özelliktedir. Elysia çay bardağı seti, 6 bardak ve tabak içerir. 6’lı set olması sebebiyle kalabalık misafirleri rahatlıkla ağırlayabilmeyi sağlar.

  • Set içerisinde 6’şar adet bardak ve tabak bulunur.
  • Özel günler için tercih edilebilir.
  • Kaliteli cam malzemeden üretilmiştir.

Paşabahçe Elysia 6 Kişilik Çay Bardak Takımının Özellikleri

Paşabahçe Elysia 6 Kişilik Çay Bardak Takımının Özellikleri

Paşabahçe Elysia çay seti içerisinde 6’şar adet çay bardağı ve tabak bulunur. Çay bardakları ve tabakları birbiri ile uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Şık tasarıma sahip olan çay bardağının alt kısmı baklava desenine sahiptir. Çay bardağının hafif ince bele sahip olması bardağı kavramayı kolaylaştırır. Bardağın ince kısmı çay sıcaklığını koruyarak keyifli bir içim sağlar. Bardağın bel kısmının ince olması sayesinde alt kısımdaki sıcaklık korunur. Çay bardağı geniş ağız kısmına sahip olmasından dolayı rahat içilebilir özelliktedir. Geniş ağız kısmı çayı soğutarak daha keyifli içilebilmesini sağlar. Paşabahçe Elysia çay bardağı 9.6 cm yüksekliğe sahiptir. Set içerisindeki çay tabakları ise yaklaşık 11 cm boyuttadır. Set içerisindeki çay tabaklarının orta kısmı baklava dilimi ve kenarları çizgili bir tasarıma sahiptir. Baklava deseni içeren orta kısım bardakla tam uyum sağlayarak rahat bir kullanım sağlar.

Paşabahçe Elysia 6 Kişilik Çay Bardak Takımı Kimlere Hitap Eder?

Paşabahçe Elysia çay seti, şık ve kullanışlı bir takım arayışında olan herkese hitap eden bir üründür. Portatif oluşu sayesinde günlük kullanıma uygundur. Makineye koyulabilir özelliği ile bulaşıkları elde yıkamayı sevmeyenlerin keyifle kullanabileceği bir üründür. Fonksiyonel bir takım arayışında olanların beklentilerini karşılar. Şık tasarıma sahip olması sebebiyle günlük kullanımın yanında özel günler için de kurtarıcı bir takımdır. Paşabahçe Elysia 6’lı çay bardağı ve çay tabağı, modern ve vintage görünüme sahip mutfak eşyalarını kullanmayı sevenlere hitap eder. Kaliteli cam özelliği ile çeyiz alışverişi yaparken tercih edilebilir. Rahat ve kolay bir içim sunması sebebiyle konforlu yaşama düşkün kişiler tarafından kullanılabilir. Paşabahçe Elysia çay seti fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir. Şık tasarımı ve kalite oluşu sayesinde çay takımı seti fiyat/performans ürünüdür.

Paşabahçe Elysia 6 Kişilik Çay Bardak Takımı Kullanışlı mıdır?

Paşabahçe Elysia çay seti, oldukça kullanışlı bir üründür. Çay bardağı takımı günlük kullanılabileceği gibi özel günler için de tercih edilebilir. Kaliteli cam özelliği sayesinde günlük kullanıma uygundur. Dayanıklı malzemeye sahip çay bardağı seti, bulaşık makinesinde yıkanabilme avantajına sahiptir. İdeal boyuta sahip olan çay bardakları uyumlu tabaklarıyla özel günlerde de kullanılabilir. Davetler, akşam yemekleri ve ikindi çaylarında tercih edilebilir. Paşabahçe Elysia 6 kişilik çay bardağı takımı hoş tasarımı sayesinde özel günlerde hediye olarak verilebilir. Gıda temasına uygun olan çay seti sağlık kriterlerinden tam not almış bir üründür. Kullanışlı ve hoş tasarıma sahip çay bardağı setini gönül rahatlığıyla tercih edip severek kullanabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Paşabahçe Elysia çay seti yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu çay takımını Trendyol’un mobil uygulamasını kullanarak ya da web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.