Paşabahçe Elysia 36 Parça Özel Su Seti Fma471733 Fma005294 1911

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Elysia 36 Parça Özel Su Seti Fma471733 Fma005294 1911

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emre züccaciye Satıcı Ünvanı: MEHMET METİN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3028072059600013 Vergi Kimlik Numarası: 5050251492
    Bu ürün emre züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • .Elysia 36 Parça Özel Su Seti 12 adet su bardağı 355 CC 12 adet meşrubat bardağı 445 CC 12 adet ayaklı bardak 500 CC

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 13+
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Elysia 36 Parça Özel Su Seti

Kalabalık ve neşeli sofralar mutluluğun göstergesidir. Sevdikleriniz, eşiniz, dostunuz yanınızdayken ve önünüzde birbirinden lezzetli yiyeceklerle donatılmış muhteşem bir sofra varken kendinizi oldukça keyifli hissedebilirsiniz. Yiyecekler kadar masada kullanılan servis gereçleri de mühimdir. Paşabahçe Elysia 36 parça özel su seti şık ve modern tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Paşabahçe Elysia 36 parça setin içerisinde 12 adet 455 cc boyutlarında meşrubat bardağı mevcuttur. Aynı zamanda 12 adet 355 cc ebatlarında viski bardağı ve 12 adet 500 cc’lik büyük boy sunum kadehi bulunur. Paşabahçe Elysia kadeh çeşitlerinin yüksekliği 20 cm ve çapı ise 10 cm’dir. Paşabahçe Elysia bardak çeşitleri bulaşık makinesinde kolayca temizlenir. Paşabahçe Elysia bardak seti 36 ayrı parçadan oluşur. Su, ayran, gazoz, meşrubat, viski ve şarap gibi içeceklerinizi kolayca ikram edebilir ve sevdiklerinizin özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Çağdaş ve modern çizgiler
  • Ergonomik kullanım imkanı
  • Şık ve gösterişli tasarım

Elysia ile Güzel Anların Keyfine Varın

Elysia ile Güzel Anların Keyfine Varın

Mutlu ve kalabalık sofraları sevenlerdenseniz sevdikleriniz için güzel yemekler hazırlamak ve onları servis etmek sizin için oldukça keyif verici olur. Evin en üretken köşesi olan mutfakta uzun zaman geçirebilir ve birbirinden leziz yemekler ortaya çıkarabilirsiniz. Yemek yaparken kullandığınız aletlerin kullanışlı ve pratik olması mutfakta geçirdiğiniz vakti daha da verimli kılar. Aynı şekilde servis ürünleri de son derece önemlidir. Elysia 36 parça özel su seti hem şık ve gösterişli tasarımıyla gönlünüzü fetheder hem de kullanışlı yapısıyla hayatınızı kolaylaştırır. Sevdiklerinize ikram edeceğiniz su, meşrubat, viski, şarap, ayran ya da soda gibi içecekler bu ürünlerle bambaşka bir boyut kazanır.Paşabahçe Elysia setinde bulunan ürünler oldukça dayanıklıdır. Paşabahçe Elysia fiyat performans açısından sizi üzmez. Mükemmel görünen bu ürünler bütçe dostudur.

Paşabahçe Size Kendinizi Özel Hissettirir

Paşabahçe Size Kendinizi Özel Hissettirir

Yemeğin iyi pişmesi çok mühimdir fakat sunumu ve servisi yemeği gösteren önemli detaylardandır. Örneğin; dünyanın en lezzetli böreğini plastik bir tabak içerisinde sunmanız böreğe olan talebi düşürebilir. Bu sebeple pişirme gruplarından olan tencere, tava ve fırın gibi araçlara gösterdiğiniz hassasiyeti servis ürünlerine de göstermeniz gerekir. Paşabahçe Elysia serisi muhteşem sofralar kurabilmeniz için özel olarak tasarlanır. Paşabahçe Elysia su bardağı basit ve sade bir su bardağından çok daha fazlasıdır. Her türlü porselen eşya ile muhteşem uyum sağlayan bu ürünler, camdan üretilir. Işlemeli, nakışlı ya da oymalı olan modeller, masanın gözde unsurları olmaya adaydır. Paşabahçe Elysia ayaklı bardak, setin sevilen ürünleri arasındadır. 20 cm yüksekliği olan bu ürün, 500 cc hacme sahiptir. Aynı zamanda da 10 cm ağız çapı bulunur.

Paşabahçe Elysia Viski Bardağı Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe Elysia Viski Bardağı Fiyatları ve Yorumları

Sevdikleriniz için kurduğunuz sofraları bambaşka bir seviyeye taşıyan Paşabahçe Elysia takımı, oldukça sevilen ve tercih edilen setlerden birisidir. Set, 36 ayrı parçadan oluşur. Çok amaçlı kullanımı sayesinde tercih edilen bu ürün, cam materyal kullanılarak üretilir. Ultra dayanıklı ve sağlam olan bardak çeşitleri, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Camın sağlığını ve şıklığını sofralarınıza taşıyan Paşabahçe, sizi ve sevdiklerinizi öncelikli olarak düşünür. Paşabahçe Elysia viski bardağı 12 adetten oluşur. 355 cc hacme sahip bu ürünler kalın camlıdır. Oymalı veya kristal modelleri bulunan ürünlerle dilediğiniz içeceği servis edebilirsiniz. Setin içerisinde bulunan Paşabahçe Elysia meşrubat bardağı, 12 adettir. Her türlü meşrubatınızı servis edebileceğiniz bu ürün, 445 cc derinliğindedir. Misafirlerinizin gözünü kamaştıracak şıklıktaki bu ürün, yemek takımınız ve çatal bıçak setiniz ile mükemmel uyum sağlar. Trendyol’dan Paşabahçe Elysia yorum ve fiyatlarını inceleyerek zevkinize göre seçimler yapabilir, sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilirsiniz.